reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

No widzisz Marta, wystarczyło się odezwać;-)

A ja kupiłam prezent dla Lenuśki na roczek, taki:
JEŹDZIK BUDDY QUAD INJUSA NOWY 6 W 1 (1539372880) - Aukcje internetowe Allegro

To dokładnie taki jak ta babeczka, któą kittek polecała, ale babka nie sprzedała swojego za 69,99 (przegapiłam koniec aukcji) więc się odezwałam godzinę po zakończeniu aukcji i mi cenę Kup Teraz wywaliła 99,90zł za powystawowy, więc jej podziękowałam za takie kwiatki. No i w tej cenie przed chwilą nowy kupiłam:happy2: Mam nadzieję, że się Lence spodoba;-)

Aaaaa.. moja mama w Biedronie kupiła dzisiaj dla Lenki jakieś fajne drewniane puzzle edukacyjne, po 14,99zł. Nie widziałam ich na żywo, ale siostra mówiła, że fajne:-)

reklama
Elvie tamten co kupiłaś i ten od tej babeczki są takie same, hehe. On w środku nawet nie był otwierany, wszystko zapakowane ogyginalnie w folię. Ona pisze,że powystawowe, a inni sprzedają takie same tylko piszą,że nowe a tylko karton poniszczony.
Ta babeczka wyjaśniła mi jak to jest z tymi zabawkami, zostawiłam u niej prawie 800zł więc jej ufam.
To jest tak:

większość zabawek gdzie piszą,że są powystawowe to są rzczy np z Francji gdzie jeśli ktoś zamówi coś przez neta i zobaczy,że coś trzeba składać,a nie chce mu się czytać instrukcji (jeździki tej firmy mają dużo funkcji do demontowania więc są do złożenia) to odsyła spowrotem i oni tego ponownie nie mogą sprzedać bo opakowanie zostało otwarte.
Tak to mniej więcej wygląda. Więc Elvie ten jeździk co zamówiłaś będzie taki sam :) Szkoda,że wtedy jak go wystawiła za 69zł to wam nie wzięłam bo teraz to rzeczywiście bez różnicy :)

Ja np zamówiłam wózek parasolkę i też pisało,że powystawowy w 99% nowy. Dostałam i nie widzę tego 1% użycia, po prostu jest bez kartonu, który i tak mi nie potrzebny :) Wózkiem się wszyscy zachwycają, wygląda ładniej niż na zdjęciach :)
Tego sprzedawcę polecam:
MAMAS & PAPAS PIPI BUGGY ARUBA SPACEROWKA/ PAR (1511204418) - Aukcje internetowe Allegro

Te puzzle Elvie mamy fajne są :)

kittek - no trudno, 20zł przepłaciłam, ale jaka radość, że wygrałam aukcję:-D
A ten Twój wózek to chyba Dagsila ma, bo wygrała - suchej nitki na nim nie zostawiła, jak jej pytałam. Mówi, że po 2tyg. każde koło jeździ jak chce, a budka ani przed słońcem ani przed deszczem nie chroni, że ma problem z pokonywaniem podjazdów dla wózków i ile się z nim namęczy to jej. Oby Twój był jakimś lepszym modelem:tak:

Dzięki za info o powystawowych rzeczach!!

Elvie mi ten wózek w zasadzie przyda się tylko na wczasy bo x landera raczej do samolotu nie wtargamy :)
Porównania w stosunku do wózka z pompowanymi kołami oczywiście zero! Myślę, że czy ten wózek czy jakiaś np coneco parasolka to zbliżony komfort.
Maja na razie ma radochę bo uwielbia jak ją wsadzę i po domu wożę (wtedy mogę ogarnąć bo wiercipiętę mam zapiętą )

Kittek my mamy taki sam i też nie zadowolona jestem bo Antonina ciężka nie jest a popekały koła, także jak dotrze zdjemuj kołpaki i zaglądaj pod !!!:-)

marta - Julka miała taką w żłobku - z tego co pamiętam była zadowolona w domku mielismy tej samej kolekcji ale tradycyjną kwadratową

Pierwsza część mojego pytania się wyjaśniła. Wpisałam producentów obuwia z cz-wa w google i od razu mi się przypomniało, że to emel. No tak, google nie gryzie ;-)

reklama
Do góry