reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

My dziś z Mają zaszalałyśmy na przecenach :)
W Smyku kupiłam 8 par rajstopek 4 na 80-86 i 4 na 92-98 po 7zł za parę! Są śliczne i raczej sobre gatunkowo. Najbardziej mi się podobają białe z kokardkami :)
2 pary rajtek takich ala damskich cieńszych białe w wisienki i różowe we wstążeczki przecenione z 14 zł na 7,95.
W H&M opaski różne po 5 zł :)
czapeczkę na wiosnę/ jesień

I kilka 'naprasowanek' z Hello Kitty (wpadłam na pomysł aby 2 naprasować na body i sukieneczkę, na których na środku są plamki od soczku.

No i butki. Jedne z befado, jedne z bartka- takie trzewiczki, jedne z cococlub(te wzięłam rozmiar 21, Maja ma 19,ale spodobały mi się,a kosztowały tylko 50, przecenione z 99, będą na jesień lub na wiosnę).

No i hit: w kappaahl kupiłyśmy słodkie okularki przeciwsłoneczne- różowe serduszka z cyrkoniami, są booskie :) Kosztowały tylko 8zł :))))

reklama
A my w tesco kupiłyśmy piękne różowe skarpetki z falbankami, 2 pary przecenione z 12zł na 3,90!! Do tego 3-pak skarpetek różowych za 7zł i takie niby butki ze ściągaczami i abs-ami za 5,50 :-)

Mleko NAN jest w tesco w promocji - przy zakupie 2 opakowań po 13zł/paczkę a normalnie po 14,99zł jest.
Soczki hipp - kup 3 w cenie 2 - po 2,11 wychodzą.
Kaczki mleczno-ryżowe Nestle - kup 3 w cenie 2 - po 5,33 wychodzą:-)

Kittek a te opaski w H&M to byla wyprzedaz? w piatek bede znowu w Olsztynie i nie wiem czy mam po co jechac do centrum, bo jesli wyprzedaz to u nas juz pewnie nic nie ma...

ja kupilam Olce w Rossmanie dwie pary skarpetek ktore wygladaja jak buciki, maja przod czarny jak lakierki, do tego w miejscu zapiecia kwiatuszka:)

Kittek a te opaski w H&M to byla wyprzedaz? w piatek bede znowu w Olsztynie i nie wiem czy mam po co jechac do centrum, bo jesli wyprzedaz to u nas juz pewnie nic nie ma...

ja kupilam Olce w Rossmanie dwie pary skarpetek ktore wygladaja jak buciki, maja przod czarny jak lakierki, do tego w miejscu zapiecia kwiatuszka:)

O fajnie muszą wyglądać te butki.
Co do opasek to dwie wzięłam dwie z wyprzedaży po 5 zł, takie z cekinkami i kwiatkiem.
Jedną z nowej kolekcji z hello kitty za 10zł, taką jak w linku tylko czerwoną.
~H&M~ CUDNA OPASKA SERDUSZKO ~ HELLO KITTY (1433137609) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Wiem mam jakąś manię z tymi opaskami,ale chętnie bym jeszcze jakąś od -PipiGagu-
zamówiła, hehe :)))

Marta też są przecudne, a czapeczki to wogóle boskie,ale jak mąż mnie będzie chciał z domu wyrzucić za zakup kolejnych to będzie na Ciebie, pamiętaj!:-p:-p:-p

reklama
Kittek - ale zaszalałaś :)
Ja dziś nabyłam w lumpie spodnie dla SZymka reeboka za całe 8 zł :) jak nówki . he he

Opasek nie kupuje bo Ola łysiol , a dwa że ona wszystko ściaga z głowy jak pakuje ją do auta to czapki nie ma za pół minuty

Do góry