reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

SZymek bardzo lubił rozwiazywać sobie buty i ściagać ale z tymi na rzep robił dokładnie to samo teraz kupuje mu tylko na rezp bo nie chcę zadręczać pań w przedszkolu . A te na rzep sobie sam umie załozyc co najwyżej pani pomoże jak mu się krzywo coś zapnie,

reklama
Q ma buciki 21 i są za duże, więc trzymam się 20 :-)
a co do tych wymiarów bucika to ja wyczytałam że od rozmiaru stópki but powinien 3mać się w przedziale 0,6-1,2 :-D :-D

Tylko mam obawy, że sznurówki będą B. służyły do... masowania dziąseł :-) ja już to z Kubulkiem przerobiłam, dzieć w wózku, buty rozwiązane, stopa pod brodą, sznurówka w paszczęce.

nasz Kubulek je rzepy z butów :-p normalnie agent... odpina buta, ściąga go i zjada :eek:

Wczoraj byliśmy w Biedronie (sklepie dla biednych wg Kaczyńskiego), kupiliśmy Zosi takie fajne krzesełko-kuferek, fioletowe w motylki, za chyba 12zł. Fajowe jest, dziś pojechało do Zosi, ciekawe co ona na to?

Dziewczyny powoli poszukuje promocji na PAMPKI 4 activ baby- ktokolwiek widział, ktokolwiek wie- badę wdzięczna za info ;)

promocja na pampki napewno od jura w realu za 43,95 bodajze:)
Judysiu Olka ma to samo krzeselko, tez fioletowe z motylkiem. schowek na zabawki wreszcie mam:)

reklama
Marta ja mam. Chętnie Ci to oddam. Wyglada niemal identycznie. zrobie fotke to sobie zobaczysz czy chcesz

Edit: tu masz fotki.
IMG_2385.jpgIMG_2393.jpg

tu link do tej mojej maty
http://allegro.pl/rainforest-mata-edukacyjna-camry-cr-1007-dzwieki-i1528427049.html

jednego ,otylka Adas urwal, ale to przyszyje. Baterie w tym kotku do wymiany

Ostatnia edycja:
Do góry