Elma
Małgosia
Tommee zdecydowanie najlepszy! Aga a czemu butla? Nie możesz karmić? Nie żebym oceniała czy coś, każda z nas sama decyduje Tak z ciekawości pytam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aga, poogladaj na necie dokladnie przed kupieniem tego zestawu.też zamierzam kupić cały zestaw Tommee ( razem z wyparzaczem , bo położna może się czepiać ,że nie mam) a że młody na dzień dobry dostanie butlę to potrzebny mi będzie duży zestaw. Czekam z wszystkim zakupami do początku stycznia kiedy zaczną się moje ukochane SALE
Ja wybrałam ten zestaw
Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
Aga, poogladaj na necie dokladnie przed kupieniem tego zestawu.
Ja tez mam na oku Tommee Tippee, i tez czekam na obnizki, ale na pierwszej lepszej stronie innej niz Mothercare taki zestaw kosztuje juz Ł40 mniej
http://www.toysrus.co.uk/Babies-R-Us/Feeding/Steriliser-and-Warmers/Tommee-Tippee-Closer-to-Nature-Essentials-Set(0070825)
iza813 - fajne to okrycie kapielowe wielkie, tez cos takiego kupie i ten rozek potrzebuje kupic tylko nie wiem jaki...
justa24 podzwiam cie ze tak duzo rzeczy juz kupilas ja bym sie bala;-)
Zastanwiem jakie smoczki i butelki beda najlepsze,niewiem czy mam sie kierowac przy ich zakupie (tu chodzi bardziej o smoczki do ssania).Poradzcie cos;-):-)
też zamierzam kupić cały zestaw Tommee ( razem z wyparzaczem , bo położna może się czepiać ,że nie mam) a że młody na dzień dobry dostanie butlę to potrzebny mi będzie duży zestaw. Czekam z wszystkim zakupami do początku stycznia kiedy zaczną się moje ukochane SALE
Ja wybrałam ten zestaw
Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
11 lat temu po bojach o pokarm , wysłuchwaniu w szpitalu ,że piersi mam ogromne więc i pokarm powinnam mieć i tym ,że młody darł się w niebogłosy bo ciągle był głodny zdecydowałam ,że jeżeli kiedykolwiek na świecie pojawi się moje następne dziecko przywita świat z butleką. Wiem ,że to może mało popularme ale.... ja nie dam się przekonać a tutaj nikt mi wyrzutów z tego powodu nie robi. Już na pierwszej wizycie położna zapytała o to jak zamierzam karmić powiedziałam ,że butelką(oni muszą wiedzieć bo szpital przygotowuje jedzenie dla noworodków, ja do szpitala nic nie biorę) to była zaskoczona tym ,że jestem pierwszą jak oni tutaj mówią z East Europe która chce karmić butelką. Powiedziała ,że mam się nie przejmować bo tutaj nikt do niczego zmuszał mnie nie będzie
Przepraszam , że tak się tutaj rozpisałam ale to dla mnie bardzo ważny temat ,gdyż 3 tyg. temu na jednej z sobotnich imprez zostałam zrównana z podłogą(w przenośni ;-)) za to. Szanowny popiera a raczej się nie wypowiada bo to moje ciało tak więc najważniejszą osobę mam po swojej stronie
A tak w ogóle to Tommee tutaj też jest bardzo ceniony.