reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniam podoba mi sie ta karuzela, tez szukam czegos takiego na pilota ale zeby jakas rozowa byla... taka typowo dziewczeca...:-p

Fisher ma tego mnogo
lepiej wybierac intensywne kolory bo małe dzieci na poczatku nie widza pasteli , a najlepiej widza czarno białe połaczenia .
jest taka też
FISHER PRICE KARUZELA Z BICIEM SERCA M`2009 N8849 (837475048) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE KARUZELA MISIE PROJEKTOR PILOT+GRATIS (837818758) - Aukcje internetowe Allegro

KARUZELA FISHER PRICE G9157+PILOT+ PROJEKTOR+BONUS (837838287) - Aukcje internetowe Allegro

KARUZELA FISHER PRICE P7866 RAINFOREST OCEAN+BONUS (837842196) - Aukcje internetowe Allegro

ta pierwsza w sumei superowa :)

U nas dzisiaj premia była, więc od razu postanowiłam trochę wydać:-D
M. uradowany po wizycie u gin. powiedział, że mam kupić wszystko co mi się podoba, żebym była spokojna:-D
Zastrzegł od razu, że jak się Lenka urodzi to on na zakupy z nami biegać nie będzie:-D
No to zaszalałam;-)

Kupiłam łóżeczko:
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (838373150) - Aukcje internetowe Allegro
Zamierzamy szafę i komodę z tej serii dokupić z następnej premii;-)

Do łóżeczka dokupiłam pościel:
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (839937029) - Aukcje internetowe Allegro
i z tej samej serii pościel do łóżeczka, zapasowe prześcieradła, kocyk polarowy, zasłonki, rogal do karmienia, antybakteryjny ochraniacz na materac i jeszcze trochę drobiazgów;-)

Teraz tylko czekam na przesyłkę:happy:

zamawiała któraś z was soczewki kontaktowe na stronie szkla.com bo zamówiłam sobie dziś soczewki i ciekawi mnie jak długo idzie przesyłka ?

U nas dzisiaj premia była, więc od razu postanowiłam trochę wydać:-D
M. uradowany po wizycie u gin. powiedział, że mam kupić wszystko co mi się podoba, żebym była spokojna:-D
Zastrzegł od razu, że jak się Lenka urodzi to on na zakupy z nami biegać nie będzie:-D
No to zaszalałam;-)

Kupiłam łóżeczko:
Karuzela gratis Łóżeczko DREWEX Hippo.op.bok+m (838373150) - Aukcje internetowe Allegro
Zamierzamy szafę i komodę z tej serii dokupić z następnej premii;-)

Do łóżeczka dokupiłam pościel:
13ele.pościel HAFTY z moskitierą 90x120 MILPOL (839937029) - Aukcje internetowe Allegro
i z tej samej serii pościel do łóżeczka, zapasowe prześcieradła, kocyk polarowy, zasłonki, rogal do karmienia, antybakteryjny ochraniacz na materac i jeszcze trochę drobiazgów;-)

Teraz tylko czekam na przesyłkę:happy:

śliczne i łóżeczko i pościel:-)
daj znac jak czy już wybrałas wózek - jestem ciekawa jakiego koloru inglesina Lenka bedzie podróżowała:-) no a przede wszystkim gratuluje 100% córci:tak:

zamawiała któraś z was soczewki kontaktowe na stronie szkla.com bo zamówiłam sobie dziś soczewki i ciekawi mnie jak długo idzie przesyłka ?

ja zawsze mialam opory przed kupowaniem szkiel przez net... jakos mi to tak nie pasowało... a teraz juz ich w ogole nie nosze, bo mojego meza mdlilo jak widzial jak sobie w oczach grzebie;-)
no wiec ja nie pomoge:-)

Elvie - łóżeczko prześliczne, ja właśnie jestem na etapie poszukiwań rzeczy dla naszej córeczki, pościel słodziuśka.. piękny wybór.. pozdrawiam Cię cieplutko.

reklama
Do góry