reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Onka mamy ten sam ;-)
27585323_1.jpg

dokładnie taki no poza tym że mój nie ma tych ochraniaczy na szelkach

reklama
Dokladnie taki :-) Zamiast ochraniaczy szelki sa takie "gumowe" u mnie. Zreszta szelki nie byly jeszcze w uzyciu, bo jezdzimy po domu i ta zolta barierka wystarcza jako zabezpieczenie.

nieźłe Onka ja nie mam szans bez szelek bo mi małpiszon jeden wyłazi!! to szybciej bez tej barierki z samymi szelkami :tak: ostatnio i tak sam sobie siada i schodzi i sie bawi :-D

o wlasnie ten chce tylko taki rozowo-fioletowy:)
Nata w ktorej hurtowni kupowalas i jaka cena?

u nas po Ilawie jedna znajoma jezdzi z maluchem w takim jezdziku ktory ma wszystko co bym chciala lacznie z daszkiem. chce ja zapytac gdzie kupila ale jak na zlosc pogoda nie sprzyja do spacerow z jezdzikami...
z drugiej strony chwalicie te Smoby to moze i by parasolke przyczepic do niego... dla mnie ochrona przed sloncem jest wazna bo Olka ma jeszcze troche nadwrazliwosc na swiatlo, ze sloncem na czele

Dokladnie taki :-) Zamiast ochraniaczy szelki sa takie "gumowe" u mnie. Zreszta szelki nie byly jeszcze w uzyciu, bo jezdzimy po domu i ta zolta barierka wystarcza jako zabezpieczenie.
ja mam ten z Chicco co Aniam, ale praktycznie taki jak Wasz
i co? i 2 dni temu mi Polka z niego wypadla....
pasami byla zapieta, i chwila nieuwagi, nie wiadomo jak to zrobila, ale nagle Pola sie drze w nieboglosy i lezy na ziemi, z jezdzikiem przewrocona!
Warga rozwalona, krech tryskala na wszystkie strony, ona wyla, dlawila sie krwia, slina, lzami, po chwili zaczela wymiotowac, a ja o malo na zawal nie zeszlam, bo nie wiedzialam czy ta krew tylko z wargi czy tez z brzucha skoro i wymioty...
mowie Wam, tyle strachu sie najadlam, ze teraz na ten jezdzik patrzec nie moge!

reklama
jezu katik ja czytajac to malo co na zawal nie zeszlam, a co dopiero widziec to...

nata ja dzis bede w Bobasie i Maluszku bo zaczynam w sumie dwutygodniowy rajd po Olsztynie wiec moze i do Olimpu dojade:)

Do góry