reklama
To super, że Mai się tak podoba :-) Przymierzam się do jakiś pojazdów, ale z dźwiękami problem, mało tego jest na necie.
Fajny jest traktor z kiddieland .
TRAKTOR FARMER - GRA, JEŹDZI !!! KIDDIELAND (1774210103) - Aukcje internetowe Allegro
ma odgłosy zwierzątek i do tego jeździ
tylko czy taka łyżeczka od chrzestnego to nie za mało ?
Myślę że za mało kupiłabym do tego jakąś zabawkę . U nas tak chrzestna kupiła dla SZymka miał rok - własnie łyżeczkę czyli ma pamiątkę i do tego kupiła mu klocki .
LOve klocki to był przykład , zresztą spytajcie najlepiej rodziców co młody lubi . No bo jeśli ma klocki duplo to warto dokupić coś do nich , czy coś innego co lubi . żeby potem nie było że ma jakieś inne a wy mu tez inne kupicie , lepiej coś czym już się bawi . a większośc zabawek teraz się kompletuje . ja tak mam ze trzy zestawy takie małe klocków które mi ni jak do niczego nie pasują i dzieciaki się nimi nie bawią . także warto spytac żeby to był prezent trafiony
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
Maonka- my mamy ten traktor co Aniam wrzuciła link-kupiłam Antosiowi na zająca. Mi sie osobiście podoba-ale na Antku szału nie zrobił.Czasami się nim pobawi- ładnie wciska zwierzatka i Pana traktorzystę i jak wydaja dżwięki to ma radoche. Najbardziej lubi na niego siadać jak jedzie...
U nas ostatnio hitem są wszelkiej maści resoraki od tych najmniejszych po te wieksze - uwielbia je. Jeżdzi nimi i wydaje te dźwięki bbbrrrmmm i opluwa się przy tym nniemiłosiernie. Ale wygląda słodko- mały samochodziarz
U nas ostatnio hitem są wszelkiej maści resoraki od tych najmniejszych po te wieksze - uwielbia je. Jeżdzi nimi i wydaje te dźwięki bbbrrrmmm i opluwa się przy tym nniemiłosiernie. Ale wygląda słodko- mały samochodziarz
Fajny jest traktor z kiddieland .
TRAKTOR FARMER - GRA, JEŹDZI !!! KIDDIELAND (1774210103) - Aukcje internetowe Allegro
ma odgłosy zwierzątek i do tego jeździ
Myślę że za mało kupiłabym do tego jakąś zabawkę . U nas tak chrzestna kupiła dla SZymka miał rok - własnie łyżeczkę czyli ma pamiątkę i do tego kupiła mu klocki .
Maonka- my mamy ten traktor co Aniam wrzuciła link-kupiłam Antosiowi na zająca. Mi sie osobiście podoba-ale na Antku szału nie zrobił.Czasami się nim pobawi- ładnie wciska zwierzatka i Pana traktorzystę i jak wydaja dżwięki to ma radoche. Najbardziej lubi na niego siadać jak jedzie...
Dziewczyny, źle mnie zrozumiałyście. Przymierzam się do zrobienia kolejnego filmiku, właśnie z pojazdami. :-) Nie chce kupować nowych zabawek!. Moja i tak ma tego dużo i średnio ją zabawki zajmują
Lenka dostała łyżeczkę i pieniądze, też od chrzestnegotylko czy taka łyżeczka od chrzestnego to nie za mało ?
reklama
filonka
Fanka BB :)
ja juz powoli równiez zbieram wyprawkę na jesień i zime dla małego. wiec ostatnio zaszalałam w Tesko: dziny(tylko musze gumke zwezic, bo szeroka), bluza + dresiki, kilka par bodziaków. a ze było -30% i jeszcze minus 10 zł za bon tak wiec sumka była mniejsza :-) i h&m : rowniez body kilka szt. i w 5-10-15 : bluzeczek kilka.
jeszcze tylko kurtka, rajstopy,i buty...mam nadzieje ze nie ortopedyczne. reszta juz jest z wczesniej na zaśkę.
jeszcze tylko kurtka, rajstopy,i buty...mam nadzieje ze nie ortopedyczne. reszta juz jest z wczesniej na zaśkę.
Podziel się: