reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
u nas dzisiaj były jeszcze kuchnie- ze dwie widzialam...natomiast pieluch już niet
kupiłam za to kubusiową miseczkę z przykrywką na jedzonko
kupiłam za to kubusiową miseczkę z przykrywką na jedzonko
e.salamandra
Mama pełną parą
pieluchy udalo mi sie nabyc, ale ostatnia paka byla. Wygrzebalam spod sterty mniejszych. Ponadto zakupilam ochraniacze na narozniki stolow i do gniazdek.Dla chlopcow nic specjalnego nie mieli
Aniam a przy okazji spacerku mogłabyś zerknąc na ten model:
SANDAŁY DZIECIĘCE BUCIKI ROCZKI | EMEL 1671 | R~23 (1628043853) - Aukcje internetowe Allegro
rozmiar 22
a mrugala ma jakies fajne leciutkie?
wydaję mi się że coś podobnego było , po tej cenie to i z allegro Ci się opłaca bo u mnie 85 lub 9 nie pamiętam a wysyłka 11 zł bo jako paczka musi iść
u nas babcia też załapała się na przedostatnią kuchnię i ostatnie pampersy wszystkie inne rozmiary były tylko 4 wymiotło najbardziej chodliwy rozmiar kupiła też wodę smakową kubuś play water po 1,49 i kaszki bobovita nie wiem po ile:-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
A ja kupilam dzisiaj dla chłopaków coś na dzień dziecka (wypłata przyszła JUPIII!!! ;-) )
dla J. mam bluzke na ramiączkach z toy story do tego flipsy, banana i lizaka
Dla M. - bluzka na ramiączkach, czapeczka od słońca z daszkiem i ochroną na szyję, banan i flipsy
wsio.
He he he znając moje dzieci najbardziej ucieszą ich banan i flipsy
dla J. mam bluzke na ramiączkach z toy story do tego flipsy, banana i lizaka
Dla M. - bluzka na ramiączkach, czapeczka od słońca z daszkiem i ochroną na szyję, banan i flipsy
wsio.
He he he znając moje dzieci najbardziej ucieszą ich banan i flipsy
reklama
Olka na dzien dziecka od nas dostala jezdzik, wczoraj od tesciow dostala ksiazeczke i zabawke ktorej sie boi od mojej siostry czyli swojej chrzestnej dostala ponton hello kitty z otworkami na nozki wiec sobie p0opluska w wodzie, dzis w koncu otworzyli u nas basen
a propo jezdzika-kupilismy Olce ten Smoby i ma jedna ale jak dla mnie wkurzajaca wade-ten hamulec czy jak to sie zwie z tylu...po normalnych chodnikach (w sensie nie polbruk) nie da sie tym jezdzic, juz nie wspomne o trawie...tak wiec pole do spacerow z jezdzikiem mamy ograniczone...ale generalnie jezdzik jest ok
a propo jezdzika-kupilismy Olce ten Smoby i ma jedna ale jak dla mnie wkurzajaca wade-ten hamulec czy jak to sie zwie z tylu...po normalnych chodnikach (w sensie nie polbruk) nie da sie tym jezdzic, juz nie wspomne o trawie...tak wiec pole do spacerow z jezdzikiem mamy ograniczone...ale generalnie jezdzik jest ok
Podziel się: