reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

A ja mam pytanie do tych, co zamawiają z Piotra i Pawła lub almy przez neta.
Ile kosztuje dostawa i jak długo się na nią czeka?

Już znalazłam info na www. Piotr i Paweł ma lepszą ofertę:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Elvie, Nan 2 Pro w Askocie jest po 15,26 (nie wiem, czy to dobra cena, bo my używamy innego).

Piotr i Paweł- powyżej 100 zeta dostawa 0PLN, Alma czasem powyżej 50 zeta czasem od 150 zeta dostawa 0PLN.
Cenowo oba sklepy maja identyczna ofertę, tzn. w ostatecznym rozrachunku wychodzinsz na to samo, bo się towar bilansuje, ale PiP ma większy wybór towaru. Jeśli jakiegoś towaru nie ma, to w uwagach możesz wrzucić, że jak jest na sklepie, żeby dodali- zrobią to. Moja rada- pisz w uwagach, żeby nie dawali towaru z terminem ważności 'na styku' :-) poza tym OK.

Ulanka - dzięki za polecenie książeczki z magnesami SZymkowi bardzo się podoba , tylko czemu one od trzech lat he he , SZymek ją roztrzaskal w 5 min , ale to mu nie przeszkadza siedziec i układać .
Muszę mu jeszcze jakieś puzle kupić z duzymi elementami
zamówiłam jeszcze liczby bo też bardzo lubi

Ostatnia edycja:
Aniam też nie wiem, bo moja roztrzaskała je w kilkanaście minut jak miała ledwo 2 lata skończone. Ale dotąd je lubi, jak odnajdzie na półce :-) A co do puzzli to moja jakaś dziwna, bo lubi z trefla te 24 i 30 elementowe normalnej wielkości i układa godzinami od nowa, a duże kawałki (te ma czy big, czy jak one się zwą) w ogóle ja nie bawią. Złączy ze sobą 2-3 elementy i porzuca.

Aniam też nie wiem, bo moja roztrzaskała je w kilkanaście minut jak miała ledwo 2 lata skończone. Ale dotąd je lubi, jak odnajdzie na półce :-) A co do puzzli to moja jakaś dziwna, bo lubi z trefla te 24 i 30 elementowe normalnej wielkości i układa godzinami od nowa, a duże kawałki (te ma czy big, czy jak one się zwą) w ogóle ja nie bawią. Złączy ze sobą 2-3 elementy i porzuca.

Szymek w sumie też w przedszkolu normalne układa , a matce do łba przyszły duże nie wiem czemu , to kupie normalne

Kuba z dużych tyka tylko jeden komplet- statek piracki :-) reszta mu nie pasuje zaś chętnie układa normalne, dziś zajął się 48- elementowymi i matka miała spokój :-D Potem zajął się lepieniem pierogów z mamusią i też było nieźle, bo mietolił i wałkował swoje ciasto w te i nazad, zaś nie czepiał się 'mojego' :-) ciastolina się przy tym chowa... nie ma to jak stolnica woda i maka :-D

reklama
Kamisia, ja bym coś lżejszego kupiła. Na ich stronie pisze, że on waży 9,5 kg. Zakładam, że chcesz przesadzić Antka na wiosnę. Nie znam w ogóle tej marki, więc nic na temat więcej nie napiszę. Tylko tyle, że moja starsza jak nauczyła się chodzić, to wózek służył jej głównie do pchania, bo parzył w pupę, ale to już od dziecka zależy. Wystarczyła nam parasolka

Do góry