reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
hłę hłę ale temat dresowy nabrał tempa.
Ja dresów nie mam...ale mam sportową bluzę z kapturem w której niekiedy śmigam do jeansów bo nie ma się co wstydzić. W domu śmigam albo w leginsach albo w spodenkach tak jak Elwira.

Dobra, dopadłam 5-10-15 i cudem uchowały się tam koszulki sztuk trzy :-) dobra, jakoś Bartuś będzie musiał w nich odpękać i w tych przykrótkich :-)

Katik- nie kuś losu :-) sprawdzałam nawet ceny biletów, ale teraz to drożyzna jak Cie mogę :-D chociaż wiesz... bój się, bo pewnego dnia mogę zapukać ;-) na jesieni jest juz zdecydowanie taniej.

Aniez, a prosze Cie bardzo, na jesieni tez moze byc.

Dzis bylam na ryanair.com, znajomi chca na Sylwka sie wprosic, i jest promo teraz, przy rezerwacji w tym tyg loty pazdziernik i listopad taniocha. Wronka z Bydzi mialaby najtaniej, 102 zl :-D:-D:-D

temat widze ciekawy: od eleganckich aktowek po skarpetki i klapki. Trend ów zagościł i w moim mieście rodzinnym więc nie jest to tylko domena warszawska, ale może wschodniej Polski? tak czy inaczej wygladało to obrzydliwie (juz dawno nie widziałam nikogo tak "ubranego")

ale w Dublinie w zeszłym roku fororę robił inny ubiór młodego pokolenia: dres z takiego śliskiego materiału, taki typowo sportowy, a nie domowy, końcówki nogawek wlożone w białe skarpetki, skarpetki podciągniete jak najwyżej i do tego czarne adidasy. wygląda to prawie tak pragicznie jak w wersji z klapkami. ciekawe, czy do Pl też ta moda zawita?

co do dresów: nie mam nic przecieko. jeśli jest komuś wygodnie - proszę bardzo, niech chodzi. sama chodzę i chodzić nadal mam zamiar (mam na myśli oczywiście "domowy dres" a nie sportowy Google Images) Do pracy rzecz jasna bym się w nim nie wybrała, ale do sklepu czy na spacer czemu nie?

Ja dresy lubię, nawet siedzę właśnie w takowym, podóbce adidasa nabytej w Turcji. Świeci się bo znaczki adidasa ma wylepione ze złotych kryształków,hehe. Generalnie w domu chodzę w leginsach,albo spodniach dresowych takich 3/4 i w t-shircie.
Do pracy ubieram się różnie, preferuję sukienki w takim stylu jak na zdjęciu poniżej plus np szary/ granatowy obcisły t-shirt z długim rękawem albo koszula pod spód, lub też bez niczego a na wierzch rozpinany sweterek:
z7770692X,Szmizjerka-Reserved-119-90zl--Koszula-Pretty-Girl.jpg

Lubię też dzianinowe sukienki w takim stylu, no może trochę mniej obcisłe, hehe
dzianinowa-sukienka-kimono-ze-wstazka-m003-mocca.jpg

Takie połączenia (to chyba zestaw z Dagowego sklepu :)))
86.jpg

Albo po prostu klasyczne jeansy plus biała koszula:
14542639.jpg

Ostatnia edycja:
Mój zestaw ostatnio to rurki , baleriny i jakaś bluzka he he .
Ale ja się nie mam gdzie odstawiać , w koszuli raczej wózków nikomu pokazywać nie będę .

kittek - przybij piątkę;-) Ubieram się podobnie na szkolenia i jak do filii jadę.

aniam - ja lecąc na pocztę też się nie odwalam. Zazwyczaj jeansy, bluzka jakaś i japonki:-)

reklama
Do góry