reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

dziewczynki pomóżcie ;)
wymyśliłam że na roczek chcę Natalce kupić coś w rodzaju konika na biegunach oczywiście nie musi być to koń może to być inne stworzonko chodzi mi o samą funkcję biegunów tylko że nie mam pojęcia jaki był by najlepszy może wy się orientujecie co kupić żeby było bezpieczne, wygodne, fajne i posłóżyło dłużej niż pare miesięcy. :-)

reklama
dziewczynki pomóżcie ;)
wymyśliłam że na roczek chcę Natalce kupić coś w rodzaju konika na biegunach oczywiście nie musi być to koń może to być inne stworzonko chodzi mi o samą funkcję biegunów tylko że nie mam pojęcia jaki był by najlepszy może wy się orientujecie co kupić żeby było bezpieczne, wygodne, fajne i posłóżyło dłużej niż pare miesięcy. :-)

Natalka ma slonia na biegunach takiego malego, ale jeszcze nie zalapala o co w tym chodzi. Jak ja posadze i hustam, to musze trzymac zeby nie spadla. Plus taki ze slon jest niziutki, wiec rozmiarowo dopasowany. Niestety nie wiem gdzie zostal kupiony, na allegro takich nie widze. Podobny jest tutaj: SŁOŃ - PREZENT ZABAWKI - SŁONIK NA BIEGUNACH (1456458831) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

dziewczynki pomóżcie ;)

mamusia- przekjedz sie do hurtowni zabawek na ul. handlowej. tam jest troszke takich zwierzatek na biegunach sa tez koniki. tyle ze koniki to juz sa wlasnie wysokie a te zwierzatka w sam raz jak na nasze dzieci i starsze. i ceny tez sa hurtowe.

Natalka ma slonia na biegunach takiego malego, ale jeszcze nie zalapala o co w tym chodzi. Jak ja posadze i hustam, to musze trzymac zeby nie spadla. Plus taki ze slon jest niziutki, wiec rozmiarowo dopasowany. Niestety nie wiem gdzie zostal kupiony, na allegro takich nie widze. Podobny jest tutaj: SŁOŃ - PREZENT ZABAWKI - SŁONIK NA BIEGUNACH (1456458831) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

ja w auchanie widziałam, byly slonie, lwy i cos tam jeszcze. bardzo sliczne. sama sie w nich zakochalam

Mamusia- ja Ci powiem, że moje dzieci uwielbiaja coś takiego: IKEA | Zabawki | Aktywność ruchowa | RUSIG | Bujak tanie, proste i bezpieczne :-) A skoro ma służyć na dłużej, to Kuba ma 3,5 roku i dalej jest to hit :-D

Tanie proste i łatwe do czyszczenia bo ja nie cierpie pluszaków siedlisko kurzu
takie bujaki sa tez super z little tikes ale już troszkę droższe
np
LITTLE TIKES Bujak MOTOCYKL POLICJA Realne Dźwięki (1431575200) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

jak bylam maluchem mialam wielkiego psa. uwielbialam go. Przypominal Falkona z Niekonczacej sie opowiesci.

Kostka ma drewnianego konia na biegunach. musze sprawdzic czy bedzie nim zachwycona :D czy wrecz przeciwnie.

Upolowane:-D:-D
dwie kiece w nexta jedna z earky days i kurta z HM;-)
takie zakupy to ja lubie

Załączniki

• P1010900.jpg
    P1010900.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 46
  • P1010899.jpg
    P1010899.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Do góry