reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

elvie kiedyś kupowałaś firanki na allegro możesz podać link do tego sprzedawcy? a tak w ogóle jesteś z nich zadowolona? ja szukam jakiś fajnych firaneczek do pokoiku Natalki

szukam też dywaniku 120/180

reklama
elvie kiedyś kupowałaś firanki na allegro możesz podać link do tego sprzedawcy? a tak w ogóle jesteś z nich zadowolona? ja szukam jakiś fajnych firaneczek do pokoiku Natalki

Ja mam w pokoju Natalki zwykla firanke biala, ale do tego kupilam cos takiego:
BABY BALL cudowne firany 150x160 ~~9 kolorów (1523305500) - Aukcje internetowe Allegro

Mam dwa takie na szerokosc 90cm i zawiazalam jak zaslonki. Bardzo fajnie wg mnie to wyglada.

Co do dywanu, to u tego samego sprzedawcy to w linku wyzej kupowalam tez dywanik akrylowy. Bardzo ladne ma wzory, tylko ceny ma dosc wysokie.

Te które ja kupowałam są super, za nic w świecie nie pamiętam sprzedawcy. No i te moje to typowo salonowe są, do dziecinnego pokoju się nie nadają i on w ofercie dziecinnych nie miał.

reklama
Do góry