reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Inglesinę kocham za klasyczne gondole;-) I to super wózki.

Pofatygowałam się dzisiaj i polazłam z M. do Biedronki. Kupiliśmy po raz pierwszy te pampersy DADA Premium i jutro dam Wam znać, jak po nocy, ale miłe są w dotyku jak oryginalne pamperaki active baby, a wręcz fajniejsze!! Zrobiłam test: M. zamknął oczy i macał oba jednocześnie:-D I uznał, że dady to pampersy:szok:

Elvie to daj znac jutro bo mialam zamiar jutro jechac do tesco, akurat jest promocja pampersów 186szt./99,95zł!. Może faktycznie najpierw spróbuje dady?!

dziewczyny - powiem Wam o Dadach z pierwszej reki - bo uzywamy juz jakiś czas - pampki nam przemakały.
jeszcze ani razu nie zdażyło się, aby coś nam wyciekło z Dady - no chyba, że Julka zrobiła taką kupę że aby ją rozebrac musiałam używać nozyczek (było tak dwa razy).

teraz podobno jest nowa szata Dady - i jest delikatniejsza od tych które byloy wczesniej.

Julka jest zadowolona. - łatwo się zakładają rzeczy nie są tak jak w pampkach "przyspawane", że czasem musiałam obu rąk używać aby rozpiąć nowego rzepa. Ładnie chłoną, są delikatne.

Więc polecamy

My kupilismy ostatecznie maclarena XLR, ale w trakcie poszukiwać znalazłam super wózio i piękny, zobacz sobie:
MARKOWY !!! Esprit Jet 3 kolory + GRATIS (1585220481) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo wychodzi podobnie do tego Twojego pierwszego, 449zł. Ten biało-fioletowy mi się podoba bardzo:-)

faktycznie sliczny jest ten wózek musiałabym go zobaczyć na zywo. U nas w sklepie jest tylko jeden Maclaren - i to ten, który nie ma regulowanego oparcia więc jest zdecydowanie dla starszych dzieci.

my od pół roku uzywamy pieluch Dada i jestem zadowolona nie przemakają (zdarzało się w pampersach), pupa się nie odparza (tak jak to było w huggisach) według mnie mają same plusy zaczynając od jakości kończąc na cenie! Drugie w kolejności jakości jak dla mnie są bella happy tylko już cena jest 2x wyższa

izabela my mamy też tego konika LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ +GRATISY (1565384530) - Aukcje internetowe Allegro (polecam sprzedawcę dostaliśmy 3 gratisy wiaderko z łopatką i grabkami, małe klocki lego i malowankę, przesyłka była już drugiego dnia) Natalka jest zachwycona a i ja uważam to za udany zakup bo konik jest bezpieczny ma oparcie i siedzi się blisko ziemi.

to i ja dołącze do klubu zadowolonych mam dadowymi pieluszkamy. Uzywamy ich juz jakieś pół roku i ani razu nie były przemoczone- tak jak nata pisze rzepy sie super trzymaja. Pampki nam noca czasami przemakaly . My kupujemy tyklko te Dada premium nie wiem czy roznia sie czyms od tych zwyklych ale ja sobie chwale- podobnie jak dupciowe chusteczki dady - te niebieskie sensitive

a tak wogóle dżem dobry- siedze w pracy i kwicze bo chce do domu- szkoda ze dlugi weekend mi kolo nosa przejedzie- bo musze przyjsc do pracy

zagladne później - ide na sniadanie. dzis szefowa kuchni poleca ciepły chlebek z twarogiem i dzemem wisniowym

My tez na dadach od jakis dwóch tygodni i ja tez zadowolona jestem. Pampki Nam przemakały w nocy a dada daje rade. Jednak ja juz z Wercią dady uzywałam, tzn. do roku jechaliśmy na pampkach a po roku przeszłam na dady i wtedy tez były super:-)

reklama
Do góry