reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zagadka dla szpiegów - gdzie jest Ramzes:-D:-D??
p1030557m.jpg

reklama
Wczoraj poszalałam- kupiłam Antosiowi wypasione skarpetki ,mega bajeranckie jeansy, spodnie moro bojówki i takie exxtra bluzeczki i slodziutkie rampersiki z napisem kocham mamę i tatę....
U mnie na rynku jest taka babeczka co ma tony tych rzeczy -gdyby nie to że było zimno na maxa stałabym tam chyba z godzine i przebierała w tych cudeńkach. Rzeczy są używane , ale wogóle nie zniszczone...a że sztuka to zaledwie 5 zł można poszaleć....
a i dla siebie zakupiłam bardzo ładny sweterek z HM MAMA jeszcze z metką -za bagatela 15 zł....Kobitka miała 3 worki ciuchow ciążowych...:szok:
musisz mi koniecznie pow gdzie takowe rynek sie znajduje, bo to co piszesz brzmi bardzo zachecajaco - ja kocham zakupy, a takie za 5 zl, to juz najbardziej :tak::laugh2:

musisz mi koniecznie pow gdzie takowe rynek sie znajduje, bo to co piszesz brzmi bardzo zachecajaco - ja kocham zakupy, a takie za 5 zl, to juz najbardziej :tak::laugh2:

Aguś- taki raj zakupowy jest na rynku na Gdańskim Przymorzu w środy i w soboty.
Uprzedzam...można zwariować:-Djuż nie mogę doczekać się soboty, znowu tam pojadę a jaak!

Aguś- taki raj zakupowy jest na rynku na Gdańskim Przymorzu w środy i w soboty.
Uprzedzam...można zwariować:-Djuż nie mogę doczekać się soboty, znowu tam pojadę a jaak!

No to chyba mężowi musze delegacje wypisać do 3city i się tam wybrac .. jakbym jechała to mi wytłumaczysz dokładnie:-D Bo ja mam rodzinkę w gdańsku i się tam urodziłam ..

Ja tez dziś na zakupach byłam wyprzedaże w HM są .. Młody dostał reklamówkę rzeczy część już na przyszła zimę bo ja tak kupuje na przecenach na wyrost .
No i dziewczyńskie tez nabyłam trzy bodziaki , dwie sztuki legginsów , tunike i 4 pary skarpetek .. Jak jej coś urośnie między nogami to mogę tanio odsprzedać:-D

dagsila... po pierwsze kota powinnaś lepiej zaprezentować , a jak znam koty to uwielbiają spać w wózkach dla dzieci :tak::tak:
po drugie ...zrobiłas to specjalnie i każde zdjęcie jest pod innym kątem przez co nie wiem czy odwrócić laptopa czy głowę ( przypominam , że nie śpię od 7 godz)
:cool2::cool2::cool2:

reklama
Do góry