reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Elvie to daj znac jutro bo mialam zamiar jutro jechac do tesco, akurat jest promocja pampersów 186szt./99,95zł!. Może faktycznie najpierw spróbuje dady?!
gosia - kup te dady, będziesz zadowolona! w nocy dały radę i mimo, że rano ważyły 5kg to nic nie przeciekło i Lenka się nie budziła, a na wrażliwa na siuśki.

reklama
dzięki Elvie, pewnie, że kupię. Nie będę się musiała do marketu fatygować, czego nienawidzę! Biedrona ostatnio mnie zaskakuję...

Ja też dade próbowałam i jest ok:)
W pampkach wkurza mnie to że jak nasiąkną to są taaaaakie wielkie ciężkie i gumiaste bleeeee

Elvie steż patrzyłam na XLR ale on mega ciężki jest. 9,5 kg z tego co pamiętam.

Dla mnie waga była na pierwszym miejscu, opuszczane oparcie a później składanie i rozkładanie -szybko i łatwo.

13x13 - XLR waży 7,4kg i ma rączkę do noszenia, jedną ręką (lub nogą jak ja he he he) go składasz i rozkładasz. My jesteśmy baaaaaaaardzo zadowoleni, a Lenka swój nowy wózio uwielbia:-)

Kupiłam wczoraj Dady i faktycznie nie są złe, a cena jest naprawdę dobra! ale co ja przeżyłam przy zakupie tych pieluch to moje. na chwilę spuściałam Mateusza z oka i mi uciekł!! tzn. zniknął na chwilę z oczu. Jak ja się wystrzaszyłam zaglądam alejkę dalej i dalej i nie ma dziecka!Cała biedronkę na nogi postawiłam! a on za kasami w kartonach tam poustawianych sobie stał i się cieszył!

Już Wam dawno pisałam, ze dady są fantastyczne i do tego ta cena. Ale każdy musi sam się przekonać na pupie własnego dziecka :-)

dziewczyny, szukam nocniczka dla Sebislawa. tylko nie takiego zwyklego tylko w ksztalcie sedesu. ktoras to kiedys taki pokazywala, ale nie zapisalam sobie:( to chyba kici wklejala? kurcze nie moze tego odszukac. jak ktoras ma jeszcze linka to ja poprosze.

reklama
Do góry