Znalazłam wczoraj w końcu w sklepie Jane Slalom pro ( inny kolor ale model ten sam) na całe szczęście , bo okazało się ,że wózek jest super ale...i to duże ale dla mnie wręcz idealny ale Szanowny jest sporo ode mnie wyższy i dla niego brak wysuwanej rączki , jest tragedią , bo było mu strasznie niewygodnie. Miałam kupę szczęścia ,że go znalazłam
obok Jane bo cena ta sam stała ten
iCandy UK - Which mode are you in today?
zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia ale na szczęście , postanowiliśmy ,że zamówimy dopiero po świętach .
Jadąc do domu stwierdziłam ,że głęboki jest super ale ta spacerówka będzie nam służyła krótko bo ona nie jest rozkładana i jak troll podrośnie trzeba będzie i tak kupić inną a musielibyśmy wydać teraz 1000 e i za rok znowu około 200 , kocham tego szkraba itd, ale to juz lekka przesada.
Zadzwoniła do mojej przyjaciółki(matka 4 dzieci ) z prośbą o poradę a ona ,że oszalałam juz całkiem. Żebym kupiła teraz wózek ale najważniejsza jest dla mnie teraz gondola a spacerówka ,musi mi długo służyć więc;
teraz tańszy z uwzględnienie gondoli ,ze spacerówką ,która zmienię sobie około lutego/ marca jak młody podrośnie i wtedy wybajerzona spacerówka będzie mi potrzebna .
Co wy na to???
Szanowny prosił ,żeby zapytać czy nie macie mnie już dość z tymi wózkami ?
Aga ja tak zrobiłam , a wogóle jesli podoba Ci się ten slalom to zobacz jeszcze wózek jane nomad ( ma podnoszoną rączkę i ja mając 175 mogę go prowadzić bo ma kolezanka ) i wózeczek concord fusion ma bardzo podobną ramę do nomada , jeden i drugi cenowo podobny lekki i z fajną i spacerówka i gondolką .
Co do drugiego który wybrałas to wizualnie piękny ale własnie to samo miałam o nim napisac że spacerówka jest beznadziejna wkładałam Szymka niedawno do takiego bardzo podobnego wózka a konkretnie do tego
**JOOLZ ZZZ ONE**Okazja** (844229398) - Aukcje internetowe Allegro
i ledwo tam siedział .
Nomad i slalom i ten concord mają jednak duże te spacerówki
Ja jesli chodzi o wózek miałam uzywane mutsy i mam nadal a potem właśnie kupiłam spacerowy maclaren , powiem Ci że jestem szczęśliwa z takiego obrotu sprawy i ja polecam tak zrobić . Maclaren jest super spacerówką , lekką i dla mnie właściwie nie ma wad . I uważam że dobra jest taka zmiana a nie bujanie się z jedym wózkiem 3w1 którego tak naprawdę nie kupisz idealnego bo zawsze coś musi nie pasić a to waga a to gondola a to spacerówka a to fotelik .. a to gabaryty .
Może kup nawet jakiś używany lepszy , ew nowy ale tańszy to już jak wolisz