reklama
musisz mi koniecznie pow gdzie takowe rynek sie znajduje, bo to co piszesz brzmi bardzo zachecajaco - ja kocham zakupy, a takie za 5 zl, to juz najbardziejWczoraj poszalałam- kupiłam Antosiowi wypasione skarpetki ,mega bajeranckie jeansy, spodnie moro bojówki i takie exxtra bluzeczki i slodziutkie rampersiki z napisem kocham mamę i tatę....
U mnie na rynku jest taka babeczka co ma tony tych rzeczy -gdyby nie to że było zimno na maxa stałabym tam chyba z godzine i przebierała w tych cudeńkach. Rzeczy są używane , ale wogóle nie zniszczone...a że sztuka to zaledwie 5 zł można poszaleć....
a i dla siebie zakupiłam bardzo ładny sweterek z HM MAMA jeszcze z metką -za bagatela 15 zł....Kobitka miała 3 worki ciuchow ciążowych...
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
musisz mi koniecznie pow gdzie takowe rynek sie znajduje, bo to co piszesz brzmi bardzo zachecajaco - ja kocham zakupy, a takie za 5 zl, to juz najbardziej
Aguś- taki raj zakupowy jest na rynku na Gdańskim Przymorzu w środy i w soboty.
Uprzedzam...można zwariowaćjuż nie mogę doczekać się soboty, znowu tam pojadę a jaak!
dagsila - jakos u mnie to zdjecie z zagadka sie nie otwiera, to pierwsze tez nie...
hmm.... moze forum sie cos wiesza.... jak cos to jutro jeszcze raz powklejam:-)
Aguś- taki raj zakupowy jest na rynku na Gdańskim Przymorzu w środy i w soboty.
Uprzedzam...można zwariowaćjuż nie mogę doczekać się soboty, znowu tam pojadę a jaak!
No to chyba mężowi musze delegacje wypisać do 3city i się tam wybrac .. jakbym jechała to mi wytłumaczysz dokładnie Bo ja mam rodzinkę w gdańsku i się tam urodziłam ..
Ja tez dziś na zakupach byłam wyprzedaże w HM są .. Młody dostał reklamówkę rzeczy część już na przyszła zimę bo ja tak kupuje na przecenach na wyrost .
No i dziewczyńskie tez nabyłam trzy bodziaki , dwie sztuki legginsów , tunike i 4 pary skarpetek .. Jak jej coś urośnie między nogami to mogę tanio odsprzedać
ok, juz widze, otwieraja sie te zdjecia, ale nie wiem gdzie jest ramzes...???;-)
za budka widac ogon
aga002
Fanka BB :)
dagsila... po pierwsze kota powinnaś lepiej zaprezentować , a jak znam koty to uwielbiają spać w wózkach dla dzieci
po drugie ...zrobiłas to specjalnie i każde zdjęcie jest pod innym kątem przez co nie wiem czy odwrócić laptopa czy głowę ( przypominam , że nie śpię od 7 godz)
po drugie ...zrobiłas to specjalnie i każde zdjęcie jest pod innym kątem przez co nie wiem czy odwrócić laptopa czy głowę ( przypominam , że nie śpię od 7 godz)
reklama
Podziel się: