reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Dzieczyny PILNE

Potrzebuje termometr dobry dla małej bo ten co mamy pozostawia wiele do życzenia, wiem że już było ale nie mam czasu szukać

reklama
Też mam zwykły elektryczny, ale jeśli kupujesz dla takiego starszaczka, to kup ten co Salamandra poleciła (taki maluch niechętnie da sobie zmierzyć w pupencji, zaś pod pachą jeszcze będzie ciężko, będzie się wiercił i pomiar może nie być dokładny).

W tesco promocja na pampers active baby, ale powalona jak nie wiem co! Stałam przez nią na kasie chyba pół godziny i mam 8 paragonów a kupiłąm 4 paczki.
Promocja taka, że kupując opakowanie pampersów za 48zł należy się bon 10zł.
Przy kasie się dowiaduję, że każdą paczkę muszę skasować osobno, a więc uzbierałam tym sposobem 4 paragony.
Później kolejne info, że muszę rozdzielić zakupy, ale mi się te bony odjęły, bo jeden tylko jednorazowo można wykorzystać i to tylko wtedy, gdy zakupy przekraczają wartość bonu, więc dzieliliśmy rzeczy - masakra! Pytam się biednej kasjerki, kto to wymyślił? Mówi, że ktoś od marketingu się postarał, żeby mu nie zarzucono, że nic nie robi, bo teraz dużo osób zwalniają i wykazać się trzeba. To się wykazali:wściekła/y:

Kupiłam też młodej bluzę dresową na jesień i polar F&F za połowę ceny.

Też mam zwykły elektryczny, ale jeśli kupujesz dla takiego starszaczka, to kup ten co Salamandra poleciła (taki maluch niechętnie da sobie zmierzyć w pupencji, zaś pod pachą jeszcze będzie ciężko, będzie się wiercił i pomiar może nie być dokładny).

No tak chce wasnie taki douszny kupic, mamy doczoowy i zal za d.... sciska

Myślaam o takim bo slyszalam ze dokladny nie wiem czy ma ktoras Termometr BRAUN IRT 4020 ** 21 KAPTURKÓW ** (1771804953) - Aukcje internetowe Allegro

isabelajak moj brat btl maly moja mama miała własnie taki do ucha. byl super, tylko po kilku miesiącach się popsuł:baffled:

Isabela, my mamy Brauna wlasnie, do uszka tylko inny model, o taki:
TERMOMETR DOUSZNY BRAUN THERMOSCAN COMPACT IRT 3020 | Apteka Internetowa | Zdro-Vita
i ogolnie jestem zadowolona, Pola bardzo chetnie daje sobie mierzyc, chetnie mierzy takze wszystkim dookola :-)
Jedyny "defekt" to to, ze pomiar miedzy uszkami sie rozni o 0.2-0.3 stopnia, ale ja juz tu kiedys o to pytalam, i dziewczyny ktore maja tez douszne mowily, ze ich termometry tez tak pokazuja, wiec to raczej nie jest wina zlego sprzetu.

reklama
Do góry