reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

nata wczoraj przyszedł ten rowerek :-)
kółka niby plastykowe ale... ale mają na samym środku gumowy bieżnik dzięki czemu rowerek jest cichy... wykonanie samego rowerka solidne. naprawdę nie jest to tani plastyk. rama porządna metalowa. zdjęcia idealnie oddają stan faktyczny. Instrukcja była dla mnie zrozumiała :-)

Kici wklej proszę jeszcze raz linka - poznikały mi aukcje obserwowane

reklama
Onka dzięki za link sprzedawca jest z Białegostoku więc osobiście pojadę do tego sklepu i obejrzą na żywo bo na zdjęciu podoba mi się i to bardzo ;) i nie wiem czy nie skuszę się na ten dywanik kolorowe kredki jest naprawdę śliczny

Aniam świetne zakupy cudna sukieneczka

co do leginsów to teraz jest promocja w pepco po 9,99 w sobotę zaopatrzyłam Natalkę i jestem zadowolona jakościowo bardzo dobre
PEPCO - Wi

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry