reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

zakupiłam wczoraj te zielone dady... i jestem mile zaskoczona. Wytrzymały noc :tak: wprawdzie wczoraj qpa wyciekła trochę ale pampki też czasami nie dawały rady.
Jak pokazałam dadę małżowi to stwierdził że jest niewiele firm na rynku które potrafią zrobić pieluszkę w ten sposów a facet wie co mówi bo był już we wszystkich polskich firmach produkujących pieluszki itp. produkty. Do tego potrzebna jest odpowiednio skonstruowana maszyna. Poza tym stwierdził że te nowe dady przypominają mu pampersy sprzed 4 lat ... i coś w tym chyba jest...

reklama
Bo być może kupili od pampka tę starszą technologię :-pNa niektórych rynkach to sprawdzona metoda działania, bo nic się nie może zmarnować :-D

My od początku na Huggisie i chyba zmienimy dopiero, jak dojdziemy do pieluchomajtasów (albo i nie ;-)), jesteśmy zadowoleni, pielucha wytrzymuje 12 h snu (dziś nawet 13 dało radę), z odparzeniami nie walczymy, a biorąc pod uwagę inne problemy skórne naszej pociechy, nie będę na tym etapie ryzykować, chociaż Wasze pochwały są kuszące (no i biedronki nie mam pod nosem... a dostęp do promocyjnych H. owszem jest).

My tak jak aniez lecimy na huggissach.Najpierw byly pampersy.Probowalam tez tych z lidla i przez jakis czas uzywalismy bo nawet fajne byly.Jak bylam w Pl to kupilam te z biedrony.Swietne byly ale niestety dupina czerwona byla po nich wiec zrezygnowalismy.Teraz huggisy sa oki.

My w piatek wybralismy sie na troche dalszy spacer do biedronki po dady i co.... Wszystkie rozmiary tylko nie taki jak nam potrzeba. Tym sposobem zamiast dada w biedronce, w realu kupilam pampki promocyjne :-)

onka - dzięki za info o mleczku;-)

Kurcze, taka zachwycona byłam a już raz nam Dady Premium pupę odparzyły, bo byliśmy w Oriflame i na poczcie, łącznie 2,5h i Lenka chyba dwa razy nasiurała. Będę je używać tylko po domu w ciągu dnia, poza tym wracamy do pampers active baby.

onka - dzięki za info o mleczku;-)

Kurcze, taka zachwycona byłam a już raz nam Dady Premium pupę odparzyły, bo byliśmy w Oriflame i na poczcie, łącznie 2,5h i Lenka chyba dwa razy nasiurała. Będę je używać tylko po domu w ciągu dnia, poza tym wracamy do pampers active baby.

U nas po Dadach było to samo. Sprawdzały się super ale niestety mały miał często odparzoną pupę. Nie mówię, że po pampersach nie ma, też się zdarzy ale nie tak często. Więc pampersy wróciły do łaski.

reklama
Elvie- powiedz mi czy w Oriflame jest jeszcze taki puder brazujacy w kulkach? Kiedys zamawiałam taki z Avonu , ale teraz nie mam już blisko konsultantki żadnej i nie wiem co w trawie piszczy.... w Ori pewnie też taki jest- jesli mozesz to podpowiedz mi jaka cena:)

Do góry