reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik a jest u was geox ?
Bo oni mają takie butki zakryte ) pieta itp , a przód jak od sandalka takie letnie bardziej .
Bo to też wszystko zależy od sezonu bo Alijka Justy już chodzi ale lato w pełnych butach późna wiosna to już nie bardzo fajnie .
O Np takie
GEOX MILLIE ŚLICZNE BUCIKI DZIEWCZĘCE 20 (1456455689) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam dwoe pary dla Oli mimo że nie łazi , mam właśnie te clarksa belerinki i jedne mam od kolezanki półbuty własnie takie zakryte jak te justy .

reklama
Aniam, jest Geox, ale oni maja buty po ok 40 f, a to jak dla mnie cena z kosmosu, zwlaszcza na te stopki ktore rosna na drozdzach. Dlatego myslalam o tych Clarksach, od nich juz za 25 dostane, a to tez bardzo dobra firma, tylko wlasnie tak mnie troche zbalamucily te wyciecia.

Kupilam dzis Polinie zajefajne leginsy, tylko wzielam z innym wzorkiem niz ten na focie, bo czerwone z owieczka
!CCGuN8!!2k~$(KGrHqF,!ikE0G0JNUQdBNKGrimy!!~~_1.JPG

http://i.ebayimg.com/19/!CCGt+PgEWk~$(KGrHqF,!jME0DTYQSf+BNKGq0UPoQ~~_12.JPG

Katik- jeśli Pola nie chodzi sama, to możesz poczekac z butkami... może w PLu Ci ktoś kupi tu mnogo bucików :-) czasem w niezłej cenie. Ecco są świetne (my od nich zaczynaliśmy i teraz też chyba kupimy) ale drogie :-( Geoxy w PLu też drogie :-( przez neta można je kupić taniej. Ja w sklepie mierze Kubie but i potem szukam w internecie (czasem szukam promocji).
U Was jest cieplej, ja bym jej kupiła takie 'przejściówki' jeszcze nie sandały, a już nie półbutki, takiego typu: Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-11304/64Q

Aniam, jest Geox, ale oni maja buty po ok 40 f, a to jak dla mnie cena z kosmosu, zwlaszcza na te stopki ktore rosna na drozdzach. Dlatego myslalam o tych Clarksach, od nich juz za 25 dostane, a to tez bardzo dobra firma, tylko wlasnie tak mnie troche zbalamucily te wyciecia.

Kurna dlatego wyskoczyłam z tym geoxem bo u nas one taki same ceny mają jak te clarksa buty . ponad 200 zeta to kazde kosztują . Poszukaj może coś trafisz takiego . a jakie tam jeszcze macie firmy ?
Ale poszukaj właśnie takich przejściowych jak wrzuciłam linka myślę ze sporo firm ma takie butki, Aniez też podobne wrzuciła

reklama
Do góry