reklama
dziewczyny chcemy złożyć się całą rodzinką i kupić duży basen rozporowy możecie mi coś polecić? w rozsądnej cenie i żeby po jednym sezonie się nie rozpadł ?
z firmy intex są dobre pełno ich na allegro i w sklepach .
A ja małej kupiłam sandałki emele na niż były luźne starsznie trzeba było pasek dopinać
więc ma takie
Sandały MRUGAŁA skora r 21 przesylka gratis (1593964496) - Aukcje internetowe Allegro
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Mamusia o ile mnie pamięć nie myli to też mamy z intexu i to jmuż chyba 3 lub 4 sezon
coś takiego BASENY BASEN INTEX 366x76 ROZPOROWY + filtr+ pompa (1620806125) - Aukcje internetowe Allegro
i sprawdza się rewelacyjnie
coś takiego BASENY BASEN INTEX 366x76 ROZPOROWY + filtr+ pompa (1620806125) - Aukcje internetowe Allegro
i sprawdza się rewelacyjnie
Byłam dziś w smyku i mile się zaskoczyłam sporo zabawek w cenach allegrowych .
Np garnusze FP po 99 zł , domek ten co kupiłam dla Oli 129 czyli tyle ile dałam z wysyłką na allegro .
No i jakby ktoś szukał wózka maclaren to był XT za 749 zł czarny
Np garnusze FP po 99 zł , domek ten co kupiłam dla Oli 129 czyli tyle ile dałam z wysyłką na allegro .
No i jakby ktoś szukał wózka maclaren to był XT za 749 zł czarny
dziewczyny super promocje się zaczynają od dzisiaj w biedronce pieluchy 108 szt za 39,99zł, kuchania hello kitty lub klocki 44,99
Nasze dzieci
Nasze dzieci
szaleństwo zakupowe - przed Dniem dziecka - oczywiście standard wszyscy pytają co kupić Julce
zamówiłam już Szczeniaczka Uczniaczka z Fishera i świnkę skarbonkę również z fishera
zastanawiałam się nad rowerkiem, ale przymierzyłam ostatnio Julkę do takiego który myślałam, że kupię - i Mała nie była zachwycona, zresztą jakoś tak dziwnie to wyglądało - podnóżek na nóżki był za daleko więc nóżki miała do tyłu trzymane, poza tym chyba jest jeszcze dla niej za duży. Może trafiłam na jakiś duży model.
Ale u nas w Olku - w sklepach zero tego typu rowerków, a przecież nie będę zaczepiać każdego rodzica z rowerkiem "przepraszam czy mogę przymierzyć dziecko"
zamówiłam już Szczeniaczka Uczniaczka z Fishera i świnkę skarbonkę również z fishera
zastanawiałam się nad rowerkiem, ale przymierzyłam ostatnio Julkę do takiego który myślałam, że kupię - i Mała nie była zachwycona, zresztą jakoś tak dziwnie to wyglądało - podnóżek na nóżki był za daleko więc nóżki miała do tyłu trzymane, poza tym chyba jest jeszcze dla niej za duży. Może trafiłam na jakiś duży model.
Ale u nas w Olku - w sklepach zero tego typu rowerków, a przecież nie będę zaczepiać każdego rodzica z rowerkiem "przepraszam czy mogę przymierzyć dziecko"
dziewczyny super promocje się zaczynają od dzisiaj w biedronce pieluchy 108 szt za 39,99zł, kuchania hello kitty lub klocki 44,99
Nasze dzieci
to kolejne dwa prezenty bede miała z głowy
reklama
A ja wyrodna matka nic nie kupuję na dzień dziecka , SZymek dostanie auto które olał na gwiazdkę więc je schowaliśmy ( olał bo dostał zestaw z tomka wtedy ) dostałam kase i wpłaciłam na konto .
Jedynie gdzieś pójdziemy może jakieś ZOO . dość już mam zabawek , tylko się o nie potykam bo tyle tego jest.
Jedynie gdzieś pójdziemy może jakieś ZOO . dość już mam zabawek , tylko się o nie potykam bo tyle tego jest.
Podziel się: