reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam- no to pora kupić nową :-D bo jakoś nie wyobrażam sobie, że będziesz prać ręcznie :p ostatnio miałam poważną rozmowę z moją 13 latką, że nie można robić numerów i wydawać jakieś dziwne dźwięki, o psuciu nie wspomnę, na razie spokój ;-) stary co prawda czarnowidztwo uprawia, że teraz sprzęt ma chodzić 10 i kropka a potem nowy, bo naprawa nieopłacalna, ale kazałam mu nie denerwować zarówno mnie, jak i pralki ;-) bo się wścieknie i zepsuje i on będzie bulił... proste :-)

Aniez twój R. ma troche racji bo w dzisiajeszych czasach często gesto sprzęt chodzi 10 lat i kaput. Naprawa nie opłacalna....
MY musimy kupic telewizor, bo od marca jedziemy na takim maleńkim moim z podstawówki chyba z 17 cala :-D
ale ja tam tv prawie wcale nie ogldam na jakies wiadomości czasem rzuce okiem to mi nie spieszno.

Aniam- no to pora kupić nową :-D bo jakoś nie wyobrażam sobie, że będziesz prać ręcznie :p ostatnio miałam poważną rozmowę z moją 13 latką, że nie można robić numerów i wydawać jakieś dziwne dźwięki, o psuciu nie wspomnę, na razie spokój ;-) stary co prawda czarnowidztwo uprawia, że teraz sprzęt ma chodzić 10 i kropka a potem nowy, bo naprawa nieopłacalna, ale kazałam mu nie denerwować zarówno mnie, jak i pralki ;-) bo się wścieknie i zepsuje i on będzie bulił... proste :-)

No właśnie moja miała 14 i się zrypała padl programator nowy kosztuje 300- 400 zł plus wymiana to ja podziękuję .
właśnie koleżanka z euro mi tu rabata załatwiła 150 zł ( wkońcu piechotą nie chodzi ) i zamówiłam sobie takie cacko .
Samsung WF0702WJV - Pralka - CENA w RTV EURO AGD
będę prać w bąbelkach a co .
Ponoć fajna bo pierze w 15 stopniach to samo co się normalnie pierze w 40 - przez co mniej chlejąca prądu .. się zobaczy .. tak czy siak prać cholera w czymś trzeba no i 7 kg do niej wpakuję - się przyda :)

reklama
i mnie sie pralka podoba:)
a jestem w tej samej sytuacji, pralka padla....eh biednemu zawsze wiatr w oczy...

jutro B przyjedzie wiec czeka go niestety wycieczka po sklepach w celu rozejrzenia sie za pralka...

Do góry