reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ktoś mnie pytał jakią układankę kupiłam małej, nie mogę znaleść na stronie smyka ale ta jest podobna MZK Układanka Drewniana Wesołe Zwierzaki SMILY (1777126940) - Aukcje internetowe Allegro
Też są na niej zwierzaczki ale jest od 2 roku życia. Mała ćwiczy układanie tego na rehabilitacji (nasze ciotki są boskie i rozwijają mi dziecko nie tylko ruchowo;-)). W ogóle mała robi rzeczy, których takie maluchy nie wykonują ;-)
Jeszcze musimy kupić coś takiego, baaardzo ważne bo mała nie naśladuje dźwięków. Co to? Kto to? Logopedia Rozwój mowy Autyzm Sklep (1786807998) - Aukcje internetowe Allegro Podobno daje to niezłe efekty u dzieciaków :-)
Kupiliśmy jeszcze duże klocki ale na razie fajnie się je rozrzuca po pokoju :-D

MamoPaulinki to ja pytałam o tą układankę. My mamy podobną,ale z rybkami. Super jest, Maja ją bardzo lubi.
Układanka - gra ŁOWIENIE RYBEK (1723401542) - Aukcje internetowe Allegro

Dziwczyny mam prośbę. Nata pisała o trampkach z Cocodrillo za 7zł. Jeśli któraś z was byłaby w Cocodrillo i trafiłaby na tą promocję to ja będę wdzięczna za cynka. Kupiłam ostatnio tam właśnie Mai trampki za 25zł,też super cena,ale za 7zł to już wogóle tanio.
Mi zależy na rozmiarze 22 i na przyszły rok 23.

I jeszcze jedna prośba. Kupiłam ostatnio w Tesco kilka świecących kwiatków do ogrodu na baterie po 99gr, ale się zgapiłam i jak chciałam dokupić to już nie było. Może u was jeszcze będą. Polecam je bo ślicznie też wyglądają na stole, np w dekoracji z organzy. Nie mogę znaleźć zdjęcia na necie,ale on jest taki plastikowy, w zielono-czarnym opakowaniu.
medium.jpg

Elvie, Daga czy w waszym katalogu Betterware są może jakieś ozdoby do ogrodu, o w takim stylu:
"Solarna dekoracja "Flora"" - Sklep internetowy Kdc.pl - Aktualna cena: 39.99 zł (cena rynkowa: 79.90 zł). Tania i szybka wysyłka: Warszawa, Opole, Poznań, Lublin...

Ja mam wogóle fioła na punkcie żab i różnych pierdółek do ogrodu. Kolekcjonuję figurki do ogrodu w takim stylu więc jakbyście w sieciówkach albo na jakiś targach staroci znalazły to chętnie odkupię.
images

No to Wam listę zrobiłam, hehe.
images
images

Ktoś mnie pytał jakią układankę kupiłam małej, nie mogę znaleść na stronie smyka ale ta jest podobna MZK Układanka Drewniana Wesołe Zwierzaki SMILY (1777126940) - Aukcje internetowe Allegro
Też są na niej zwierzaczki ale jest od 2 roku życia. Mała ćwiczy układanie tego na rehabilitacji (nasze ciotki są boskie i rozwijają mi dziecko nie tylko ruchowo;-)). W ogóle mała robi rzeczy, których takie maluchy nie wykonują ;-)
Jeszcze musimy kupić coś takiego, baaardzo ważne bo mała nie naśladuje dźwięków. Co to? Kto to? Logopedia Rozwój mowy Autyzm Sklep (1786807998) - Aukcje internetowe Allegro Podobno daje to niezłe efekty u dzieciaków :-)
Kupiliśmy jeszcze duże klocki ale na razie fajnie się je rozrzuca po pokoju :-D

Drewniane puzzle są super.
Tu jest mój filmik z odgłosami zwierząt, może puścisz Paulince http://www.youtube.com/watch?v=VtEJn5UV1Vg. Jedna radzę Ci obejrzeć go sama, bo może nie jest on odpowiedni dla niej.

Kittek ale fajne te rybki z wędkami. A rzeczy do ogrodu bajeczne.

Maonka moja Maja uwielbia ten filmik. Puszczam jej go zawsze po jedzonku, czasami pod koniec to jeszcze ładnie je i pokazuje zwierzątkom,że robi mniam, mniam. Umiw naśladować prawie wszystkie zwierzątka z tego filmiku, nomoże poza wielorybem, gołębiem czy dzikiem. Filmik jest super!

To super, że Mai się tak podoba :-) Przymierzam się do jakiś pojazdów, ale z dźwiękami problem, mało tego jest na necie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry