reklama
Olka dostala szczeniaczka na urodziny i do tej pory bawila sie nim ze dwa razy moze...Ola raczej pluszowych zabawek nie lubi..
ale w zeszlym roku na dzien dziecka dostala puchatka tego z grzechotka co tanczy jak sie rusza ta grzechotka, wtedy go nie lubila, ba nawet sie go bala za to teraz to jedna z fajniejszych zabawek
ale w zeszlym roku na dzien dziecka dostala puchatka tego z grzechotka co tanczy jak sie rusza ta grzechotka, wtedy go nie lubila, ba nawet sie go bala za to teraz to jedna z fajniejszych zabawek
Moja szczeniaczkiem się zachwyciła w sklepie, nawet mieliśmy jej go na Allegro kupic, ale doszłam do wniosku, że ma tyle zabawek, że część muszę gdzieś schować, bo namiętnie wysypuje wszystko, roznosi to po domu, a furorę największą robią klocki i ślimak FP.
Od dnia dziecka jej ulubiona zabawka to MULA z ikei:
MULA układanka edukacyjna ikea (1633286749) - Aukcje internetowe Allegro
Moja szczeniaczkiem się zachwyciła w sklepie, nawet mieliśmy jej go na Allegro kupic, ale doszłam do wniosku, że ma tyle zabawek, że część muszę gdzieś schować, bo namiętnie wysypuje wszystko, roznosi to po domu, a furorę największą robią klocki i ślimak FP.
Ola też bardzo to lubi i SZymek też lubił .
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
u nas szczeniaczek tak jak zasiadł w zeszłym roku po Świętach Bożonarodzeniowych na półce tak tam siedzi.... daje go Antosiowi czesto ale nie wyraza zainteresowania. Hitem przez moment była gąsienica z FP..Najbardziej na Topie są wszelkiej maści samochody i piłki. Mamy w domu 7 piłek plus jedna u mamy i u teściowej. Koparki w piachu to jest to!
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
U nas zarowno slimak z FP, jak i ta malpka na pilce (cos a`la wanka wstanka) to porazka. Slamaka mala na poczatku sie bala, pozniej w ogole nie zwracala nan uwagi, a malpka znudzila sie na drugi dzien, albo nawet wczesniej. Teraz od czasu do czasu podniesie ja i walnie o podloge
U nas szczeniaczek był hitem na początku, a małpka o której pisze zielona też porażka...może ze dwie minuty się nia pobawil i lezy w kącie. Jednak ostatnio o malo nie przyprawila mnie ona o zawal, bo leżelismy już z T w łózku, dzieci spały i nagle......jak uslyszalam ten śmiech...matko jak ja sie wystraszylam, az balam się wstac i isc do salonu sprawdzic, domyslilam sie ze to ta malpa, ale zastanawialm się jak to mozliwe, kazalam T aby poszedł ze mna sprawdzic i wyłaczylam to g***o:-)
aniez
Fanka BB :)
Obserwując moje zbóje muszę powiedzieć, że dzieci się różnią od początku... Bartek prawie wszystke zabawki ma po Kubusiu i na te, których kuba palcem nie tknął jest szał, a te którymi Kuba bawił się maniakalnie leżą odłogiem, różnią sie nawet tym, że K. kocha motory (ostatnio poinformował tatusia, że będzie z nim jeździł, więc chciał nie chciał stay będzie prawko robił) i w TV nawet oglada wyścigi motocyklowe, zaś B. obstawia auta i F1 z tatuśkiem
reklama
Katik
...jestem mamą...
yuhu.....U nas szczeniaczek był hitem na początku, a małpka o której pisze zielona też porażka...może ze dwie minuty się nia pobawil i lezy w kącie. Jednak ostatnio o malo nie przyprawila mnie ona o zawal, bo leżelismy już z T w łózku, dzieci spały i nagle......jak uslyszalam ten śmiech...matko jak ja sie wystraszylam, az balam się wstac i isc do salonu sprawdzic, domyslilam sie ze to ta malpa, ale zastanawialm się jak to mozliwe, kazalam T aby poszedł ze mna sprawdzic i wyłaczylam to g***o:-)
hahah, tez tej zabawki niecierpie, a i Polka miloscia nie pała
Pola tez z ojcem oglada formule. Ostatnio siedziala jak zahipnotyzowana przez jakis czas po czym wstala i podreptala do swojego samochodzika- jezdzika, przypchala go na srodek pokoju, i zaczela sie gramolic do srodka. Jak ja wsadzilismy do niego, tak zaczela znow f1 ogladac.zaś B. obstawia auta i F1 z tatuśkiem
Podziel się: