aga002
Fanka BB :)
toska można kupić samą gondolę ???Napisz coś więcej !!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kup z TT butelki są bardzo dobre avent nadal ma ten syf BPA w sobie więc lepiej nie miec z nimi do czynienia jak nie trzeba . A TT butelki są o niebo lepsze . Mój synek jak pił z aventu to połowa mu bokiem wyciekała jakieś do d.. są te ich smoczki . Zreszta dużo mam chwali butelki i inne rzeczy TT a cenki te same
toska można kupić samą gondolę ???Napisz coś więcej !!!!
a co chciałabys wiedzieć???
tutaj znajdziesz więcej informacji nt tego wózka Bebecar
tak, można kupić sam stelaż z gondolą
byłam zaskoczona tym ,że można samą gondolę bo jak narazie to pierwszy raz się z tym spotkałam za każdym razem , mówią mi w sklepie ,że muszę kupić spacerówkę i dodatkowo mogę wziąć gondolę a jak jedno jest fajne to drugie do d...
mnie coraz bardziej ( tak naprawdę Szanownego, bo on do tej pory uważał ,ze musi mieć nowiutki wózek) przekonuje wersja teraz używany a jakieś pół roku po urodzeniu , wybajerzoną ,nowa spacerówka.Ponadto Szanowny jest zachwycony Buzz 3 a na dodatek fotelik , który do niego pasuje , pasuje też do bazy isofix , na którą się uparł , a mnie gondola w Buzz odpowiada a spacerówka na pewno nie i tak wilk będzie syty a owca cała
A wszystko dzięki aniam i mojej przyjaciółce , które podpowiedziały mi to rozwiązanie :-)
Podpowiedzcie proszę czy na pranie ubrane z darowizny rodzinnej ;-) nie za wcześnie???? Jedni mówią, że za wcześnie bo kurzu ubranka nałapią a inni, że spokojnie prać jak poleży nic nie będzie. Jak sądzicie????
Ja uważam ze za wcześnie ew. możesz teraz wyprać w zwykłym proszku z dodatkiem vanisha bo jak to darowane to żeby sprać ew. plamki i odświeżyc kolory a potem wypierzesz już w dziecięcym proszku .