reklama
aniez
Fanka BB :)
Aniam- no to pora kupić nową bo jakoś nie wyobrażam sobie, że będziesz prać ręcznie ostatnio miałam poważną rozmowę z moją 13 latką, że nie można robić numerów i wydawać jakieś dziwne dźwięki, o psuciu nie wspomnę, na razie spokój ;-) stary co prawda czarnowidztwo uprawia, że teraz sprzęt ma chodzić 10 i kropka a potem nowy, bo naprawa nieopłacalna, ale kazałam mu nie denerwować zarówno mnie, jak i pralki ;-) bo się wścieknie i zepsuje i on będzie bulił... proste :-)
Aniez twój R. ma troche racji bo w dzisiajeszych czasach często gesto sprzęt chodzi 10 lat i kaput. Naprawa nie opłacalna....
MY musimy kupic telewizor, bo od marca jedziemy na takim maleńkim moim z podstawówki chyba z 17 cala
ale ja tam tv prawie wcale nie ogldam na jakies wiadomości czasem rzuce okiem to mi nie spieszno.
MY musimy kupic telewizor, bo od marca jedziemy na takim maleńkim moim z podstawówki chyba z 17 cala
ale ja tam tv prawie wcale nie ogldam na jakies wiadomości czasem rzuce okiem to mi nie spieszno.
Aniam- no to pora kupić nową bo jakoś nie wyobrażam sobie, że będziesz prać ręcznie ostatnio miałam poważną rozmowę z moją 13 latką, że nie można robić numerów i wydawać jakieś dziwne dźwięki, o psuciu nie wspomnę, na razie spokój ;-) stary co prawda czarnowidztwo uprawia, że teraz sprzęt ma chodzić 10 i kropka a potem nowy, bo naprawa nieopłacalna, ale kazałam mu nie denerwować zarówno mnie, jak i pralki ;-) bo się wścieknie i zepsuje i on będzie bulił... proste :-)
No właśnie moja miała 14 i się zrypała padl programator nowy kosztuje 300- 400 zł plus wymiana to ja podziękuję .
właśnie koleżanka z euro mi tu rabata załatwiła 150 zł ( wkońcu piechotą nie chodzi ) i zamówiłam sobie takie cacko .
Samsung WF0702WJV - Pralka - CENA w RTV EURO AGD
będę prać w bąbelkach a co .
Ponoć fajna bo pierze w 15 stopniach to samo co się normalnie pierze w 40 - przez co mniej chlejąca prądu .. się zobaczy .. tak czy siak prać cholera w czymś trzeba no i 7 kg do niej wpakuję - się przyda
reklama
Podziel się: