reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

WOW Kici zakupy pierwsza klasa u nas w biurowcu na parterze otworzyli sklepik z rajstopami itp i ciężko mi obok niego obojętnie przejść takie piękne są rajstopki dla maluszków ;)

aniam co to są te klocki z BP?? wklej jakiś link do tych klocków ;-)

reklama
Dziękowac Moja Drogie Panie- bardzo ładnie dziękować :D)))) to teraz my czegos poszukamy i pewnie niedługo dokonamy wyboru- jeszcze raz dzieki za fotelki :)

aniam co to są te klocki z BP?? wklej jakiś link do tych klocków ;-)

Aniam chodziło o to, że z BP wzięła z punktów Duplo do kompletu do tych co już miała :-)

Moje dziewczyny mają chyba z 3 kompletów uzbieraną cała farmę zwierzątek. Do tego książeczka Duplo o owieczce Oli z tymi samymi zwierzątkami i radocha dla obu :-D

mamusia - he he to może raczej ja tak dziwnie napisałam że wziełam z BP a nie dopisałam że z punktów he he .

Kici gdzie ta hurtownia moze kiedyś się przekjadę , choć ja dla Szymka to kupuje piod spodnie takie ala kalesony z HM jakoś wole bardziej niż rajstopy no ale on już starszy , ale może Ole bym kiedyś obkupiła

Miała któraś dla starszaka buty z reserved ?
BYłam dziś i całkiem ładne takie półbuto trampki za 69 zeta były . cena kusząca i ładnie wykonane może mu kupie na wiosne jutro muszę iść z nim .
Koleżanka mi nagrała sklap z butami i poszłam oblukac ale wlazłam buchnęło w progu chińskim klejem ( tak jak nie raz na bazarkach pachnie przy butach od wiatnamczyków ) i wylazłam .
W ambrze butów pełno ale dla chłopca ani jednej pary - bo tam te z syreny fajne czasem mają .

Mamuski... bo ja mam maly problem.
Temat bucikow byl juz walkowany, i szczerze powiem, ze ja nadal jestem jak ciemna masa. Z tego co sie zorientowalam, to pierwsze buciki dla maluchow polecalyscie takie wyzsze, i pelne z tylu, by pietka ladnie siedziala, czy ja to tam nazwac. I ok, dotad czaje.
Ale...
Jak patrze na butki tutaj,to jest podzial na takie:
butki do raczkowania
20340848_A_p.jpg

20343032_A_p.jpg

butki dla dzieci stajacych, ale jeszcze niekoniecznie drepczacych
20338787_A_p.jpg

20340672_A_p.jpg

i butki na pierwsze kroki
20341918_A_p.jpg

20340667_A_p.jpg

20340668_A_p.jpg

20341211_A_p.jpg

No i tak powiem szczerze, ze rozkminiam od jakiegos czasu temat, i nie wiem, czy te buty z grupy ostatnich naprawde nadaja sie jako pierwsze buty??????

mamusia - he he to może raczej ja tak dziwnie napisałam że wziełam z BP a nie dopisałam że z punktów he he .

Kici gdzie ta hurtownia moze kiedyś się przekjadę , choć ja dla Szymka to kupuje piod spodnie takie ala kalesony z HM jakoś wole bardziej niż rajstopy no ale on już starszy , ale może Ole bym kiedyś obkupiła

Miała któraś dla starszaka buty z reserved ?
BYłam dziś i całkiem ładne takie półbuto trampki za 69 zeta były . cena kusząca i ładnie wykonane może mu kupie na wiosne jutro muszę iść z nim .
Koleżanka mi nagrała sklap z butami i poszłam oblukac ale wlazłam buchnęło w progu chińskim klejem ( tak jak nie raz na bazarkach pachnie przy butach od wiatnamczyków ) i wylazłam .
W ambrze butów pełno ale dla chłopca ani jednej pary - bo tam te z syreny fajne czasem mają .
w Warszawie jest kilka hurtowni rajstop, a ta moja jest na konstruktorskiej 7 :-) to na moktowie niedaleko zajezdni przy woroniczej.

Katik widsze że to clarks a te buty znam , sama mam takie balerinki dla małej ( kupiłam na lumpie ale nowe z metką w pudełku ) i jak najbardziej sie nadają . Oczywiście taki but ciężek dopasować niż taki sznurowany czy zakryty na rzep ale jeśli będą się dobrze trzymały na nóżce to jak najbardziej . zapętki mają sztywne i zginają się jak trzeba , środeczki są ze skóry . ładnie są wykonane
No i patrz żeby miały jednak szeroki czubek bo te lakierowane np wydaje mi się że mają zwężany.

reklama
No wlasnie takich wyzszych szukam, jak z Twojego linku Justa, i kurde tutaj znalezc nie moge
Cos mi nie pasza te buty co pokazywalam, bo one takie juz powycinane, i takie jak dla mnie-dla starszakow
a nie dla malucha, ktory powinien miec ta nozke w pelnym butku

Musze jeszcze inne firmy tez posprawdzac.

Do góry