reklama
nata w takim razie napisz mi jak mozesz gdzie ten sklep jest
Katik-doszly dzis do mnie ciuszki od Ciebie. sa boskie, najbardziej Oli do gustu przypadla spodniczka super w niej wyglada
jakbys jeszcze miala jakies rzeczy kiedys do sprzedaniapo Polci to pamietaj o nas
Katik-doszly dzis do mnie ciuszki od Ciebie. sa boskie, najbardziej Oli do gustu przypadla spodniczka super w niej wyglada
jakbys jeszcze miala jakies rzeczy kiedys do sprzedaniapo Polci to pamietaj o nas
sospettosa
Fanka BB :)
Sospettosa, looknij sobie na ta strone: Sklep internetowy sa tu emelki i ceny chyba nizsze niz w sklepach, no przynajmniej nizsze niz w radomszczanskich sklepikach.
fajny sklepik, musze tylko ogarnąć jaki Adaś ma rozmiar
Katik
...jestem mamą...
ciesze sie bardzo, ze sie podoba!Katik-doszly dzis do mnie ciuszki od Ciebie. sa boskie, najbardziej Oli do gustu przypadla spodniczka super w niej wyglada
Dam znac za jakis czas. Teraz posylalam kolezance caly wor, i tez zadowolona ogromnie :-)
Aniam, wychodzi na to, ze Twoj postmen na rowerku sie opitala :-) Do Marty juz doszlo, do Ciebie jeszcze nie dojechal ;-)
nata w takim razie napisz mi jak mozesz gdzie ten sklep jest
Marta koło reala - ale musisz się śpieszyć bo koniec likwidacji 15 marca, a juz półki nie uginają się od towaru
śletne te rowerki - cena nie zachwyca, ale też się zastanawiamy - tym bardziej, że on rośnie z dzieckiem , wieć jak się nie rozleci to będzie na jakieś dwa trzy lata/
Chcemy Julce na roczek kupić, na wiosne będzie jak znalazł na spacery
Chcemy Julce na roczek kupić, na wiosne będzie jak znalazł na spacery
Ella1
Fanka BB :)
A ja nic nie kupuje :/ zbieramy na fotelik samochodowy na urodziny bo czas najwyższy :/
Wiem że było to wieki temu (i żeby nie było,że nie mysle do przodu, pozapisywałam sobie strony waszych wybranych fotelików ale "zostały przeniesione do archiwum allegro") dlatego jakby to nie był big problem- plisss- powklejajcie mi linki waszych fotelików i komentarz, czy maluchy są zadowolone?- ślicznie proszę!!!
Wiem że było to wieki temu (i żeby nie było,że nie mysle do przodu, pozapisywałam sobie strony waszych wybranych fotelików ale "zostały przeniesione do archiwum allegro") dlatego jakby to nie był big problem- plisss- powklejajcie mi linki waszych fotelików i komentarz, czy maluchy są zadowolone?- ślicznie proszę!!!
reklama
A ja nic nie kupuje :/ zbieramy na fotelik samochodowy na urodziny bo czas najwyższy :/
Natalka ma taki:
NOWOŚĆ 2011 ROMER KING PLUS Promocja ****ADAC W-wa (1489887378) - Aukcje internetowe Allegro
Co do zadowolenia to jest ono polowiczne. Jak jechalismy na basen to bylo super, rozgladala sie na wszystkie strony. Natomiast jak wracalismy z basenu to zwykle w tym pierwszym foteliku spala, a tutaj chyba za duzo wrazen bylo i ze zmeczenia troche marudzila.
Podziel się: