reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Onka pewnie tak jest i w tym celu na pewno sie sprawdza ale do takiego uzytku zeby wsadzic dziecko i pojsc na "przejazdzke" to przeszkadza:( no i tego nie mozna odkrecic, pewnie jakiegos noza albo pily trzebaby uzyc:) no ale nic to grunt ze ogolnie zadowolone z ola jestesmy z autka:)

A ja kupilam dzisiaj dla chłopaków coś na dzień dziecka (wypłata przyszła JUPIII!!! ;-) :-D)
dla J. mam bluzke na ramiączkach z toy story do tego flipsy, banana i lizaka
Dla M. - bluzka na ramiączkach, czapeczka od słońca z daszkiem i ochroną na szyję, banan i flipsy
wsio.
He he he znając moje dzieci najbardziej ucieszą ich banan i flipsy :-D

U mnie by flipsy przeszły bez echa bo tygodniowo ok 5 paczej zjadają tych zwykłych:-D

U mnie dostała Ola książeczkę i zestaw do piachu ale nie od nas , SZymek puzzle , autko , książeczkę , i domino dla dzieci z kolorami

Olka na dzien dziecka od nas dostala jezdzik, wczoraj od tesciow dostala ksiazeczke i zabawke ktorej sie boi:( od mojej siostry czyli swojej chrzestnej dostala ponton hello kitty z otworkami na nozki wiec sobie p0opluska w wodzie, dzis w koncu otworzyli u nas basen:)

a propo jezdzika-kupilismy Olce ten Smoby i ma jedna ale jak dla mnie wkurzajaca wade-ten hamulec czy jak to sie zwie z tylu...po normalnych chodnikach (w sensie nie polbruk) nie da sie tym jezdzic, juz nie wspomne o trawie...tak wiec pole do spacerow z jezdzikiem mamy ograniczone...ale generalnie jezdzik jest ok

Ja też mam w chicoo taki hamulec wywalić dziada i tyle

A u nas na Dzień Dziecka czekolada, spacer, lody i ciastka z rodzicami, no i to, co wszamli na pikniku :-D
Innych prezentów nie było... no ale Kuba pozwiedzał dziś wozy strażackie i policyjne od środka, bo to była główna atrakcja pikniku i myślę, że nic by jej nie przebiło :-D

Lenka dostała kuchnię z biedrony i zabawkę edukacyjną z ikei;-)
Dostała też pluszaka i chustę od mojej siostry.
Od Gosienki dostała piłkę i książeczkę.
W sklepie dostała balona na patyku, który pobił wszystkie prezenty:-D

A u nas na Dzień Dziecka czekolada, spacer, lody i ciastka z rodzicami, no i to, co wszamli na pikniku :-D
Innych prezentów nie było... no ale Kuba pozwiedzał dziś wozy strażackie i policyjne od środka, bo to była główna atrakcja pikniku i myślę, że nic by jej nie przebiło :-D

SZymek dziś przytagrał z przedszkola balona z helem ( zwykły na sznurku ) przejęła go Ola jeszcze nigdy z żadnej rzeczy się tak nie cieszyła jak z tego balona . jak uciekał na sufit był ryk jak ten wóz strażacki u was pewnie

Bo dzieci uwielbiaja pierdoły... to gadżeciarze są :-) Na topie oprócz balonów wszelkiej maści są u moich chłopaków zestawy do baniek, flagi (nie pytajcie dlaczego), wiatraczki i gwizdki :-) reszta zabawek jest fajna przez sekund 5 a o balony to się biją :-)

Gwizdki oj tak szczególnie takie co są ostatnio w płatkach te z jakiejś bajki Ola też umie gwizdać a mi łeb pęka . Szymek spi też z latareczką z mc donalda z zestwu dla dzieci jak zasypia to sobie nią świeci he he

reklama
u nas Julka dostała od nas świnkę skarbonkę z fishera - polecam - Julka pokochała ją od pierwszej chwili. Bawi się nią cały czas
Od mojego Taty dostała szczeniaczka uczniaczka - i tutaj nie wiem czy zabawka nie jest interesująca czy za głośna - czy to jeszcze nie jej czas.
Od teściów - lalkę szmaciankę (wczoraj odgryzła jej nos) i książkę z wierszami dla dzieci - takie duże kartonowe wydanie - super.

Do góry