reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Tylko wypuścić mnie na miasto, to zawsze coś przywlokę dla małej i te strasznieeee wydane pieniądze ;-)

Alicja jeszcze nie mierzyła, najpierw muszą zaliczyć pralkę. To ja byłam lepsza o 3 zeta, zawsze to zaoszczędzone ;-) na kolejny zakup ;-) Te nasze legginsy z metki są na 2 latka. Ale nie wydaję mi się, żeby w wieku 2 lat jeszcze w nich chodziła.

Jako 3/4 może i tak bo moja chodzi w takich na 62 jako 3/4 na lato będa jak znalazł :)

reklama
Dziewczyny jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to babeczka od której kupowałam rzeczy poekspozycyjne miała do sprzedania taki jeździk (jest nowy). Sama bym kupiła,ale Maja dostała już jeden :)

INJUSA BUDDY QUAD , JEŹDZIK DLA DZIECI 6 w 1 (1517654092) - Aukcje internetowe Allegro

chciała za niego 70 zł, ponieważ sprzedała za tyle podobny tylko w wersji chłopięcej.
Mogę się zapytać czy jeszcze ma bo jadę do niej odebrać kilka rzeczy z aukcji :)

Ja brałam od niej kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona :)

zapytaj proszę - czy jeszcze ma i za ile chce sprzedać, a ja wyślę link małżowi i damy znać

nata wczoraj przyszedł ten rowerek :-)
kółka niby plastykowe ale... ale mają na samym środku gumowy bieżnik dzięki czemu rowerek jest cichy... wykonanie samego rowerka solidne. naprawdę nie jest to tani plastyk. rama porządna metalowa. zdjęcia idealnie oddają stan faktyczny. Instrukcja była dla mnie zrozumiała :-)

Już kiedyś ten temat był poruszany. Może poszukaj sobie go.
Wszystko zależy ile masz miejsca, ale chyba dużo, skoro może być też pralka z załadunkiem od przodu.
Mam whirpoola i jestem zadowolona, jak połowa mojej rodziny.

ja mam pralke ladowana z przodu ale jest waska...co za tym idzie ma mniejsza pojemnosc ale jak na mnie sama z Olka (B rzeczy sa prane jak wroci z trasy) to spokojnie wystarcza. ja jestem zadowolona z pralek BEKO i BOSCH

reklama
My tez mamy BEKO, ladowany od przodu.
Te od gory ladowane jesli dobrze sie orientuje sa mniejsze pojemnosciowo, chyba ze sie cos zmienilo.
No i fajne sa wszelkie opcje typu: pol prania, oszczedny tryb wody itd... ale to juz chyba teraz w standardzie.

Do góry