reklama
dziewczyny tutaj macie post kittek na temat zjeżdżalni m.in.
nata gartuluje prezentu :-) pochwal się mini notebookiem, mój mąż chciałby własnie takiego małego poręcznego kupić dodatkowo.
Kupiliśmy dzisiaj Antosi LITTLE TIKES Bujak KOŃ NA BIEGUNACH Konik +GRATISY (1570623586) - Aukcje internetowe Allegro konika z którego nie chce zejść i huśtawkę, chcieliśmy jeszcze piaskownice ale nie było przykrywanych dokupimy po wypłacie :-)
Zjeżdżalnie w carrefour są takie identyczne Super MARKOWA ZJEŻDŻALNIA + PODSTAWA n PROMOCJA (1574222768) - Aukcje internetowe Allegro też się chyba skusimy :-)
Zjeżdżalnie w carrefour są takie identyczne Super MARKOWA ZJEŻDŻALNIA + PODSTAWA n PROMOCJA (1574222768) - Aukcje internetowe Allegro też się chyba skusimy :-)
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kupiłam dzisiaj dla J. sandały bo coraz cieplej się robi i szkoda mi go jakby tak miał cały czas w tych adidolach zapindalać. No i wybrał sobie okularki przeciwsłoneczne...fajne
ma dziecko gust
A dla M. na pocieszenie 3 pary bodziaków na krótki rękaw dokupiłam. Niech ma dziecko też coś nowego ;-)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
A dla M. na pocieszenie 3 pary bodziaków na krótki rękaw dokupiłam. Niech ma dziecko też coś nowego ;-)
reklama
laski a ja mam pytanie odnosnie telefonow...ostatnio o tym bylo
konczy mi sie umowa, mysle o HTC Desire, ale nie jestem pewna, boje sie o baterie...myslalam jeszcze o Galaxy Ace albo Wave ale ten wyzszy model...
moze uzywa ktoras jakiegos z tych? a moze cos innego polecice?
konczy mi sie umowa, mysle o HTC Desire, ale nie jestem pewna, boje sie o baterie...myslalam jeszcze o Galaxy Ace albo Wave ale ten wyzszy model...
moze uzywa ktoras jakiegos z tych? a moze cos innego polecice?
Podziel się: