reklama
EDIT: Noi kupiłam Astora i jednak jestem z niego niezadowolona nie odpakowalam dodatkowo w prezencie jest blyszczyk i teraz mam klopot bo nie bede go używac pewnie i bedzie lezal w szufladzie może ktoras używa i reflektuje sprzedam taniej, ehh tak to jet jak sie robi na szybko.....
Love
Fanka BB :)
Elvie świetny jest ten koc tylko nigdzie nie mogę doczytac jakie ma wymiary ?
isabelaDermacol podkład mocno kryjący wysyłka gratis (1733837612) - Aukcje internetowe Allegro jak dla mnie nie ma nic bardziej kryjącego
isabelaDermacol podkład mocno kryjący wysyłka gratis (1733837612) - Aukcje internetowe Allegro jak dla mnie nie ma nic bardziej kryjącego
Katik
...jestem mamą...
Isabela, a ja dlugo stosowalam te dwa:
PODKŁAD RIMMEL LASTING FINISH 16H WYBÓR KOLORÓW!!! (1763196276) - Aukcje internetowe Allegro
rimmel match perfection 200 podklad dopasowujacy (1768092777) - Aukcje internetowe Allegro
i bylam zadowolona, drugi nawet lepszy niz ten pierwszy
ale ostatnio dostalam taki:
MAX FACTOR XPERIENCE PODKŁAD 45,50,55,60,75 NOWOŚĆ (1778980176) - Aukcje internetowe Allegro
i jest rewelacyjny, wlasnie mi sie konczy wiec musze znow ko kupic.
PODKŁAD RIMMEL LASTING FINISH 16H WYBÓR KOLORÓW!!! (1763196276) - Aukcje internetowe Allegro
rimmel match perfection 200 podklad dopasowujacy (1768092777) - Aukcje internetowe Allegro
i bylam zadowolona, drugi nawet lepszy niz ten pierwszy
ale ostatnio dostalam taki:
MAX FACTOR XPERIENCE PODKŁAD 45,50,55,60,75 NOWOŚĆ (1778980176) - Aukcje internetowe Allegro
i jest rewelacyjny, wlasnie mi sie konczy wiec musze znow ko kupic.
Love wymiary torby na piknik to:Elvie świetny jest ten koc tylko nigdzie nie mogę doczytac jakie ma wymiary ?
120x120 rozłożona
42x32 złożona
A, że się sezon kończy to mogę za 40zł promocję Ci zrobić;-)
Ona jest super na plaże oraz na pikniki na zielonej trawce:-)
Isabela dobre są z clinique ale drogie cholerniki . ja kupuję czasem za pół ceny no i ja się nie maluję więc wystarcza mi taki na rok .
Kiedyś miałam też jakis loreala i był ok ale nie pamiętam zupełnie nazwy . bo tak to u mnie jest z malowaniem
Kiedyś miałam też jakis loreala i był ok ale nie pamiętam zupełnie nazwy . bo tak to u mnie jest z malowaniem
reklama
Mogę Ci go jutro wysłać a zapłacisz jak będziesz mogła. Tylko mi adres podaj na privie.Elviepo 1 jak R. dopuści mnie do swojego konta to odezwę się w sprawie tego koca;-)
Podziel się: