reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Załapałyście się na kuchnie z Biedrony?
U nas przyszło 5szt., mama trafiła na dostawę towaru i Lenka kuchnię dostanie;-)
Klocki oglądała i nie wzięła, bo wiaderko małe i klocki kiepskie jakościowo.

reklama
My tez mamy kuchnie :-) Tzn na razie babcia ma hehe, ale moze jakos uda sie ja do Polinki dostarczyc.

u nas babcia też załapała się na przedostatnią kuchnię i ostatnie pampersy wszystkie inne rozmiary były tylko 4 wymiotło najbardziej chodliwy rozmiar :) kupiła też wodę smakową kubuś play water po 1,49 i kaszki bobovita nie wiem po ile:-)

Kupiliśmy 5 paczek dada :-):-):-) To super zapas na dłużej. Popytajcie czy nie mają tych pieluch, nam przyniosła babka z zaplecza. Pewnie trzymają dla znajomych :cool:

A ja kupilam dzisiaj dla chłopaków coś na dzień dziecka (wypłata przyszła JUPIII!!! ;-) :-D)
dla J. mam bluzke na ramiączkach z toy story do tego flipsy, banana i lizaka
Dla M. - bluzka na ramiączkach, czapeczka od słońca z daszkiem i ochroną na szyję, banan i flipsy
wsio.
He he he znając moje dzieci najbardziej ucieszą ich banan i flipsy :-D

reklama
Olka na dzien dziecka od nas dostala jezdzik, wczoraj od tesciow dostala ksiazeczke i zabawke ktorej sie boi:( od mojej siostry czyli swojej chrzestnej dostala ponton hello kitty z otworkami na nozki wiec sobie p0opluska w wodzie, dzis w koncu otworzyli u nas basen:)

a propo jezdzika-kupilismy Olce ten Smoby i ma jedna ale jak dla mnie wkurzajaca wade-ten hamulec czy jak to sie zwie z tylu...po normalnych chodnikach (w sensie nie polbruk) nie da sie tym jezdzic, juz nie wspomne o trawie...tak wiec pole do spacerow z jezdzikiem mamy ograniczone...ale generalnie jezdzik jest ok

Do góry