reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

a Oli pupa jest cala w krostkach po kazdych innych pieluchach niz pampers active baby...probowalam juz wielu tanszych od pampkow i jak tylko zdazylam sie cieszyc ze chyba zaoszczedze to po kilku dniach tylek caly w krostkach.... po dadzie tez tak bylo, ale chyba skusze sie na wyprobowanie tej nowej...
teraz jedziemy na pampersach ale czesto Olce nawracaja krostki na tylku, juz jakies 2tygodnie robi luzniejsze kupki, nawet kilka dziennie...obrze ze 10go jade do gastrologa moze on mi powie co jest grane

reklama
tylko ja używam huggiesów premium?? :-p
po pampkach mieliśmy uczulenie.
teściówka u siebie na bazarze wyhaczyła pieluchy helen harper czy jakoś tak 50szt kosztuje 20zł i o dziwo mały nie ma na nie uczulenia i w ogóle całkiem oki na nie reaguje.

tylko ja używam huggiesów premium?? :-p
po pampkach mieliśmy uczulenie.
teściówka u siebie na bazarze wyhaczyła pieluchy helen harper czy jakoś tak 50szt kosztuje 20zł i o dziwo mały nie ma na nie uczulenia i w ogóle całkiem oki na nie reaguje.

nie słyszałam o takowych, cena bardzo przyzwoita!

ja tez mam huggisy premium. do tego pampki, mam jeszcze po 2 mega paki obu wiec starczy mi na najblizszy czas. osobiscie wole pampki bo huggisy jakies takie twarde mi sie wydaja. dady mialam w wakacje ale jakos mnie nie zachwycily. jak mowicie ze teraz lepsze to sprobujemy jak sie nam zapasy beda konczyly.

ten zielono-granatowy
nie mieli u Nas w sklepie wyboru a ten ma takie fajne żywe kolory więc od razu kupiliśmy.
Podobał mi się jeszcze taki jagodowo-szary ale on bardziej dla dziewuszki
cena jest niezła, może i ja sie skuszę. Nie chce kupować drogiego wózka, bo mam już na stanie 2 sztuki. Jeden na dużych pompowanych kołach i drugi, firmy designe baby, tylko że obydwa takie klamoty przechodzone! Chciałam coś nowego na wakcje.
Właśnie mam pytanie apropo wakacji nad morzem, mamy, które były już ze swoimi dziecmi, możecie cos polecic na odpowiednim wątku.
Chcemy sie wybrać z małym koło lipca, nie wiem w sumie na co zwracać uwagę przy dziecku? może na jakieś wyjście na ogród przy biegającym brzdącu? moze któraś sie wypowie

Ostatnia edycja:
reklama
Gosiek napisze tutaj mam nadzieję że nikt się nie pogniewa :) Ja przy szymku lubie parterowe budynki z bezpośrednim wyjsciem z pokoju na trawkę tak jest w gąskach gdzie byłam kilka razy i teraz w tym niechorzu tez tak było . Nie ma problemu z tachaniem wozka gdzieś po piętrach bo nie raz są takie pensjonaty co mają np trzy piętra a że to przerobione domy najcześciej wycieczka na górę nie jest za ciekawa zwykle . Fajnie jak jest plac zabaw piaskownica itp.
Galeria
zobacz w galeri drugie foto mieszkalismy w tym budynku na partzerze własnie zaraz był placyk którego na tej focie nie widać .
Także pytaj o parter i osobne wejścia z dworu

Do góry