reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

W realu sa pampki po 43 ale trzeba wziąść kupon który jest obok pieluch na stojaczku wystawiony i pokazać go przy kasie .
Nie wiem po co tak robią żeby ktoś go nie wziął i zapłacił normalnie .

reklama
W realu sa pampki po 43 ale trzeba wziąść kupon który jest obok pieluch na stojaczku wystawiony i pokazać go przy kasie .
Nie wiem po co tak robią żeby ktoś go nie wziął i zapłacił normalnie .

Dokładnie po to. Ostatnio my tak właśnie zrobiliśmy. Dobrze, że zaraz przy kasie się zorientowałam. Oddałam te co kupiliśmy i jeszcze raz w kolejkę szłam :angry: Tym bardziej, że specjalnie po pampersy tam jechaliśmy a nie gdzie indziej.

Elvie- powiedz mi czy w Oriflame jest jeszcze taki puder brazujacy w kulkach? Kiedys zamawiałam taki z Avonu , ale teraz nie mam już blisko konsultantki żadnej i nie wiem co w trawie piszczy.... w Ori pewnie też taki jest- jesli mozesz to podpowiedz mi jaka cena:)
Jasne, że jest i jest go więcej niż tego w konkurencji i jest o niebo wydajniejszy! Zawsze go reklamuję tak, że kiedyś mi wpadło kilka kulek do umywalki i potem jak miałam awarię to mi rozkręcali i dokładnie po pół roku te kulki tam jeszcze były, a przecież codziennie z umywalki korzystamy, żeby nie było;-)
Mogę Ci te kulki sprzedać po 38,38zł jak się zapiszesz, by kupować wyłącznie dla siebie;-) Odezwij się na priv.

Dokładnie po to. Ostatnio my tak właśnie zrobiliśmy. Dobrze, że zaraz przy kasie się zorientowałam. Oddałam te co kupiliśmy i jeszcze raz w kolejkę szłam :angry: Tym bardziej, że specjalnie po pampersy tam jechaliśmy a nie gdzie indziej.

bez sensu bo przeciez wiadomo że jak się ludzie kapną to pójdą zrobić zwrot .
TYm bardziej że pieluch to z reguły kazdy szuka w promocji

Jakby któraś widziała pieluchomajtki pampersa w promo to dawać cynka lubie je na lato i bym Oli na wakacje nabyła

My ostatnio w rosmanie pieluchomajtki po 40 zł kupiliśmy dokładnie 41 ;-) Też się zaopatrzyliśmy sie w większą ilość :-)

to ja wczesniej pojechalam do reala po pampersy sleep .play bo byly po 34.98zl i staly te w promocji gdzisc na koncu reala na srodku przy napojach.wiec jak ktos poszedl do pólek z pamperami wszelkimi z brzega sklepu to kupywal po normalnej cenie ok 40 zł
robia z ludzmi co chca.

dziewczyny chce kupic Oli jezdzik bo juz w miare stabilnie siedzi ale mam wymagania w postaci takich ze musza byc pasy, barierka i chcialabym daszek...znalazlam na allegro fajny Smoby bodajze ale nie ma daszka...
macie jakies typy?

Ja mam ale też bez daszka...ale ma i pasy i taką barierkę jeszcze i podnóżek...i kijek do pchania...i własnie ze Smoby...

reklama
Natka tez jezdzi w smoby (taki czerwono niebieski z oczami z przodu) i jest wniebowzieta. Jest wszystko oprocz daszka, a na dodatek klakson i telefon :-D

Do góry