reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Laski super zakupy!

Rowerki są czaderskie a sukienunie urocze!

Ja musze zapas bodziaków zakupić bo mi dziecię wyrosło- polecacie jakiegoś sprzedawcę?
Ja na allegro wpisuję early days i sortuję wg ofert i kto sprzedał najwięcej od tego biorę - nigdy się nie zawiodłam, a skoro ktoś dużo sprzedaje to ma pewnie super ofertę i czas oszczędzam na szukaniu, a bodziaki tej firmy są super jakości.

reklama
Ja tez zastanawialam sie nad zakupem rowerka na roczek, ale po waszych komentarzach to juz sama nie wiem. Z drugiej strony wydawalo mi sie ze te smarty to sa nie tylk na teraz, ale tez na przyszle lato. No nie wiem. Brak mi innych pomyslow na prezent :dry:

tak to wygląda - niby +24 ostatni etap tego rowerka - ale np koleżanka synkowi 2 latkowi kupiła już rowerek biegowy - i mały śmiga - nauczył się bardzo szybko trzymac równowagę.

Powiem jedno im bardziej pytam tym bardziej przekonuję się do kupna tańszego rowerka, który nawet jak Julce nie przypadnie do gusty na tzw. lata, to może chociaż latem pośmiga

Aniam a jaki jest duży ?? Nie mam zmysłu orientacji wymarów w przstrzeni ;-) Bardzo mini mini czy może posłużyć jako domek dla lalek także??

A co do tych butów, to na spotkaniu mówiłaś o emelkach ??

Może podłużyć ale dla takich lalek typu little people z fishera dla dużych napewno nie . Czy jakiś polly pocketów .
Tak buty emel .

A rowerek pewnie że lepiej tańszy rozumiem potem rower pierwszy normalny to lepiej dac więcej . NO chyba że ktoś ma chęć wydać

Ja na allegro wpisuję early days i sortuję wg ofert i kto sprzedał najwięcej od tego biorę - nigdy się nie zawiodłam, a skoro ktoś dużo sprzedaje to ma pewnie super ofertę i czas oszczędzam na szukaniu, a bodziaki tej firmy są super jakości.

Zależy które ja jedne trafiłam co się zeszmaciły ale szybko i tak się wymienia na większe więc za tą kaskę to sa super

dzisiaj byliśmy w hurtowni zabawek i zrobiliśmy oględziny jeździka Natalka poprzymierzała się do kilku i ostatecznie rozważaliśmy dwa warianty pierwszy JEŹDZIK BUJAK 2w1- AUTKO MARKI EUROBABY POLECAM (1513805476) - Aukcje internetowe Allegro
i drugi Baby Mix Pojazd 3w1, jeździk, pchacz, bujak (1521113270) - Aukcje internetowe Allegro

są bardzo do siebie podobne ostatecznie zdecydowaliśmy się na wersje nr 1 ze względu na rączkę do pchania jest zdecydowanie wygodniejsza

my mamy ten drugi i młodemu się bardzo podoba :-)

Byłam w nowym ciuszku w takiej małej mieścinie i nowa dostawa po 12zł/kg :-):-):-) Oczywiście musiałam coś kupić. A że brakowało A. spodenek to kupiłam 2 pary i jeansowe legginsy :-) Polowałam na coś takiego. Legginsy wycenione na 5zł.
Do tego jeszcze taki śliniaczek.
Jak widać na zdjęciach A. też się spodobały legginsy, bo próbowała je porwać. :-)

Załączniki

• DSC02536.jpg
    DSC02536.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC02535.jpg
    DSC02535.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC02534.jpg
    DSC02534.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
Dziewczyny jeśli któraś z was byłaby zainteresowana to babeczka od której kupowałam rzeczy poekspozycyjne miała do sprzedania taki jeździk (jest nowy). Sama bym kupiła,ale Maja dostała już jeden :)

INJUSA BUDDY QUAD , JEŹDZIK DLA DZIECI 6 w 1 (1517654092) - Aukcje internetowe Allegro

chciała za niego 70 zł, ponieważ sprzedała za tyle podobny tylko w wersji chłopięcej.
Mogę się zapytać czy jeszcze ma bo jadę do niej odebrać kilka rzeczy z aukcji :)

Ja brałam od niej kilka rzeczy i jestem bardzo zadowolona :)

maonka ja dzis Oli kupilam takie same dzinsowe leginsy:) niby rozmiar 3-6 ale w pasie Olka ma jeszcze luz, a nogawki zawsze moga byc 3/4. kosztowaly nas 8zl. do tego kupilam sliczny marynarski sweterek tez z lumpka.

kurcze nie pamietam kiedy sobie cos kupilam (poza bluzka na impreze urodzinowa Oli), a dla Oli ostatnie pieniadze dzis wydalam:)

reklama
Maonka - ja nie wiem jak wasz budżet domowy wytrzyma te kwoty:-D:-D
Tak mi zawsze mąz mówi jak z lumpa wracam :-D
śliczne rzeczy

Tylko wypuścić mnie na miasto, to zawsze coś przywlokę dla małej i te strasznieeee wydane pieniądze ;-)

maonka ja dzis Oli kupilam takie same dzinsowe leginsy:) niby rozmiar 3-6 ale w pasie Olka ma jeszcze luz, a nogawki zawsze moga byc 3/4. kosztowaly nas 8zl. do tego kupilam sliczny marynarski sweterek tez z lumpka.

kurcze nie pamietam kiedy sobie cos kupilam (poza bluzka na impreze urodzinowa Oli), a dla Oli ostatnie pieniadze dzis wydalam:)

Alicja jeszcze nie mierzyła, najpierw muszą zaliczyć pralkę. To ja byłam lepsza o 3 zeta, zawsze to zaoszczędzone ;-) na kolejny zakup ;-) Te nasze legginsy z metki są na 2 latka. Ale nie wydaję mi się, żeby w wieku 2 lat jeszcze w nich chodziła.

Do góry