Elma
Małgosia
Fajne te naklejki a jak ja szukałam takich dużych to nie było i kupiłam mniejsze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aniam podoba mi sie ta karuzela, tez szukam czegos takiego na pilota ale zeby jakas rozowa byla... taka typowo dziewczeca...
U nas dzisiaj premia była, więc od razu postanowiłam trochę wydać
M. uradowany po wizycie u gin. powiedział, że mam kupić wszystko co mi się podoba, żebym była spokojna
Zastrzegł od razu, że jak się Lenka urodzi to on na zakupy z nami biegać nie będzie
No to zaszalałam;-)
Kupiłam łóżeczko:
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (838373150) - Aukcje internetowe Allegro
Zamierzamy szafę i komodę z tej serii dokupić z następnej premii;-)
Do łóżeczka dokupiłam pościel:
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (839937029) - Aukcje internetowe Allegro
i z tej samej serii pościel do łóżeczka, zapasowe prześcieradła, kocyk polarowy, zasłonki, rogal do karmienia, antybakteryjny ochraniacz na materac i jeszcze trochę drobiazgów;-)
Teraz tylko czekam na przesyłkę
zamawiała któraś z was soczewki kontaktowe na stronie szkla.com bo zamówiłam sobie dziś soczewki i ciekawi mnie jak długo idzie przesyłka ?
Dagsila, nasza Lenka będzie miała klasyczną, biało-granatową furę;-)
W Nowym Roku planujemy zakup:-)