reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)

Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)

Dres domowy kojarzy mi się z takimi welurowymi dresikami
FENOMENALNY WELUROWY DRES SUPER MODEL TU XXL CZAR (1761753080) - Aukcje internetowe Allegro
he he tego też bym nie ubrała .
w sklepach sportowych nie tylko taki typowo sportowy dres można nabyć .
A kwiatka też nie posądzam o białe skarpety , spodnie dresowe i klapki he he :)

Aniam a wczym chodzisz po domu jeśli wolno spytać
bo według mnie
90 % populacji chodzi w dresach
wiadomo, ze są DRESY I dresy

W jeansach , w jakiś spodniach z materiału , mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.

to tak jak u mnie ale w domu nie mam nic "na przeciwko"
buhahahahhahahaha
że też nie kojażę tego trendu :):)))

Dzielnica w której się wychowałam była jedną z gorszych , pełno było melin , starych kamienic w których mieszkało niezbyt ciekawe towarzystwo . Może to jakiś trend warszawski był he he nie wiem . POtem to wszystko wyburzyli w cholerę ludzie dostali gdzie indziej mieszkania i się zrobił spokój .

mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.

Hehehe... czyli dres domowy ;-)też mam takie, bardzo fajne i wygodne :-D w jensach to ja sobie dla odmiany nie wyobrażam, ze względu na to, że mi jakoś niewygodnie, wolę miękkie tkaniny ;-) chociaż poza domem jeansy uwielbiam!

Pytanie za 100 punktów, gdzie są jeszcze jakieś fajne promo z ciuchami letnimi, bo mi Bartek ze wszystkich koszulek wyskoczył i muszę coś na cito kupić.

Ja też dresów nie lubię wcale. Po domu śmigam w legginsach albo krótkich spodenkach. Spodnie dresowe mam jedne, pluszowe, ciemnozłote, z prostymi nogawkami, z zary, ale nigdy ich na tyłku nie miałam - mimo, że mi się podobają:-D Wydaje mi się, że mam w nich tyłek jak szafa, dlatego nie noszę. W szafie za to sobie leżą i oko cieszą;-)

aniez - w tesco jak ostatnio byłam to przeceny z F&F do 70% mieli.

reklama
Do góry