te pajace to mothercare ? Cały trzypak trafiłaś miałam takie tylko inne kolorki ale z tymi napisami własnie
Tak, tak to mothercare. To wszystko było w koszu, luzem. Ale to chyba był trójpak, bo wszystkie są w tym samym rozmiarze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
te pajace to mothercare ? Cały trzypak trafiłaś miałam takie tylko inne kolorki ale z tymi napisami własnie
Gdzie można kupić buciki dla dziecka hmmm? Takie porządne, wyprofilowane, a nie badziewie na płaskiej podeszwie?? Nie wiecie czasem??
Jak chcesz drogie to w centrach handlowych ecco , geox itp , jak tańsze szukaj małych sklepów z Polskimi butami , patrzy czy mają atest zdrowa stopa wtedy kupisz taniej .
oooo, dzieki
pytam, bo przekopałam pólki w tesco i sklepach z ciuchami dla maluchów i nic ;/...same płaskie, a wiekszośc na chrzciny ;/.
W tesco to nawet największe maluszkowe trampki są na Aasia na styk, także problem z tym mam, a chciałąm mu kupić tez jakieś kapuszki, bo pókico śmiga po domu w takich skarpetach ze skórzanym spodem
Kapcie polecam tego typu
BEFADO warszawa kapcie dla chłopca 22 (1488449687) - Aukcje internetowe Allegro
dobrze trzymają nóżkę i sa wygodne , szymek w takich gania od zawsze miałam już paru firm kosztują od 15 do 30zł , jak mają zabudowane czubki to i na dwór się nadają jak jest ciepło.