reklama
aniez
Fanka BB :)
Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)
Aniam- ależ dresu wcale nie trzeba kupować w sklepie sportowym ;-)... może my mówimy o 2 różnych rodzajach garderoby :-) są dresy sportowe i dresy domowe ;-) Białych skarpet do dresu (jakiegokolwiek) i do kompletu klapeczki też nie toleruję, no ale myślę, że Kwiatuś toby się tak nie ubrała ;-)
Dres domowy kojarzy mi się z takimi welurowymi dresikami
FENOMENALNY WELUROWY DRES SUPER MODEL TU XXL CZAR (1761753080) - Aukcje internetowe Allegro
he he tego też bym nie ubrała .
w sklepach sportowych nie tylko taki typowo sportowy dres można nabyć .
A kwiatka też nie posądzam o białe skarpety , spodnie dresowe i klapki he he
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Aniam a wczym chodzisz po domu jeśli wolno spytaćkażdy dres odpada i mówi Ci to pracownik sportowej firmy
bo według mnie
90 % populacji chodzi w dresach
wiadomo, ze są DRESY I dresy
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
to tak jak u mnie ale w domu nie mam nic "na przeciwko".Na ulicę w mieście never
buhahahahhahahahapewnego lata hitem wśród panów był dres białe skarpety i klapki takie jak na basen .
Ale oczywiście co kto lubi .
że też nie kojażę tego trendu ))
elvie - ło matko
dzięki
podobają mi się te
Ekskluzywna teczka damska Daag City Line Zoe (1732091357) - Aukcje internetowe Allegro
TOSCANO SKÓRZANA AKTÓWKA TOREBKA DAMSKA SKÓRA 100% (1769623324) - Aukcje internetowe Allegro
*OKAZJA EKSKLUZYWNA TOREBKA AKTÓWKA SKÓRZANA ZOE (1753353358) - Aukcje internetowe Allegro
trzecia jest moją faworytką
a i Kwiatkowa torba zresztą sama się nad nią zastanawiałam - zobaczę
dzięki
podobają mi się te
Ekskluzywna teczka damska Daag City Line Zoe (1732091357) - Aukcje internetowe Allegro
TOSCANO SKÓRZANA AKTÓWKA TOREBKA DAMSKA SKÓRA 100% (1769623324) - Aukcje internetowe Allegro
*OKAZJA EKSKLUZYWNA TOREBKA AKTÓWKA SKÓRZANA ZOE (1753353358) - Aukcje internetowe Allegro
trzecia jest moją faworytką
a i Kwiatkowa torba zresztą sama się nad nią zastanawiałam - zobaczę
Aniam a wczym chodzisz po domu jeśli wolno spytać
bo według mnie
90 % populacji chodzi w dresach
wiadomo, ze są DRESY I dresy
W jeansach , w jakiś spodniach z materiału , mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.
to tak jak u mnie ale w domu nie mam nic "na przeciwko"
buhahahahhahahaha
że też nie kojażę tego trendu ))
Dzielnica w której się wychowałam była jedną z gorszych , pełno było melin , starych kamienic w których mieszkało niezbyt ciekawe towarzystwo . Może to jakiś trend warszawski był he he nie wiem . POtem to wszystko wyburzyli w cholerę ludzie dostali gdzie indziej mieszkania i się zrobił spokój .
aniez
Fanka BB :)
mam też dwie pary z materiały dresowego ale spodni 3/4.
Hehehe... czyli dres domowy ;-)też mam takie, bardzo fajne i wygodne w jensach to ja sobie dla odmiany nie wyobrażam, ze względu na to, że mi jakoś niewygodnie, wolę miękkie tkaniny ;-) chociaż poza domem jeansy uwielbiam!
Pytanie za 100 punktów, gdzie są jeszcze jakieś fajne promo z ciuchami letnimi, bo mi Bartek ze wszystkich koszulek wyskoczył i muszę coś na cito kupić.
Ja też dresów nie lubię wcale. Po domu śmigam w legginsach albo krótkich spodenkach. Spodnie dresowe mam jedne, pluszowe, ciemnozłote, z prostymi nogawkami, z zary, ale nigdy ich na tyłku nie miałam - mimo, że mi się podobają Wydaje mi się, że mam w nich tyłek jak szafa, dlatego nie noszę. W szafie za to sobie leżą i oko cieszą;-)
aniez - w tesco jak ostatnio byłam to przeceny z F&F do 70% mieli.
aniez - w tesco jak ostatnio byłam to przeceny z F&F do 70% mieli.
reklama
Katik
...jestem mamą...
W PrimarkuPytanie za 100 punktów, gdzie są jeszcze jakieś fajne promo z ciuchami letnimi, bo mi Bartek ze wszystkich koszulek wyskoczył i muszę coś na cito kupić.
Wpadnij znow na weekend, to sie na imprezke zalapiesz
Podziel się: