reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Ja uważam ze za wcześnie ew. możesz teraz wyprać w zwykłym proszku z dodatkiem vanisha bo jak to darowane to żeby sprać ew. plamki i odświeżyc kolory a potem wypierzesz już w dziecięcym proszku .

dokładnie ja też tak robię teraz wyprałam to co kupiłam w charity i kocyki po Pati w zwykłym proszku z vanishem a jakieś 2 tyg przed zamierzam poprać wszystko w proszku dla dzieci

Ten vanish to taki lejny co sprzedają czy jakiś w proszku ??? Heh nie znam się kompletnie używałam jedynie do dywanów a taki lejny nawet nie wiedziałabym gdzie nalać w pralce :-p

Kupiłam taki w saszetkach. Jedna saszetka (100ml) na całe pranie wystarczy???

Ostatnia edycja:
reklama
Ten vanish to taki lejny co sprzedają czy jakiś w proszku ??? Heh nie znam się kompletnie używałam jedynie do dywanów a taki lejny nawet nie wiedziałabym gdzie nalać w pralce :-p

Kupiłam taki w saszetkach. Jedna saszetka (100ml) na całe pranie wystarczy???

Tak na całe wlej to razem z proszkiem w tą samą komore , ten sypny tez dosypujesz do proszku , przy większych plamach mozna namoczyć w tym , albo polać bezpośrednio na plame a potem dodać do proszku

Oki dzięki :tak: Tak poczytałam sobie w międzyczasie na necie i tam piszą, że żadnych odplamiaczy itp. :eek: Bo niby nawet piorąc kolejny raz to te środki chemiczne w ubrankach zostać mogą :rolleyes2: Oszaleć można serio ;-)

A dzisiaj doszla do nas paczka z PL z ciuszkami dla malca:-)mam mnostwo kaftanikow,body,troche spioszkow:tak: caly karton tego a ciuszki to glownie rozmiar 56 i 62:-)wkrotce to wszystko popiore z zwyklym zelu do prania,dodam vanisha, i tak samo jak aga002 wypiore wszystko raz jeszcze w dzieciecym proszku pod koniec ciazy

Ja sie dzisiaj zgadalam z moja przyjaciolka i odsprzeda mi ona mate po swojej coreczce:-):-):-) ale sie ciesze,bo znowu mi sie uda zaoszczedzic pare zl:-D:-D:-D

reklama
A ja po weekendzie na allegro, bo wreszcie mam koncepcje jak zrobic Malej pokoik - zamowilam:

Naklejki na ściane KUBUŚ ATOMÓWKI 1m x 1m DUŻE (844618168) - Aukcje internetowe Allegro
zestaw 1 , bo uwieeeelbiam Osiolka :zawstydzona/y: a tam go jest najwiecej :-D

i mate, o ktorej juz kiedys tu pisalysmy:
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST KARUZELA ! (846047781) - Aukcje internetowe Allegro

Ja z rainforest dostanę taką karuzelę z USA od kolezanki
KARUZELA FISHER PRICE K3799 RAINFOREST+PILOT+BONUS (837842204) - Aukcje internetowe Allegro
naklejki śliczne :)

Oki dzięki :tak: Tak poczytałam sobie w międzyczasie na necie i tam piszą, że żadnych odplamiaczy itp. :eek: Bo niby nawet piorąc kolejny raz to te środki chemiczne w ubrankach zostać mogą :rolleyes2: Oszaleć można serio ;-)

To nastaw na dwa płukania i tyle , nie przesadzajmy:no: Bo tym tropem to wogóle niczego nie można używać :-D:-D

Do góry