reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja dziś dostałam spodnie narciarskie w lidlu :-D
Byłam tam o 8:30 . dziewczyny co się działo to jakaś masakra :no: O ósmej to ponoć baby drzwi główne zablokowały , tak że się wejść nie dało do sklepu . Tak się ludzie pchali . Ja miałam farta , bo baba miała 3 komplety skitrane i się nie mogła zdecydować . To jej pomogłam bo jedne spodnie dziewczęce złapał - co mi obojętne akurat bo i tak są czarne gładkie . :-D ale jak zobaczyła napis to mi zaraz oddała , bo by ją synowa ubiła ( napis tylko na metce :-p ) także portki mam i rękawiczki kupiłam .

reklama
Dziewczyny po kozaki jadę jutro, bo znajoma W ma mi jeszcze na jutro zniżkę dla pracowników wziąć i mam zamiar jeszcze z niej skorzystać :-)

I tak mam jeszcze dylemat zastanawiam się nad 3 modelami:

http://galerie-handlowe.a2a.pl/wp-content/uploads/2013/08/Buty-Lasocki-jesień-zima-2013-2014-17.jpg

Z tej strony dwa ostatnie

lub

CCC-buty-kolekcja-jesien-zima-2012-2013-Lasocki-9-kozaki - Kolekcje mody jesień-zima 2013/2014

Klasyczne, oglądałam jeszcze jedne z taką srebrną blaszką zobaczymy, jutro zapadnie decyzja ;-) To pochwale się :-)

Właśni i mam problem bo to skóra i się ułoży, i jedne z nich są dopasowane na łydce tak ciaśniej i sama nie wiem czy to się "rozbije" czy tak zostanie. Tzn dopasowane są tylko gdy włoże w nie spodnie, a ja uwielbiam tak chodzić i sama nie wiem ... a łydki grubej nie mam i się zastanawiam dla kogo to ... :szok:

Aniam - koleżanka mi o lidlu mówiła, że taki szał był. My pojechaliśmy po 18:00 i wszystko leżało, jako jedyna chętna wszystko na spokojnie obejrzałam i kupiłam 2 kurtki oraz 6 bluzek. Kurtki jakością nie grzeszą i jakieś specjalnie ciepłe nie będą ale jako kurtki zmienne będą idealne;-) No i po 45zł więc jak za darmo. Bluzki 22zł/2szt. a bawełniane fajne. Maciek się ślini i zmieniamy mu po 3-4 dziennie więc będą idealne:-)

Isabela z pierwszego linku to mi się akurat pierwsze podobają :tak:
I nie brałabym takiego zamka na skos jak jest na trzecim zdjęciu . bym się bała że się będzie to gdzieś wcinało przy zapinaniu . Na szerokość dużo się nie rozejdą , więc nie bierz jak ciasne .
Sama mam ten problem , a też specjalnie upasiona to ja nie jestem :-D

Elvie u nas o 18 to były puste kosze

Isabela też się nie mogłam zdecydować, które z tych brązowych kupić i kupiłam czarne :-D z tej samej kolekcji.
Brązowe mi się też baaaardzo podobają, ale na razie muszę odpuścić.
W łydce to ja mam odwrotny problem, wszystkie są zawsze za luźne, te są w miarę, ale idealne właśnie do spodni rurek. Ja bym nie ryzykowała z rozciąganiem ich na siłę bo zamek ci może pójść, ale ponoś trochę i z czasem mogą się troszkę rozciągnąć. Kup sobie ewentualnie spray do rozciągania butów i spryskaj nim od środka. Kiwi ma taki i scholl chyba też:tak:

Toż to regularna bitwa o rowerek od Aniezowej :-D szkoda ze wcześniej nie wiedziałam to może synowa by się wepchnęła w kolejkę :-p

Siostro Isabelo mam takie same kozaki z Lasockiego, z boku mają ciemną klamrę :tak:mogę polecić :tak:

Iza- nie kupuj za bardzo dopasowanych na łydce, bo nie masz gwarancji, że się rozejdą.
Mi się (pod front oczywiście) bardzo podobają drugie, ale od lewej. No i wiadomo, że to dwa różne materiały, a to nie każdemu odpowiada. Zresztą inne też mi się podobają. Jedynie bałabym się drugich od prawej, właśnie ze względu na skośny zamek, dla mnie za bardzo przekombinowali.

Gosieńka- zapraszamy do kolejki :p czuję się jak za ladą w PRLu... tylko kiedy towar rzucą :p poza tym to jest szczęśliwy rowerek, bo Kubula już jako 4 latek na dwóch kółkach dylał :p

reklama
Do góry