reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Katik a jest u was geox ?
Bo oni mają takie butki zakryte ) pieta itp , a przód jak od sandalka takie letnie bardziej .
Bo to też wszystko zależy od sezonu bo Alijka Justy już chodzi ale lato w pełnych butach późna wiosna to już nie bardzo fajnie .
O Np takie
GEOX MILLIE ŚLICZNE BUCIKI DZIEWCZĘCE 20 (1456455689) - Aukcje internetowe Allegro
ja mam dwoe pary dla Oli mimo że nie łazi , mam właśnie te clarksa belerinki i jedne mam od kolezanki półbuty własnie takie zakryte jak te justy .

reklama
Aniam, jest Geox, ale oni maja buty po ok 40 f, a to jak dla mnie cena z kosmosu, zwlaszcza na te stopki ktore rosna na drozdzach. Dlatego myslalam o tych Clarksach, od nich juz za 25 dostane, a to tez bardzo dobra firma, tylko wlasnie tak mnie troche zbalamucily te wyciecia.

Kupilam dzis Polinie zajefajne leginsy, tylko wzielam z innym wzorkiem niz ten na focie, bo czerwone z owieczka
!CCGuN8!!2k~$(KGrHqF,!ikE0G0JNUQdBNKGrimy!!~~_1.JPG

http://i.ebayimg.com/19/!CCGt+PgEWk~$(KGrHqF,!jME0DTYQSf+BNKGq0UPoQ~~_12.JPG

Katik- jeśli Pola nie chodzi sama, to możesz poczekac z butkami... może w PLu Ci ktoś kupi tu mnogo bucików :-) czasem w niezłej cenie. Ecco są świetne (my od nich zaczynaliśmy i teraz też chyba kupimy) ale drogie :-( Geoxy w PLu też drogie :-( przez neta można je kupić taniej. Ja w sklepie mierze Kubie but i potem szukam w internecie (czasem szukam promocji).
U Was jest cieplej, ja bym jej kupiła takie 'przejściówki' jeszcze nie sandały, a już nie półbutki, takiego typu: Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl :: T-11304/64Q

Aniam, jest Geox, ale oni maja buty po ok 40 f, a to jak dla mnie cena z kosmosu, zwlaszcza na te stopki ktore rosna na drozdzach. Dlatego myslalam o tych Clarksach, od nich juz za 25 dostane, a to tez bardzo dobra firma, tylko wlasnie tak mnie troche zbalamucily te wyciecia.

Kurna dlatego wyskoczyłam z tym geoxem bo u nas one taki same ceny mają jak te clarksa buty . ponad 200 zeta to kazde kosztują . Poszukaj może coś trafisz takiego . a jakie tam jeszcze macie firmy ?
Ale poszukaj właśnie takich przejściowych jak wrzuciłam linka myślę ze sporo firm ma takie butki, Aniez też podobne wrzuciła

reklama
Do góry