reklama
elvie kiedyś kupowałaś firanki na allegro możesz podać link do tego sprzedawcy? a tak w ogóle jesteś z nich zadowolona? ja szukam jakiś fajnych firaneczek do pokoiku Natalki
szukam też dywaniku 120/180
Ja mam w pokoju Natalki zwykla firanke biala, ale do tego kupilam cos takiego:
BABY BALL cudowne firany 150x160 ~~9 kolorów (1523305500) - Aukcje internetowe Allegro
Mam dwa takie na szerokosc 90cm i zawiazalam jak zaslonki. Bardzo fajnie wg mnie to wyglada.
Co do dywanu, to u tego samego sprzedawcy to w linku wyzej kupowalam tez dywanik akrylowy. Bardzo ladne ma wzory, tylko ceny ma dosc wysokie.
Te które ja kupowałam są super, za nic w świecie nie pamiętam sprzedawcy. No i te moje to typowo salonowe są, do dziecinnego pokoju się nie nadają i on w ofercie dziecinnych nie miał.elvie kiedyś kupowałaś firanki na allegro możesz podać link do tego sprzedawcy? a tak w ogóle jesteś z nich zadowolona? ja szukam jakiś fajnych firaneczek do pokoiku Natalki
szukam też dywaniku 120/180
NOWA ORYGINALNA TORBA MUTSY TRANSPORTER OKAZJA !!! (1529782145) - Aukcje internetowe Allegro
Aniam to taka sama ?? :-)
Aniam to taka sama ?? :-)
jest z innego materiału niż ta moja ale jeśli chodzi o kieszonki to wyglada że to to samo i ta też sie rozkłada
Onka jak to pierzesz ?
Jeszcze nie probowalam i w sumie nawet nie myslalam o tym :-) Wydaje mi sie, ze w jakims woreczku byloby ok.
Jeszcze nie probowalam i w sumie nawet nie myslalam o tym :-) Wydaje mi sie, ze w jakims woreczku byloby ok.
Pytam bo znam laskę co chciała nabyć ale właśnie był dylemat czy sie nie rozpadnie po praniu . Daj znac jak wypierzesz
Pytam bo znam laskę co chciała nabyć ale właśnie był dylemat czy sie nie rozpadnie po praniu . Daj znac jak wypierzesz![]()
Ok, dam znac.
reklama
Podziel się: