reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

mi sie tez bardzo podobaja te safari duze, aniam je ma w pokoju szymka, superowe sa, swietnie to wyglada ale wlasnie mi sie kojarza z pokojem dla chlopczyka a u mnie dziewczynka bedzie:tak::-)

reklama
super sa te naklejki, tez chce kupic cos takiego ale bym chciala typowo dziewczece jakies rozowe...najlepiej, serduczka, kwiatki, czarodziejki...cos takiego, jak ktoras cos takiego gdzies zobaczy to prosze o linka

Jest [pełno tych nalepek i fajne tez wróżki widziałam bo przyjaciółka ma u córek w pokoju

my zakupimy chyba te naklejki safari...któraś z dziewczyn ma tak pokój ozdobiony i bardzo mi się spodobało

To chyba ja ja ja
Tylko foty z zaraz po remoncie bo teraz tam większy bałagan he he

Załączniki

• P1010184.JPG
    P1010184.JPG
    27,9 KB · Wyświetleń: 43
  • P1010189.JPG
    P1010189.JPG
    33,5 KB · Wyświetleń: 49
  • P1010188.JPG
    P1010188.JPG
    30,1 KB · Wyświetleń: 51
  • P1010186.jpg
    P1010186.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 44
  • P1010185.JPG
    P1010185.JPG
    28,3 KB · Wyświetleń: 42
Dziewczyny, te wszystkie królewny wróżki- super! Śliczne są! :-) Ja się zdecydowałam na zwierzaczki, właśnie dlatego żeby były unisex :-D bo jak dobrze pójdzie to mamy nadzieję, że w relatywnie niedługim czasie w pokoiku zamieszka z Małą jej ewentualny przyszły braciszek :-D Poza tym uwielbiem zwierzaki i zamierzam tą "miłość" przekazać Córci ;-)

Dziewczyny, te wszystkie królewny wróżki- super! Śliczne są! :-) Ja się zdecydowałam na zwierzaczki, właśnie dlatego żeby były unisex :-D bo jak dobrze pójdzie to mamy nadzieję, że w relatywnie niedługim czasie w pokoiku zamieszka z Małą jej ewentualny przyszły braciszek :-D Poza tym uwielbiem zwierzaki i zamierzam tą "miłość" przekazać Córci ;-)

Dwa ze ten mój pokój to taki w sumie unisex bo jakby miał być typowo dla chłopca to by pewnie były jakies autka czy coś . A tak wychodzi poprostu pokój dla dziecka . :-D Drugie zreszta narazie będzie z małym z jednym z za jakiś czas zrobimy dwa osobne jak dzieciaczki podrosną , na razie nie ma sensu .. Choć i tak zabawki mam w całym domu więc co za różnica gdzie ten dziecięcy się znajduje :sorry:

justa24 podzwiam cie ze tak duzo rzeczy juz kupilas ja bym sie bala;-)

Zastanwiem jakie smoczki i butelki beda najlepsze,niewiem czy mam sie kierowac przy ich zakupie (tu chodzi bardziej o smoczki do ssania).Poradzcie cos;-):-)

ja dzisiaj zrobilam zakupy dla dzidzi przez allegro, bo jak na swieta pojade do Polski to chce juz to wszystko miec, i tak: kupilam chyba wszystko od tommy tippe - buteleczki, smoczki, kubeczki, szczoteczki, nozyczki itp..., pieluszki i wklady kupilam, proszki jelp hypoalergiczne hihi, i taki kocyk ten kremowy
Mięciutki kocyk z mikrofibry 90x110 ptaszek 3-kol (836524464) - Aukcje internetowe Allegro

też zamierzam kupić cały zestaw Tommee ( razem z wyparzaczem , bo położna może się czepiać ,że nie mam) a że młody na dzień dobry dostanie butlę to potrzebny mi będzie duży zestaw. Czekam z wszystkim zakupami do początku stycznia kiedy zaczną się moje ukochane SALE :-D:-D
Ja wybrałam ten zestaw

Tommee Tippee Closer to Nature Essentials Set : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

reklama
Do góry