iza813
mama Szymka i Samuela
wesola24 piekna posciel i lozeczko:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super ten zestaw, ja tez kupuje wszystko od tommee tippee, dziewczyny tutaj na formu juz wczesniej sie duzo o tym wypowiadaly i dlatego zdecydowalam sie tez na ta firme, ale butelki pokupowalam tylko po jednej z kazdego rozmiaru, bo nie wiem wlasnie jak to z tym karmieniem bedzie, jesli bede miala pokarm to bede karmila a jesli nie to potrzebuje butelki..też zamierzam kupić cały zestaw Tommee ( razem z wyparzaczem , bo położna może się czepiać ,że nie mam) a że młody na dzień dobry dostanie butlę to potrzebny mi będzie duży zestaw. Czekam z wszystkim zakupami do początku stycznia kiedy zaczną się moje ukochane SALE
Ja wybrałam ten zestaw
Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
no super ten otulaczek! tez go kupie, nie wiedzialam ze cos takiego jest - jak dobrze ze to forum istnieje! ja w sumie nie wiem po co mi rozek czy otulaczek ale ja kupuje wszystko;-)A nie lepiej otulaczek ?
MOTHERHOOD ------- OTULACZEK ROŻEK ANTYKOLKOWY (829019110) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupie to bo mi się rożek wogóle nie przydał ale co kto lubi
zrob potem zdjecie i tu wklej a my bedziemy chwalic:-)a dzisiaj dzwoniła pani ze sklepu i juz mamy wózio do odebrania:-):-):-):-)
sliczne to lozeczkoA my wczoraj z M wybraliśmy wkońcu takie łóżeczko:
Lozeczko Klups SAFARI orzech-ecru +MATERAC Wawa (839401602) - Aukcje internetowe Allegro
.
haha juz sie doczekac nie moge takich problemow:-) od razu powiem: to dawaj mala jedziemy na zakupy! moze w koncu znajdzie sie dobra kumpela na lazenie ze mna po sklepachAle za to przyjdzie 4 latka i zacznie jeczec,że chce spodniczkę a nie spodnie, albo,że ta bluzka nie pasuje, albo te buty a nie tamte..itd, itp
hahaha, usmialam sie z tego tekstuja w sumie nie wiem po co mi rozek czy otulaczek ale ja kupuje wszystko;-)
Tak, ja tez chce kupic taki spiworek dla malejacha, a jesli chodzi o spanie to sie dzisiaj popytalam w sklepie i kupuje taki spiworek:
Schlafsack Alvi Baby Mäxchen Outlast 50/56 wählbar Neu bei eBay.de: Schlafsäcke (endet 03.01.10 05:35:56 MEZ)
Przesliczne to lozeczko, a caly zestaw takich mebelkow - miodzio!!!A my wczoraj z M wybraliśmy wkońcu takie łóżeczko:
Lozeczko Klups SAFARI orzech-ecru +MATERAC Wawa (839401602) - Aukcje internetowe Allegro.
My w sobote wstapilismy do sklepu z wozkami. Poogladac jaki tu jest wybor (choc na 99% sciagniemy z PL xlandera). Pan byl bardzo podekscytowany, chcial oczywiscie wcisnac nam wszystko, a najbardziej taki wozio:
Budi 3 in 1 Combi + Budi Car Seat (2009)
Szkoda, ze w sklepie mial kosztowac 520 funtow i to w rzekomej suuuuper promocji, bo to koniec roku, wyprzedaja modele 2009 itd...
Po przyjsciu do domu przejrzalam neta i wozio mozna kupic juz za 399...
Jak to dobrze czasem porownac ceny i nie kupowac na lapu - capu.
.... swoja droga w zyciu nie kupilabym tego wozka, nawet za 350 funtow. Nic a nic mi sie nie spodobal, a niski na maxa, moje 171 a meza 185 i schylanie do niego doprowadziloby do zwyrodnien kregoslupa pewnie...
noooo .... furak niezly a skoro o cenie mam nie pisac, to nic nie napiszeJane Slalom Pro 09 stel+spac+gond+osłonka na nóżki. J01,J02,475 - 2949.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
błagam nie piszcie nic o cenie , bo wiem ale robię to dla siebie
a ten hamulec jest boski i te tarcze na przednim kole
super ten zestaw, ja tez kupuje wszystko od tommee tippee, dziewczyny tutaj na formu juz wczesniej sie duzo o tym wypowiadaly i dlatego zdecydowalam sie tez na ta firme, ale butelki pokupowalam tylko po jednej z kazdego rozmiaru, bo nie wiem wlasnie jak to z tym karmieniem bedzie, jesli bede miala pokarm to bede karmila a jesli nie to potrzebuje butelki..
dziewczyny ile tych butelek kupic jak na poczatek??
no super ten otulaczek! tez go kupie, nie wiedzialam ze cos takiego jest - jak dobrze ze to forum istnieje! ja w sumie nie wiem po co mi rozek czy otulaczek ale ja kupuje wszystko;-)
acha, a jesli chodzi o spanie to sie dzisiaj popytalam w sklepie i kupuje taki spiworek:
Schlafsack Alvi Baby Mäxchen Outlast 50/56 wählbar Neu bei eBay.de: Schlafsäcke (endet 03.01.10 05:35:56 MEZ)
Otulaczek śliczny i na pewno bardzo wygodny. Trochę mnie tylko rozbawiły jego właściwości antykolkowe.
Butelki myślę, że na początek wystarczą max dwie. Zawsze można dokupić
Katik ja miałam wpierać albo polskie albo irlandzkie przedsiębiorstwa produkujące wózki ale niestety nasz lokalny patriotyzm wziął w łeb , bo pani w sklepie powiedziała ,że model który my chcemy jest popularny w Anglii a tutaj nie bardzo bo za drogi więc muszę jechać do północnej Irlandii i wesprzeć królową a jak nie to zamawianie przez internet nas czeka.
A z wózkami będą promocje w styczniu bo wyprzedaż modeli z 2009 roku (Czy ja pisze o wózkach)
Byłam na 90 % nastawiona na X-landera ale jak okazało się ,że chłopak i nie będę mogła nakupić sterty sukieneczek to stwierdziłam ,że fura ma być wypasiona i znalazłam taką
Jane Slalom Pro 09 stel+spac+gond+osłonka na nóżki. J01,J02,475 - 2949.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci oferuje wózki, foteliki i meble najlepszych firm : maxi cosi, mutsy, casualplay, baby vox
błagam nie piszcie nic o cenie , bo wiem ale robię to dla siebie
a ten hamulec jest boski i te tarcze na przednim kole