reklama
megam
Fanka BB :)
W realu sa pampki po 43 ale trzeba wziąść kupon który jest obok pieluch na stojaczku wystawiony i pokazać go przy kasie .
Nie wiem po co tak robią żeby ktoś go nie wziął i zapłacił normalnie .
Dokładnie po to. Ostatnio my tak właśnie zrobiliśmy. Dobrze, że zaraz przy kasie się zorientowałam. Oddałam te co kupiliśmy i jeszcze raz w kolejkę szłam Tym bardziej, że specjalnie po pampersy tam jechaliśmy a nie gdzie indziej.
Jasne, że jest i jest go więcej niż tego w konkurencji i jest o niebo wydajniejszy! Zawsze go reklamuję tak, że kiedyś mi wpadło kilka kulek do umywalki i potem jak miałam awarię to mi rozkręcali i dokładnie po pół roku te kulki tam jeszcze były, a przecież codziennie z umywalki korzystamy, żeby nie było;-)Elvie- powiedz mi czy w Oriflame jest jeszcze taki puder brazujacy w kulkach? Kiedys zamawiałam taki z Avonu , ale teraz nie mam już blisko konsultantki żadnej i nie wiem co w trawie piszczy.... w Ori pewnie też taki jest- jesli mozesz to podpowiedz mi jaka cena
Mogę Ci te kulki sprzedać po 38,38zł jak się zapiszesz, by kupować wyłącznie dla siebie;-) Odezwij się na priv.
Dokładnie po to. Ostatnio my tak właśnie zrobiliśmy. Dobrze, że zaraz przy kasie się zorientowałam. Oddałam te co kupiliśmy i jeszcze raz w kolejkę szłam Tym bardziej, że specjalnie po pampersy tam jechaliśmy a nie gdzie indziej.
bez sensu bo przeciez wiadomo że jak się ludzie kapną to pójdą zrobić zwrot .
TYm bardziej że pieluch to z reguły kazdy szuka w promocji
Jakby któraś widziała pieluchomajtki pampersa w promo to dawać cynka lubie je na lato i bym Oli na wakacje nabyła
filonka
Fanka BB :)
to ja wczesniej pojechalam do reala po pampersy sleep .play bo byly po 34.98zl i staly te w promocji gdzisc na koncu reala na srodku przy napojach.wiec jak ktos poszedl do pólek z pamperami wszelkimi z brzega sklepu to kupywal po normalnej cenie ok 40 zł
robia z ludzmi co chca.
robia z ludzmi co chca.
dziewczyny chce kupic Oli jezdzik bo juz w miare stabilnie siedzi ale mam wymagania w postaci takich ze musza byc pasy, barierka i chcialabym daszek...znalazlam na allegro fajny Smoby bodajze ale nie ma daszka...
macie jakies typy?
macie jakies typy?
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Ja mam ale też bez daszka...ale ma i pasy i taką barierkę jeszcze i podnóżek...i kijek do pchania...i własnie ze Smoby...
reklama
Podziel się: