reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dziewczyny chcemy złożyć się całą rodzinką i kupić duży basen rozporowy możecie mi coś polecić? w rozsądnej cenie i żeby po jednym sezonie się nie rozpadł ?

reklama
Byłam dziś w smyku i mile się zaskoczyłam sporo zabawek w cenach allegrowych .
Np garnusze FP po 99 zł , domek ten co kupiłam dla Oli 129 czyli tyle ile dałam z wysyłką na allegro .
No i jakby ktoś szukał wózka maclaren to był XT za 749 zł czarny

szaleństwo zakupowe - przed Dniem dziecka - oczywiście standard wszyscy pytają co kupić Julce
zamówiłam już Szczeniaczka Uczniaczka z Fishera i świnkę skarbonkę również z fishera

zastanawiałam się nad rowerkiem, ale przymierzyłam ostatnio Julkę do takiego który myślałam, że kupię - i Mała nie była zachwycona, zresztą jakoś tak dziwnie to wyglądało - podnóżek na nóżki był za daleko więc nóżki miała do tyłu trzymane, poza tym chyba jest jeszcze dla niej za duży. Może trafiłam na jakiś duży model.

Ale u nas w Olku - w sklepach zero tego typu rowerków, a przecież nie będę zaczepiać każdego rodzica z rowerkiem "przepraszam czy mogę przymierzyć dziecko"

reklama
A ja wyrodna matka nic nie kupuję na dzień dziecka , SZymek dostanie auto które olał na gwiazdkę więc je schowaliśmy ( olał bo dostał zestaw z tomka wtedy ) dostałam kase i wpłaciłam na konto :) .
Jedynie gdzieś pójdziemy może jakieś ZOO . dość już mam zabawek , tylko się o nie potykam bo tyle tego jest.

Do góry