reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

U nas na dzień dziecka kupiliśmy już jakieś 2 tyg temu bujak taki jednoosobowy i to jest hit, sama sobie na to wchodzi i jeździ. Od dziś będzie to stało przed blokiem na placu zabaw.
Od chrzestnego dostała takiego dmuchanego osiołka do skakania, w lidlu takie były. Ale bez szału, chyba jest za mała na to. W przeciwieństwie do tego bujaka.
Od dziadków klocki, od mamy i mojej siostry prawdopodobnie kuchnia ale nie ta z biedrony.

reklama
Były takie w kauflandzie. Nie ma w necie niestety foto. Więc wstawię fotkę

Załączniki

• 100_5125.JPG
    100_5125.JPG
    27,2 KB · Wyświetleń: 31
u nas Julka dostała od nas świnkę skarbonkę z fishera - polecam - Julka pokochała ją od pierwszej chwili. Bawi się nią cały czas
Od mojego Taty dostała szczeniaczka uczniaczka - i tutaj nie wiem czy zabawka nie jest interesująca czy za głośna - czy to jeszcze nie jej czas.
Od teściów - lalkę szmaciankę (wczoraj odgryzła jej nos) i książkę z wierszami dla dzieci - takie duże kartonowe wydanie - super.

Nata, ten szczeniaczek ma regulacje glosnosci. Z tylu pod bluzka jest wylacznik i on ma 3 ustawienia: off, cicho, glosno.

Nata- mi się wydaje, że są dzieci, które szczeniaczka kochają miłością pełną i wielką (mój Bartek) i sa takie, które go ignorują pobawia się sekund 5 i tyle (Kuba)... ale może Jula 'dorośnie' :-)

Nata- mi się wydaje, że są dzieci, które szczeniaczka kochają miłością pełną i wielką (mój Bartek) i sa takie, które go ignorują pobawia się sekund 5 i tyle (Kuba)... ale może Jula 'dorośnie' :-)

właśnie wiem - no cóż jak go nie pokocha - to będę musiała mu znaleźć innego właściciela

Mój szymek też szczeniaka olewał , był fajny na dwie min ale Ola bardzo lubi tą zabawke pewnie dlatego że ona kocha wszelakiej maści pluszaki , a ten jeszcze gada . druga wielka miłośc to teletubiś z telewizorkiem
bb DUŻY Teletubiś z telewizorkiem TELETUBISIE !!! (1627121679) - Aukcje internetowe Allegro
to zresztą zabawka przechodnia , kupiłam go mojej chrześnicy 4 lata temu na gwiazdkę , ona z nim spała te pare lat , a teraz stwierdziła że już jest duża i odda go OLi bo bardzo jej się podobał jak u niej byliśmy

reklama
Natalka dostala szczeniaka na dzien dziecka, ale w zeszlym roku. Na poczatku byl wiec fajny do ogladania, bo kolorowy. Pozniej byl etap, ze sie go bala, wiec zostal schowany na jakis czas. Teraz lubi sie nim pobawic, wie juz gdzie sie muzyczki wlacza i tanczy przy nim. Ale nie jest to jakas wielka milosc.

Do góry