reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
aniez - to zakupowy, więc winko i kawa jak najbardziej ok;-) Tez uwielbiam!

Kwiatek - fajna ta Twoja torebka. Camel ma być nadal modny jesienią. Poza tym praktyczny jest:-)

Hitem jesieni mają być dodatki żółte. Może się wreszcie odważę moje żółte szpilki ubrać:-D O! I korale jeszcze żółte mam:-D

Za mną chodzą wciąż torebki Xandre. Mam jedną, ale przyjmę każdą ilość:-D Jakby co urodziny w październiku mam;-)

najbardziej podobają mi się te w stylu Hermes Birkin:
TOREBKA XANDRE-BEŻOWA SKÓRA LINIA VIP WYPRZEDAŻ! (1764471070) - Aukcje internetowe Allegro
XANDRE-LUKSUSOWA,CAMEL-KONIAK PIĘKNA SKÓRA-OKAZJA! (1769656876) - Aukcje internetowe Allegro

I ta w stylu torebki chloe
XANDRE-CZARNA SUPER MODNA, SKÓRA ,W STYLU GWIAZD! (1753457749) - Aukcje internetowe Allegro
której zazdroszczę Nataszy Urbańskiej;-)
http://www.luxlux.pl/artykul/19194/...rbanska_z_torebka_chloe_i_w_sukience_burberry

Ostatnia edycja:
ja tez sobie sama brylki od Armaniego sprawilam :-D
perfumy za to zamowilam na urodziny hehe

Na imieniny dostałam kolczyki ( nazywają się kup sobie sam ) złote małe chce takie z angielskim zapięciem , ale muszę sobie wybrać sama i kupić :) jeszcze tego nie zrobiłam .

Elvie mi się marzy ( może kiedyś się uda ) torebka z furli. Np taka
torebka Furla kolekcja TALENTHUB - wysyłka gratis (1769577952) - Aukcje internetowe Allegro
Bo to taka co zawsze będzie modna tak samo jak te co wy pokazywałyście .

Z takich wypasów mam torebkę z Ferre , ale oczywiście jest sportowa :-D:-D

kittek - sliczne te buty na koturnie
Kwiatek - taką samą chciałam kupić - teraz będę masę papierów nosić, a mała toreba + dodatkowa to bez sensu
Szukam pieknej damskiej aktówki

a co do butów - to ja mam świra na ich punkcie - szkoda tylko, że stan konta czasem mnie ogranicza

Nata, tez ostatnio aktówki przeglądałam.
Jeśli nie chcesz takiej "powaznej" to zobacz tą: *OKAZJA EKSKLUZYWNA TOREBKA AKTÓWKA SKÓRZANA ZOE (1753353358) - Aukcje internetowe Allegro

Ta jest cudna, ale droga (mają też w kolorze czarnym):
ASOS Luksusowa Torebka - skóra naturalna - Aktówka (1744473868) - Aukcje internetowe Allegro

Tu na aukcji jest prześliczna, ciekawe za ile pójdzie - aż sobie do obserwowanych dodałam:-D
Piękna aktówka BATYCKI (1754230114) - Aukcje internetowe Allegro

Jakbyś wolała jasną:
http://allegro.pl/elegancka-kremowa-skorzana-teczka-damska-wys-w-24h-i1753009901.html

Te jakbyś musiała duuużo dźwigać:
TORBA TOREBKA AKTÓWKA TECZKA SKÓRZANA DAMSKA (1754828957) - Aukcje internetowe Allegro
PIĘKNA KOBIECA SKÓRZANA TOREBKA AKTÓWKA DAMSKA (1739934649) - Aukcje internetowe Allegro

Ta tania, dość ciekawa, młodzieżowa bardziej, ale skóra eko:
DUŻA A4 TORBA SKÓRA EKO TOREBKA ATMOSPHERE Aktówka (1753541097) - Aukcje internetowe Allegro

Ta ładna, ale jak na eko skórę to wg mnie za droga:
~TOREBKA ASOS ~STYL VICTORIA BECKHAM~RUDA~ (1755019887) - Aukcje internetowe Allegro

A tu jeszcze inne, które mi z różnych względów w oko wpadły;-)
http://allegro.pl/teczka-damska-nowinski-torba-skora-kurier-gratis-i1721385223.html
Ekskluzywna teczka damska Daag City Line Zoe (1732091357) - Aukcje internetowe Allegro
HIT WŁOSKA TOREBKA SKORZANA TECZKA AKTOWKA SKORA (1760100458) - Aukcje internetowe Allegro
TOSCANO SKÓRZANA AKTÓWKA TOREBKA DAMSKA SKÓRA 100% (1769623324) - Aukcje internetowe Allegro

No i moja faworytka:
http://allegro.pl/czarna-lakierowana-teczka-damska-verso-torebka-i1723695109.html

Ostatnia edycja:
Nata
ja wlasnie pod kątem pracy w szkole brałam ta torebkę, ona jest też taka a la aktówka, bo ma dwie spore przegrody i wchodzi w nie A4
tez bede teraz z papierami chodzic
poza tym uwielbiam ostatnio kolor camel czy tez toffi
i nie sadze zeby kolor lub fason tej torebki wyszedl kiedys z mody
jest taka "kalsyczna"

reklama
Do góry