reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

fajnie macie, że dostajecie zabawki czy ubranka u nas w większości jest tak, że jak my nie kupimy to mała nie ma od kogo dostac. Jasne jest dziadek czy tesciowie, chrześni - ale to raczej na okazje niż tak na co dzień.
Więc korzystamy z okazji cenowych i co możemy to kupujemy

reklama
Pampersy 5 111 szt. 79 złoty w Carrefour :-)

Nata a mnie i tak przerażasz z liczbą zabaek, pojemne mieszkanie macie ;-)

Ja np widze po Antośce, że czym ma więcej tym sama nie wie czym się bawić i nie może ich ogarnąć

jak dobrze, ze Wy tak na biezaco z promocjami. ja biedronke mam za plotem, a nie sledze promocji. Jutro z rana wyskocze i mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie trafic na pieluszkowa promocje i zabezpieczenia do szaf, gniazdek.

Dziewczyny gdzie najtaniej uda mi sie zakupic buciki emel? Macie jakieś źródła? Moze dostep do starej kolekcji?

Dzięki za info o kuchni - może i moja mama się na nią załapie i Lenie kupi:-D chociaż ja mam mieszane uczucia do tego typu zabawek, bo po co małą dziewczynkę już uczyć, że jej miejsce przy garach:-D

Pampersy 5 111 szt. 79 złoty w Carrefour :-)

Nata a mnie i tak przerażasz z liczbą zabaek, pojemne mieszkanie macie ;-)

Ja np widze po Antośce, że czym ma więcej tym sama nie wie czym się bawić i nie może ich ogarnąć

aż tak dużo zabawek nie mamy - nie kupujemy też zabawek bez większych okazji.
U nas sprawdzają się pudła na zabawki - nie wszystko jest na widoku - więc Julce się nie nudzą. A jak sama coś chce wziąć to wyciąga sobie i się bawi.

jak dobrze, ze Wy tak na biezaco z promocjami. ja biedronke mam za plotem, a nie sledze promocji. Jutro z rana wyskocze i mam nadzieje, ze jeszcze uda mi sie trafic na pieluszkowa promocje i zabezpieczenia do szaf, gniazdek.

Dziewczyny gdzie najtaniej uda mi sie zakupic buciki emel? Macie jakieś źródła? Moze dostep do starej kolekcji?

U mnie sa tanie sandały teraz po 85 i 89 zł mają .

z emela były jakieś różowe , nie przygladałam się dokładnie bo kupiłam z mrugały . ale pewnie kilka modeli było

reklama
Do góry