reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Piękne te wasze torby ale cenowo dla mnie nie osiągalne narazie, tzn może i osiągalne ale i tak bym tyle za torbe nie dała

Ja za to poszukuje jakiejs takiej sportowej niezbyt duzej

reklama
Aniam
a ja lubię sie "odstawiać"
pracowałam jako sekretarka i uwilebiałam się stroić
przynajmniej jest motywacja by się odpicować i mąż zadowolony a teraz jak z dziecmi siedziałam to cały czas dresy

Kwiatus, piekna ta Twoja torebka, bedzie Ci rewelacyjnie pasowac do tych szpilek. No i oczami wyobrazni juz widze Cie taka odstawiona, popylajaca do szkoly... dobrze, ze jakies maluchy dostaly Ci sie do nauki, bo smiem twierdzic, ze nastolatkowie nie dali by rady sie skupic na tym co do nich mowisz. Sexy Mami!

Ogladam te Wasze torebki, i co jedna to ladniejsza, i podziwiam, ze macie gdzie z nimi chodzic. Ja to prawie wszystkie swoje torebki systematycznie mamie wydaje, i zostalo mi raptem kilka, a ostatnio i tak latam tylko z takimi sportowymi przez ramie, takimi dlugimi...

Aniam
a ja lubię sie "odstawiać"
pracowałam jako sekretarka i uwilebiałam się stroić
przynajmniej jest motywacja by się odpicować i mąż zadowolony a teraz jak z dziecmi siedziałam to cały czas dresy

Ja się odstawiać nie lubię ale dresów nie noszę :) nawet w domu . jakoś w dresie to jak w piżamie dla mnie ja przynajmniej się tak czuję

Aniam a masz coś w takim kształcie ale oczywiście nie taka o kształt mi chodzi na długim pasku ??SPORTOWA TOREBKA NIKE (1765162120) - Aukcje internetowe Allegro

EDIT: Torba Crossbody Nike Ba3187-005 WYPRZEDAŻ (1758514299) - Aukcje internetowe Allegro o włąsnie znalazłam taką całkiem całkiem jest :-)

{ierwsza na długim by raczej nie za fajnie wygladała a to drugie to raczej saszetka a nie torebka :) taka co sie w pasie zakłada choć była jakaś dziwna moda że to jak torebki nosili

Aniam- zależy jaki dres :-D :-D :-D no, ale oczywiście 'nie to ładne, co ładne, ale to, co się komu podoba' :-)

Kwiatek- ja też lubię się ładnie ubrać, nie to, żeby od razu w garsonkę się wbijać, bo to kompletnie nie mój styl (na teraz, bo onegdaj to już przerobiłam), ale świetnie Cię rozumiem :-D No i Ty ładna dziewczyna jesteś, jest na czym oko zawiesić ;-)

Aniez - każdy dres odpada i mówi Ci to pracownik sportowej firmy :) a spodni dresowych Ci u mnie dostatek . No chyba że są to wakacje to dres dozwolony . Na ulicę w mieście never . Może to mój uraz z okolicy w jakiej się wychowałam bo tam dres królował , do tego oczywiście białe skarpety . pewnego lata hitem wśród panów był dres białe skarpety i klapki takie jak na basen .
Ale oczywiście co kto lubi .

Isabela - Tak. Będzie mała do tego wąska na tyle że jak wsadzisz portfel ,to ledwo wciśniesz cokolwiek innego . TE saszetki i takie torebki pojemności to mają zero . To jest torebka na komórkę , ew klucz i kartę do bankomatu nic poza tym . te co ja Ci pokazałam są właśnie dość pakowne i można tam co nieco wsadzić , bo zwykle mają dość szerokie dno . także polecAM

Ostatnia edycja:
reklama
isabela - jak lubisz sportowe to nie kupuj, ja Ci w ramach prezentu za 100PP wyślę super sportową torebkę PUMA, limitowana seria dla oriflame:-)

Do góry