reklama
Onka pewnie tak jest i w tym celu na pewno sie sprawdza ale do takiego uzytku zeby wsadzic dziecko i pojsc na "przejazdzke" to przeszkadza no i tego nie mozna odkrecic, pewnie jakiegos noza albo pily trzebaby uzyc no ale nic to grunt ze ogolnie zadowolone z ola jestesmy z autka
A ja kupilam dzisiaj dla chłopaków coś na dzień dziecka (wypłata przyszła JUPIII!!! ;-) )
dla J. mam bluzke na ramiączkach z toy story do tego flipsy, banana i lizaka
Dla M. - bluzka na ramiączkach, czapeczka od słońca z daszkiem i ochroną na szyję, banan i flipsy
wsio.
He he he znając moje dzieci najbardziej ucieszą ich banan i flipsy
U mnie by flipsy przeszły bez echa bo tygodniowo ok 5 paczej zjadają tych zwykłych
U mnie dostała Ola książeczkę i zestaw do piachu ale nie od nas , SZymek puzzle , autko , książeczkę , i domino dla dzieci z kolorami
Olka na dzien dziecka od nas dostala jezdzik, wczoraj od tesciow dostala ksiazeczke i zabawke ktorej sie boi od mojej siostry czyli swojej chrzestnej dostala ponton hello kitty z otworkami na nozki wiec sobie p0opluska w wodzie, dzis w koncu otworzyli u nas basen
a propo jezdzika-kupilismy Olce ten Smoby i ma jedna ale jak dla mnie wkurzajaca wade-ten hamulec czy jak to sie zwie z tylu...po normalnych chodnikach (w sensie nie polbruk) nie da sie tym jezdzic, juz nie wspomne o trawie...tak wiec pole do spacerow z jezdzikiem mamy ograniczone...ale generalnie jezdzik jest ok
Ja też mam w chicoo taki hamulec wywalić dziada i tyle
aniez
Fanka BB :)
A u nas na Dzień Dziecka czekolada, spacer, lody i ciastka z rodzicami, no i to, co wszamli na pikniku
Innych prezentów nie było... no ale Kuba pozwiedzał dziś wozy strażackie i policyjne od środka, bo to była główna atrakcja pikniku i myślę, że nic by jej nie przebiło
Innych prezentów nie było... no ale Kuba pozwiedzał dziś wozy strażackie i policyjne od środka, bo to była główna atrakcja pikniku i myślę, że nic by jej nie przebiło
Lenka dostała kuchnię z biedrony i zabawkę edukacyjną z ikei;-)
Dostała też pluszaka i chustę od mojej siostry.
Od Gosienki dostała piłkę i książeczkę.
W sklepie dostała balona na patyku, który pobił wszystkie prezenty
Dostała też pluszaka i chustę od mojej siostry.
Od Gosienki dostała piłkę i książeczkę.
W sklepie dostała balona na patyku, który pobił wszystkie prezenty
A u nas na Dzień Dziecka czekolada, spacer, lody i ciastka z rodzicami, no i to, co wszamli na pikniku
SZymek dziś przytagrał z przedszkola balona z helem ( zwykły na sznurku ) przejęła go Ola jeszcze nigdy z żadnej rzeczy się tak nie cieszyła jak z tego balona . jak uciekał na sufit był ryk jak ten wóz strażacki u was pewnie
aniez
Fanka BB :)
Bo dzieci uwielbiaja pierdoły... to gadżeciarze są :-) Na topie oprócz balonów wszelkiej maści są u moich chłopaków zestawy do baniek, flagi (nie pytajcie dlaczego), wiatraczki i gwizdki :-) reszta zabawek jest fajna przez sekund 5 a o balony to się biją :-)
Gwizdki oj tak szczególnie takie co są ostatnio w płatkach te z jakiejś bajki Ola też umie gwizdać a mi łeb pęka . Szymek spi też z latareczką z mc donalda z zestwu dla dzieci jak zasypia to sobie nią świeci he he
reklama
u nas Julka dostała od nas świnkę skarbonkę z fishera - polecam - Julka pokochała ją od pierwszej chwili. Bawi się nią cały czas
Od mojego Taty dostała szczeniaczka uczniaczka - i tutaj nie wiem czy zabawka nie jest interesująca czy za głośna - czy to jeszcze nie jej czas.
Od teściów - lalkę szmaciankę (wczoraj odgryzła jej nos) i książkę z wierszami dla dzieci - takie duże kartonowe wydanie - super.
Od mojego Taty dostała szczeniaczka uczniaczka - i tutaj nie wiem czy zabawka nie jest interesująca czy za głośna - czy to jeszcze nie jej czas.
Od teściów - lalkę szmaciankę (wczoraj odgryzła jej nos) i książkę z wierszami dla dzieci - takie duże kartonowe wydanie - super.
Podziel się: