reklama
super sa te naklejki, tez chce kupic cos takiego ale bym chciala typowo dziewczece jakies rozowe...najlepiej, serduczka, kwiatki, czarodziejki...cos takiego, jak ktoras cos takiego gdzies zobaczy to prosze o linka
Jest [pełno tych nalepek i fajne tez wróżki widziałam bo przyjaciółka ma u córek w pokoju
my zakupimy chyba te naklejki safari...któraś z dziewczyn ma tak pokój ozdobiony i bardzo mi się spodobało
To chyba ja ja ja
Tylko foty z zaraz po remoncie bo teraz tam większy bałagan he he
Załączniki
Ella1
Fanka BB :)
Dziewczyny, te wszystkie królewny wróżki- super! Śliczne są! :-) Ja się zdecydowałam na zwierzaczki, właśnie dlatego żeby były unisex bo jak dobrze pójdzie to mamy nadzieję, że w relatywnie niedługim czasie w pokoiku zamieszka z Małą jej ewentualny przyszły braciszek Poza tym uwielbiem zwierzaki i zamierzam tą "miłość" przekazać Córci ;-)
Dziewczyny, te wszystkie królewny wróżki- super! Śliczne są! :-) Ja się zdecydowałam na zwierzaczki, właśnie dlatego żeby były unisex bo jak dobrze pójdzie to mamy nadzieję, że w relatywnie niedługim czasie w pokoiku zamieszka z Małą jej ewentualny przyszły braciszek Poza tym uwielbiem zwierzaki i zamierzam tą "miłość" przekazać Córci ;-)
Dwa ze ten mój pokój to taki w sumie unisex bo jakby miał być typowo dla chłopca to by pewnie były jakies autka czy coś . A tak wychodzi poprostu pokój dla dziecka . Drugie zreszta narazie będzie z małym z jednym z za jakiś czas zrobimy dwa osobne jak dzieciaczki podrosną , na razie nie ma sensu .. Choć i tak zabawki mam w całym domu więc co za różnica gdzie ten dziecięcy się znajduje
iza813
mama Szymka i Samuela
Mam zamiar kupic maluszkowi takie dwie rzeczy
recznik OKRYCIE KĄPIELOWE grube WIELKIE 100X100 + GRATIS (827774130) - Aukcje internetowe Allegro
i taki kocyk Kocyk z polaru 90x110cm - cena producenta! koc (828041735) - Aukcje internetowe Allegro
recznik OKRYCIE KĄPIELOWE grube WIELKIE 100X100 + GRATIS (827774130) - Aukcje internetowe Allegro
i taki kocyk Kocyk z polaru 90x110cm - cena producenta! koc (828041735) - Aukcje internetowe Allegro
ja dzisiaj zrobilam zakupy dla dzidzi przez allegro, bo jak na swieta pojade do Polski to chce juz to wszystko miec, i tak: kupilam chyba wszystko od tommy tippe - buteleczki, smoczki, kubeczki, szczoteczki, nozyczki itp..., pieluszki i wklady kupilam, proszki jelp hypoalergiczne hihi, i taki kocyk ten kremowy
Mięciutki kocyk z mikrofibry 90x110 ptaszek 3-kol (836524464) - Aukcje internetowe Allegro
Mięciutki kocyk z mikrofibry 90x110 ptaszek 3-kol (836524464) - Aukcje internetowe Allegro
iza813
mama Szymka i Samuela
justa24 podzwiam cie ze tak duzo rzeczy juz kupilas ja bym sie bala;-)
Zastanwiem jakie smoczki i butelki beda najlepsze,niewiem czy mam sie kierowac przy ich zakupie (tu chodzi bardziej o smoczki do ssania).Poradzcie cos;-):-)
Zastanwiem jakie smoczki i butelki beda najlepsze,niewiem czy mam sie kierowac przy ich zakupie (tu chodzi bardziej o smoczki do ssania).Poradzcie cos;-):-)
aga002
ja dzisiaj zrobilam zakupy dla dzidzi przez allegro, bo jak na swieta pojade do Polski to chce juz to wszystko miec, i tak: kupilam chyba wszystko od tommy tippe - buteleczki, smoczki, kubeczki, szczoteczki, nozyczki itp..., pieluszki i wklady kupilam, proszki jelp hypoalergiczne hihi, i taki kocyk ten kremowy
też zamierzam kupić cały zestaw Tommee ( razem z wyparzaczem , bo położna może się czepiać ,że nie mam) a że młody na dzień dobry dostanie butlę to potrzebny mi będzie duży zestaw. Czekam z wszystkim zakupami do początku stycznia kiedy zaczną się moje ukochane SALE
Ja wybrałam ten zestaw
Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
reklama
aga002
Mam zamiar kupic maluszkowi takie dwie rzeczy
kocyki już mam ale okrycie też muszę kupić
Podziel się: