i mnie sie pralka podoba
a jestem w tej samej sytuacji, pralka padla....eh biednemu zawsze wiatr w oczy...
jutro B przyjedzie wiec czeka go niestety wycieczka po sklepach w celu rozejrzenia sie za pralka...
Marta jak nic się pralki zmówiły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i mnie sie pralka podoba
a jestem w tej samej sytuacji, pralka padla....eh biednemu zawsze wiatr w oczy...
jutro B przyjedzie wiec czeka go niestety wycieczka po sklepach w celu rozejrzenia sie za pralka...
Ktoś mnie pytał jakią układankę kupiłam małej, nie mogę znaleść na stronie smyka ale ta jest podobna MZK Układanka Drewniana Wesołe Zwierzaki SMILY (1777126940) - Aukcje internetowe Allegro
Też są na niej zwierzaczki ale jest od 2 roku życia. Mała ćwiczy układanie tego na rehabilitacji (nasze ciotki są boskie i rozwijają mi dziecko nie tylko ruchowo;-)). W ogóle mała robi rzeczy, których takie maluchy nie wykonują ;-)
Jeszcze musimy kupić coś takiego, baaardzo ważne bo mała nie naśladuje dźwięków. Co to? Kto to? Logopedia Rozwój mowy Autyzm Sklep (1786807998) - Aukcje internetowe Allegro Podobno daje to niezłe efekty u dzieciaków :-)
Kupiliśmy jeszcze duże klocki ale na razie fajnie się je rozrzuca po pokoju