reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Maonka zawsze chłopakom kupowałam Bartki z membraną sympatex na zimę bo u nas wiadomo jakie zimy są i rzeczywiście nigdy nogi przemoczone nie były , w zeszłym roku dostali buty z Decathlona , kiedyś dziewczyny wrzucały link, potraktowałam je impregnatem i było całą zimę cacy :tak: a zdecydowanie tańsze od Bartków ;-)
Helenka ma na ten rok Bartki na śnieg a do sukienek Lasockiego kozaczki , ale też je impregnatem traktuję :tak:

reklama
Ja chcę na początku listopada kupić chłopcom w decathlonie :tak: O takich myślałam dla obojga
zoom_400PX_mediacom_722160550.jpg

tylko każdy inny kolor chyba dostanie :-p
Jest i dziewczęca wersja a kosztują 100 zł :tak:
Obuwie zimowe - Obuwie junior - Typ obuwia - Obuwie - Decathlon tylko pytanie jaki rozmiar nogi ma Ala? Bo ja tak patrzę na te buty to od 28 się zaczynają...moi się łapią :-D

Też mamy kozaczki lasockiego, czerwone sobie panienka wybrała. Muszę impregnat kupić i mam nadzieję, że wytrzymają zimę.

Aga, 28 :szok: nieźle. Natka 25 nosi, 26 na wyrost.

Maonka wszystko co ma membrany :tak: Gore-tex to oryginalna ( bo tak się to zwało , jak to wymyślili ) a te całe sympatexy Bartkowe czy inne , to sobie same firmy potem swoje wprowadzały :tak:
I do tego impregnat jak Gosieńka napisała .

Ja mam dla SZymka Bartki od przyjaciółki wczoraj dostałam , po jej córce ,gładkie brązowe na trzy rzepy . To mam z bańki .

Wronka- ja Ci odpowiem :-) bo miałam podobny problem. Uzywam tej firmy i jest cacy Linie produktów
To w sklepach sieciowych.

Natomiast Loreal z linni profesionalnej jest rewelacyjny:
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Shampoo (Szampon do włosów z olejkiem arganowym) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil, Conditioner (Odżywka do włosów z olejkiem arganowym) - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Miałam jakieś serum od Elvie, ale niestety nie spełniło moich oczekiwań, może jednak Tobie podpasuje. Mam całą butelkę, więc mogę Ci odesłać :-) mam nadzieję, że Elvie się nie pogniewa, daj znać, jak chcesz, to jakoś to zapakuję i wyślę :)

A ja kupuję Bartki :-)jak zwał powłokę, tak zwał, trwałe są, noga w nich oddycha, dzieciaki noszą niejako "po sobie" i te po Kubuli wyglądają, jak nowe :-)

Moje to dopiero mają stópeczki... Kuba ma 33, zaś Bartek 28 (bez zapasu jednego numeru) więc mnie nie drażnijcie :)

hej,
ale zimnica. Moje dzieci już chodzą w kurtkach zimowych:szok: ale pod spód kurtek nie daję żadnych ciepłych bluz, tylko kurteczka. Mati mówi, że mu wygodniej niż nosił jesienną cieniutką i pod spód gruba bluza. Do tego czapka jesienna i delikatny szalik. Nie ma się co oszukiwać zimnica już jest, więc się ubieramy.
Popołudnia spędzamy jeszcze na dworze, po żłobku obiad i od 16 do 18 jeszcze spacerujemy, także ciepły ciuch musi być.
Ja kupuję kozaki w Deichmman Elefanten, jestem zadowolona. But nie przemaka, a to w przypadku Matiego podstawa.

Mati ma rozmiar nóżki 27(kapcie). Z tamtego roku kozaki w rozm. 27 jeszcze nie mierzyłam czy są dobre. W tym roku już 28 chyba trzeba będzie kupić:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
My dwa dni temu dla Igora w decathlonie nabyliśmy 2 pary i obradujemy które zostawić. Alicja na razie wstrzeliła się w buty po Igorze z ecco fajne były. Jako małej kobietce marzą się jej kozaczki, więc mam w planie w grudniu na wyprzedaży kupić:-) Alicji nagle noga "skoczyła" i ma 27 jesienne. Igor ma 33 :baffled:

Do góry