reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
O! To się nadaje... do turlania i tulania do snu :-D moje dziecię używa do tego celu pluszowego pieska z Ikei (podstępnie zakupiłam drugiego i schowałam, jakby pierwszy piesek się zagubił to poratujemy się zapasowym :-D).

Kinguunia no i jak wygląda na żywo to łóżeczko, bo my narazie mamy tylko wybrane ale nie zamawialiśmy. I gdzie kupywaliście??Czytałam niektóre opinie, że nie jest zbyt solidne. Napisz proszę wszystkie szczegóły:tak:

Doświadczenia konkretnego nie mam ale wydaje mi się całkiem ok, na żywo obejrzeliśmy w sklepie Entliczek Pentliczek w Krakowie a ostatecznie kupiliśmy w sklepie Bajka też w Krakowie, chcieliśmy na allegro zamówić ale ceny są takie same więc woleliśmy odebrać i sprawdzić sobie osobiście. Nam tzn przede wszystkim mojemu M to łóżeczko po prostu się spodobało więc to też taki prezent dla Niego ale super wygląda i jak za taką cenę uważam, że jest OK.

dziewczyny dzis zamowilam wozek dla dzidzi moj stokke xplory, bylismy z mezem w sklepie poogladac jakies rzeczy i znowu byla gadka z pania o naszym wozku i ona mowi ze trzeba czekac na niego kolo 12 tygodni:szok: nie wiem co to ma znaczyc, powiedzialam ze dobra zamowie go teraz ale musi troche zejsc z ceny...trzeba sie wszedzie targowac hihi, i pani zeszla z ceny 200 euro:szok: najpierw myslalam ze ja zle zrozumialam ale jednak nie, spoko, no i skusilam sie jednak na czerwony kolor, normalnie to mial byc czarny albo bezowy, a tam byl w sklepie czerwony i bardzo mi sie spodobal bo to taka ciemna czerwien jest, sliczny po prostu, no i pod koniec marca go odbierzemy:-)

Justa powiem Ci, ze potwornie zazdroszcze Ci tego wozia. U nas on kosztuje ok 650 funtow(w przecenie z 800 :szok:), i jest to troche dla mnie za duzo jak za wozek , a szkoda...
Podoba mi sie ogromnie, a nawet kiedys Ł go pokazalam, i wpadl w uwielbienie nie mniejsze niz ja. Fantastyczny poprostu!!!!

No i jeszcze Ci sie poszczescilo z tymi 200 e. Niezle... :tak:

reklama
Znalazłam wczoraj w końcu w sklepie Jane Slalom pro ( inny kolor ale model ten sam) na całe szczęście , bo okazało się ,że wózek jest super ale...i to duże ale dla mnie wręcz idealny ale Szanowny jest sporo ode mnie wyższy i dla niego brak wysuwanej rączki , jest tragedią , bo było mu strasznie niewygodnie. Miałam kupę szczęścia ,że go znalazłam :tak:

obok Jane bo cena ta sam stała ten

iCandy UK - Which mode are you in today?

zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia ale na szczęście , postanowiliśmy ,że zamówimy dopiero po świętach .
Jadąc do domu stwierdziłam ,że głęboki jest super ale ta spacerówka będzie nam służyła krótko bo ona nie jest rozkładana i jak troll podrośnie trzeba będzie i tak kupić inną a musielibyśmy wydać teraz 1000 e i za rok znowu około 200 , kocham tego szkraba itd, ale to juz lekka przesada.
Zadzwoniła do mojej przyjaciółki(matka 4 dzieci :-p) z prośbą o poradę a ona ,że oszalałam juz całkiem. Żebym kupiła teraz wózek ale najważniejsza jest dla mnie teraz gondola a spacerówka ,musi mi długo służyć więc;
teraz tańszy z uwzględnienie gondoli ,ze spacerówką ,która zmienię sobie około lutego/ marca jak młody podrośnie i wtedy wybajerzona spacerówka będzie mi potrzebna .
Co wy na to???
Szanowny prosił ,żeby zapytać czy nie macie mnie już dość z tymi wózkami :zawstydzona/y::zawstydzona/y:?

Do góry