Zgadzam sie z Toba, Salamandra. Do tego ceny mnie jeszcze powalaja. Pogooglalam dzisiaj chwilke i znalazlam taki sklep butki.pl - Obuwie dla dzieci. Maja tam butki firmy Sunway, ktore maja atest zdrowa stopa i cenowo sa troche bardziej znosne niz ecco czy bartki. Pytanie tylko czy warto kupic cos tanszego. Macie jakies doswiadczenia z ta firma?
reklama
Katik
...jestem mamą...
Kurna dlatego wyskoczyłam z tym geoxem bo u nas one taki same ceny mają jak te clarksa buty . ponad 200 zeta to kazde kosztują . Poszukaj może coś trafisz takiego . a jakie tam jeszcze macie firmy ?
Ale poszukaj właśnie takich przejściowych jak wrzuciłam linka myślę ze sporo firm ma takie butki, Aniez też podobne wrzuciła
Aniam, nie mam zielonego pojecia jakie tu sa jeszcze formy butkow dla dzieciakow, bo dopiero raczkuje w tym temacie. Znalazlam dzis Umi i Ricosta, ale cenowo podobnie do Geox.
Mothercare ma tez wybor, ale u nich mam wrazenie, ze kiszka.
Podobaja mi sie te butki ze stronki Aniez, i cenowo calkiem niezle. No i jeszcze dokopalam sie do strony podanj przez Zielona, z Emelami. Tam juz wogole cudne , i cena bardzo dobra (np te mi sie bardzo spodobaly Buty E444 (18-23) )
Mysle, ze do kwietnia chodzenie Poli mi nie grozi, wiec chyba kupimy cos w Polsce.
Te ecco w wersji srebrno-fioletowej dla dziewczynek śliczne W ogóle sporo mi się na tej stronie podoba.nie sądziłam, że można mieć taki ogromny dylemat z zakupem butów dla maluszka, ale chyba nawet decydowanie się na wózek nie sprawiało tyle problemu.... Dobrze, że mamy tu taką aniam i aniez :-)
te mi się podobają, ale bliżej mi zakupu tych z aniezowego linku
HIDE & SEEK | Niemowlęce | Dziecięce | Polska: ecco.com
Lenka jeszcze nie chodzi, ale swoje pierwsze dorosłe buciki ma takie:
Katik jak wiesz ze bedziesz w Polszy to pewnie że poczekaj z butami jaj młoda nie chodzi , tu spokojnie coś kupisz za 100 zeta albo i za mniej bo np u mnie w sklepie sporo emeli kosztuje ok 60 zł .
A tak z ciekawości przymierzyłam dziś małej te clarksy co mam ( a mam własnie takie balerinki tylko z szerokiem czubkiem ) i powiem Ci że fajne buty , dobrze jej na nodze lezały dobra podeszwa i młoda nawet ich nie ściagała więc chyba jej pasowały .
Oni mają super sandały chłopiece ale u nas kosztują 249 i to na allegro więc sobie podarowałam
A tak z ciekawości przymierzyłam dziś małej te clarksy co mam ( a mam własnie takie balerinki tylko z szerokiem czubkiem ) i powiem Ci że fajne buty , dobrze jej na nodze lezały dobra podeszwa i młoda nawet ich nie ściagała więc chyba jej pasowały .
Oni mają super sandały chłopiece ale u nas kosztują 249 i to na allegro więc sobie podarowałam
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Katik, te emelki sa cudne. Sa jescze butki Befado, tyle ze te nie sa skorzane i nie kosztuja wiecej niz 30peelenow. befado.pl
e.salamandra
Mama pełną parą
Na befado właśnie dziś się natknęłam w sklepie. Oznaczone zdrową stopą. Przekonałam sie do nich.Nie dostalam rozmiaru w modelu, ktory mi przypadl do gustu, wiec czekam na dostawę.
Mama byla ze mna i sie uparla, ze chce mu butki kupic, wiec wzielam jakies takie na teraz ,na wychodne w wozku. chyba made in china,bo nie znam - linshi
Mama byla ze mna i sie uparla, ze chce mu butki kupic, wiec wzielam jakies takie na teraz ,na wychodne w wozku. chyba made in china,bo nie znam - linshi
Ostatnia edycja:
Katik, te emelki sa cudne. Sa jescze butki Befado, tyle ze te nie sa skorzane i nie kosztuja wiecej niz 30peelenow. befado.pl
Ja befado kupuje kapcie bardzo je lubie
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Wlasnie sie natknelam na ten sklep z obuwiem dzieciecym:
Obuwie Dziecice, buty dziecice, tanie buty dla dzieci, buciki Befado dla dzieci, obuwie dzieciece, buty dzieciece, obuwie Befado
Obuwie Dziecice, buty dziecice, tanie buty dla dzieci, buciki Befado dla dzieci, obuwie dzieciece, buty dzieciece, obuwie Befado
reklama
Podziel się: