reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Nata to jest ten sprzedawca od jeździka:
wirtualnymarket
Powiedziała mi,że w tym tygodniu wystawi go na aukcję.
Kobieta,która wygrała od niej ten miała niesamowitego farta bo takie jeździki są na allegro po 180zł. One są nowe bo widziałam, tylko karton mają trochę zniszczony. Są do samodzielnego montażu i w środku jeszcze są popakowane w folię.
jest dokładnie taki jak ten:
INJUSA BUDDY QUAD , JEŹDZIK DLA DZIECI 6 w 1 (1517654092) - Aukcje internetowe Allegro

Co do tych dywanów z linka Onki to my mamy taki (kolorowe kredki) i jesteśmy baaaaaaaaardzo zadowoleni. Jest cudny.
160x230 Fantazja, kwiaty i motyle~ dywany akrylowe (1517147017) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Kittek, a jak sie sprawuja te wielorazowe majtki o ktorych ostatnio pisalas?
Mysle, czy tez sie w takie cos nie "pobawic"...

Katik są suuuuuuuuuuuuuuuuuuper!
Miłe w dotyku, fajnie chłoną, mnie mobilizują do sadzania Mai na nocnik, bo jak pampersa jej założę to mi się nie chce, hehe. W ten sposób robi siusiu 3-4 razy na nocnik i ze 2-4pieluszki idą plus pampers na noc. Czy wasze maluszki też tyle siusiają?
A tu wiem,że jak zasika to będę musiała wyprać :)
Żałuję,że dopiero teraz je kupiłam, bo one są super regulowane,ale z drugiej strony Maja dopiero od niedawna regularnie robi kupkę rano i później już tylko siusiu więc niespodzianek w nich nie ma :)
Wyglądają cudnie na tej małej pupci szczególnie panterki.
Dużym plusem jest też to,że przydadzą się dla drugiego dziecka oraz to,że Maja niedługo może zakuma,że się robi mokro jak się zsiusia a w pampku niekoniecznie.
Na noc jednak pampersy zostaną.

Kittek jeśli ktoś się obawia niespodzianek w wielorazówkach to sa takie bibułki specjalne w pieluszkarni się kupuje wkładasz to w tą pieluche na pupie i jeśli jest kupa to ona na tym zostaje więc wywalasz tą bibułe z zawartością a pielucha jest czysta .

super te dywany i widać od razu że dobre do czyszczenia .

ja dziś małej kupiłam kieckę na lato
kolorowa sukienka sukieneczka H&M nowa 74/80 (1523888442) - Aukcje internetowe Allegro
i leginsy
H&M NOWE Spodenki / Leginsy 80/86 ~ SELEDYN (1517601994) - Aukcje internetowe Allegro

a sobie kupiłam śmieszne spodnie :)
TYlko jaśniejsze dużo
http://moda.allegro.pl/super-jeansowe-rybaczki-hm-roz-38-i1523304620.html
małemu sandały i to wsio

Ostatnia edycja:
Aniam właśnie widziałam i się zastanawiam czy zamawiać bo u nas raczej niespodzianek w ciągu dnia nie ma,ale jeszcze pomyślę.
Masz takie sprawdzają się?

H&Mowe zakupy super. Ja też się ostatnio zastanawiałam nad leginsami w H&M,ale miałam dylemat które wziąć i zamiast tego wyszłam z opaską i okularkami przeciwsłonecznymi dla Mai, hehe :)

Aniam właśnie widziałam i się zastanawiam czy zamawiać bo u nas raczej niespodzianek w ciągu dnia nie ma,ale jeszcze pomyślę.
Masz takie sprawdzają się?

H&Mowe zakupy super. Ja też się ostatnio zastanawiałam nad leginsami w H&M,ale miałam dylemat które wziąć i zamiast tego wyszłam z opaską i okularkami przeciwsłonecznymi dla Mai, hehe :)

tak u SZymka się pare razy przydały . ale jak nie masz niespodzianek to zbędne .

Katik - ja mam już cztery pary : fioletowe , różowe , niebieski i teraz te zielone :) lubie legisny to będzie miała na lato w czym ganiać .

reklama
Czy któraś miała buty crocs albo miała dla dziecka ?
TYlko firmy crocs a nie wygladające jak crocs:-D
Pytam bo w tamtym roku miałam dla SZymka jakies z tesco cherokiee i zastanawiam się czy w tym nie zainwestować jednak w crocsa bo kupiłam w sumie tańsze sandały . A słyszałam że jednak jest duża różnica w materiale i crocsy sa super . Macie jakieś doświadczenia z tymi butami ?

A dla mam starszaków melduję że sa niezłe sandały w smyku do geoxa czy ecco troszkę im brakuje ale całkiem fajne i za 59 zł :tak: sa właśnie w większych rozmiarach od 26 do góry , jak za ta kaskę całkiem niezłe

Do góry