reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Marta ja mam HTC Desire - i jestem mega zadowolona.
jeżeli mam włączone wszystko co sie da i grzebie pół dnia w necie to bateria starcza na 2 dni, a jak uzywam go do dzwonienia i esemsków i zdjęć to 4 dni.

Zapierałam się rękami i nogami przed tym telefonem, a teraz nie wiem jak mogłam mieć kiedyś inny.

reklama
nata a nie jest zbyt skomplikowany wobsludze? mialam go w reku tylko chwile, ale jak pozniej dali mi inny model wlaczony to zaden nie mial szans, ekran w Desire jest powalajacy...

przed urodzeniem Olki pracowalam w APS Ery mialam chociaz orientacje w telefonach teraz ciezko mi cos wybrac...pewnie tego Desire wybiore:)

Marta - nie jest skomplikowany - przy pierwszej konfiguracji prowadzi Cię za rączkę aby skonfigurować poczte, facebooka itp.

A segregowanie smsów jest super - nie wiem jak moglam bez tego, zyc - automatycznie segreguje Ci wszystkie smsy od danej osoby, i kazda osoba ma swoja zakładkę gdzie sa wszystkie wiadomości do niej i od niej.

Bedzie tez wazne dla mnie jest - aparat - robi fajne fotki - a przy julce ktora ma tysiace min na sekundę - udaje mi się połowe uchwycić.

Polecam

a i jest śliczny a klawiatura i dotykowa pisanie - moze przez pierwsze kilka sytuacji bylo dla mnie problemem a teraz smigam, az się małż ze mnie śmieje, że się tak przed nim broniłam.

System operacyjny jest na androidzie - bardzo stabilne dzidostwo - uzywam prawie dwa miesiące i jeszcze ni razu mi się nie zawiesił, a jak ogladałam dla porownania nokie n8 to powiesiła się po kilku operacjach.

nata dzieki wielkie. w takim razie tez go wezme...:)
dziewczyna w punkcie mowila mi wlasnie ze sie ani nie muli ani nie wiesza. no i ten ekran super jest.
co do aparatu to to co napisalas to kolejny plus:)
najbardziej tej baterii sie obawialam no i pisania smsow...ale zobaczymy:)
mam nadzieje ze beda go dzis mieli bo wczoraj Ola siedzac na balkonie kopnela moj telefon ktory slizgiem lecac po kafelkach spadl na betonowy chodnik z drugiego pietra...

Marta - będziesz zadowolona - co do pisania smsków - to mówię kilka napiszesz i już - klawiatura ma taki układ jak w kompie. to tylko kwestia wyczucia bo dotykowa.

Nata dzieki za rady:) ekran dotykowy dla mnie to nie problem bo w tej chwili mam Viewty, tylko tej klawiatury QWERTY jakos tak nie jestem pewna, ale tak jak mowisz, kilka smsow pojdzie i pewnie przywykne:)

Dziewczyny musimy kupic spacerowke - bo przeciez wyjezdzamy a nie bedziemy taszczyć x-landera ze sobą.

Ogladałam takie na zywo
Wozek spacerowy ESPIRO METRO 2011+kurier0zl 24h SS (1566825110) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK SPACEROWY PARASOLKA BABY DESIGN ELF (1569183436) - Aukcje internetowe Allegro

producent ten sam - prawie się nie różnia

Nata przede wszystkim patrz na wagę, i to jak się rozkłada oparcie, no i jak się składa cały wózek no i potem na cenę

reklama
Dziewczyny musimy kupic spacerowke - bo przeciez wyjezdzamy a nie bedziemy taszczyć x-landera ze sobą.

Ogladałam takie na zywo
Wozek spacerowy ESPIRO METRO 2011+kurier0zl 24h SS (1566825110) - Aukcje internetowe Allegro

WÓZEK SPACEROWY PARASOLKA BABY DESIGN ELF (1569183436) - Aukcje internetowe Allegro

producent ten sam - prawie się nie różnia
My kupilismy ostatecznie maclarena XLR, ale w trakcie poszukiwać znalazłam super wózio i piękny, zobacz sobie:
MARKOWY !!! Esprit Jet 3 kolory + GRATIS (1585220481) - Aukcje internetowe Allegro
cenowo wychodzi podobnie do tego Twojego pierwszego, 449zł. Ten biało-fioletowy mi się podoba bardzo:-)

Do góry