reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Kup z TT butelki są bardzo dobre avent nadal ma ten syf BPA w sobie więc lepiej nie miec z nimi do czynienia jak nie trzeba . A TT butelki są o niebo lepsze . Mój synek jak pił z aventu to połowa mu bokiem wyciekała jakieś do d.. są te ich smoczki . Zreszta dużo mam chwali butelki i inne rzeczy TT a cenki te same

Dzięki wielkie za rady :-) Ponoć TT to faktycznie super firma i bardzo mi się podobają:-) Wczoraj sobie w ogóle poczytałam o butelkach i smoczkach sporo różnych opini na necie i postanowiłam, że kupię narazie 1 butelkę TT + 1 Dr Browna i sprawdzę, która bardziej przypasuje Maleńkiej :-)

Co do smoczków to jakiś czas temu kupiłam 1 zestaw transparentnych Anenta bo strasznie mi się spodobał :-D Jak Dzidzia nie polubi to wymienie na TT ;-) cena ta sama (pamiętam, że wtedy trzymałam w ręce jedna i drugie i się wahałam, które wziąć bo oba wyglądały super) :happy:
Co do ogólnie firmy Avent to ja osobiście nie wiem kompletnie nic, ale raczej trafiałam na opinie bdb (?) :eek:

Ach nie mogę się już doczekać żeby zacząć kupować, kupować i... kupować!!!!!! :-D:-D:-D

jak to kazda typowa polska rodzina niedziele zaczelismy od zakupów:-) koniecznie chcialam kupic sobie spodnie, bo juz brzuchol mi sie wylewa i nie majac zbyt duzego wyboru sklepów, pognalismy z K. do h&m.. w dziale dla ciezarnych oczywiscie albo cena nie ta, bo 200 za galoty na m-ce to troche przesada a dwa jak juz byly fajne jakosciowo to nogawki ala rurki...:eek::eek: a dla moich tusciutkich konczyn to nie do pomyslenia...
no wiec zrezygnowana postanowilam zajrzec jeszcze na dzial wyprzedazy i te spodnie, ktore pietro wyzej 189... na dole za 60:szok: no i mam fajne dzinsy:-D do tego spodenki dresowe juz do szkoly rodzenia i czarny dlugi golfik ( ktory bedzie pasowal do bialego bolereczka na swieta) za cala bajonska kwote 130 zł:-):-):-) i niech mi ktos powie, ze nie umiem oszczedzac;-)

do tego mam 2 nowe komplety rózowych babek:-D:-D:-D:-D

toska można kupić samą gondolę ???Napisz coś więcej !!!!

a co chciałabys wiedzieć???:sorry:
skopiowałam z ich strony ;-)
Icon AT to nowoczesny i lekki trójkołowy wózek .
Icon At to:
- dobrze amortyzowany, aluminiowy stelaż, wolnostojący po złożeniu
- prosty system składania stelaża
- regulacja wysokości rączki
- duży kosz na zakupy o ładowności 5 kg
- koła piankowe- tylne o średnicy 26 cm, przednie podwójne, obrotowe o średnicy 20 cm blokowane za pomocą nowatorskiego systemu (w górnej części stelaża znajdują się przyciski , umożliwiające blokowanie i odblokowanie przedniego podwójnego koła, bez konieczności schylania się. Dzięki temu ręce prowadzącego zawsze pozostają czyste)
- możliwość wyboru typu gondolki (classic lub tendence
więcej informacji znajdziesz na ich stronie - dane techniczne Bebecar

tak, można kupić sam stelaż z gondolą

Ostatnia edycja:
a co chciałabys wiedzieć???:sorry:
tutaj znajdziesz więcej informacji nt tego wózka Bebecar

tak, można kupić sam stelaż z gondolą

byłam zaskoczona tym ,że można samą gondolę bo jak narazie to pierwszy raz się z tym spotkałam za każdym razem , mówią mi w sklepie ,że muszę kupić spacerówkę i dodatkowo mogę wziąć gondolę a jak jedno jest fajne to drugie do d...

mnie coraz bardziej ( tak naprawdę Szanownego:zawstydzona/y:, bo on do tej pory uważał ,ze musi mieć nowiutki wózek) przekonuje wersja teraz używany a jakieś pół roku po urodzeniu , wybajerzoną ,nowa spacerówka.Ponadto Szanowny jest zachwycony Buzz 3 a na dodatek fotelik , który do niego pasuje , pasuje też do bazy isofix , na którą się uparł , a mnie gondola w Buzz odpowiada a spacerówka na pewno nie :tak:i tak wilk będzie syty a owca cała
A wszystko dzięki aniam i mojej przyjaciółce , które podpowiedziały mi to rozwiązanie :-)

byłam zaskoczona tym ,że można samą gondolę bo jak narazie to pierwszy raz się z tym spotkałam za każdym razem , mówią mi w sklepie ,że muszę kupić spacerówkę i dodatkowo mogę wziąć gondolę a jak jedno jest fajne to drugie do d...

mnie coraz bardziej ( tak naprawdę Szanownego:zawstydzona/y:, bo on do tej pory uważał ,ze musi mieć nowiutki wózek) przekonuje wersja teraz używany a jakieś pół roku po urodzeniu , wybajerzoną ,nowa spacerówka.Ponadto Szanowny jest zachwycony Buzz 3 a na dodatek fotelik , który do niego pasuje , pasuje też do bazy isofix , na którą się uparł , a mnie gondola w Buzz odpowiada a spacerówka na pewno nie :tak:i tak wilk będzie syty a owca cała
A wszystko dzięki aniam i mojej przyjaciółce , które podpowiedziały mi to rozwiązanie :-)

Jest jeszcze jeden wózek gdzie możesz kompletowac ile chcesz to mutsy , można osobno kupić sam stelaż , samą gondolę , samo siedzisko spacerowe. Pomysleli poprostu. Nawet na tym stelażu da się zamontować siedzisko bliźniacze. Fotelik maxi cosi się montuje .
Do buzza pasuje maxi cosi a tak naprawde ten fotelik pasi do większości wózków tylko się adaptery kupuje inne.

Podpowiedzcie proszę czy na pranie ubrane z darowizny rodzinnej ;-) nie za wcześnie???? Jedni mówią, że za wcześnie bo kurzu ubranka nałapią a inni, że spokojnie prać jak poleży nic nie będzie. Jak sądzicie????

Podpowiedzcie proszę czy na pranie ubrane z darowizny rodzinnej ;-) nie za wcześnie???? Jedni mówią, że za wcześnie bo kurzu ubranka nałapią a inni, że spokojnie prać jak poleży nic nie będzie. Jak sądzicie????

Ja uważam ze za wcześnie ew. możesz teraz wyprać w zwykłym proszku z dodatkiem vanisha bo jak to darowane to żeby sprać ew. plamki i odświeżyc kolory a potem wypierzesz już w dziecięcym proszku .

reklama
Ja uważam ze za wcześnie ew. możesz teraz wyprać w zwykłym proszku z dodatkiem vanisha bo jak to darowane to żeby sprać ew. plamki i odświeżyc kolory a potem wypierzesz już w dziecięcym proszku .

dokładnie ja też tak robię teraz wyprałam to co kupiłam w charity i kocyki po Pati w zwykłym proszku z vanishem a jakieś 2 tyg przed zamierzam poprać wszystko w proszku dla dzieci

dostałam pierwsze gratisy
do moich 50 pieluszek tetrowych :szok::szok: dostałam jedną dodatkową tylko musilinową :-D
i vouchery na łączną wartość 100 euro od 25 e na wózek do zniżek na 1 euro na wodę Avian(6 pak tych małych--będzie jak znalazł do szpitala --bo lubię tą wodę) i balsam Jonshona
zawsze to coś za zwykłe wysłanie maila a i zapomniałam płyt o porodzie i rozwoju dzieci dostałam już 3 i jeden skoroszyt od narodzin do 4 miesiąca

Do góry