filonka
Fanka BB :)
to w sumie jakby co to tez se cos podloze, jakby bylo mi zle zapakowac ten materac, najbardziej mi chodzi zeby mial gdzie spac.dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to w sumie jakby co to tez se cos podloze, jakby bylo mi zle zapakowac ten materac, najbardziej mi chodzi zeby mial gdzie spac.dzieki
My mamy taki ale z innej firmy. Tez ma niby materac w komplecie ale to takie cieniutkie coś składane na trzy, więc jak w czasie malowania schodów musieliśmy się przeprowadzić i z tego korzystać to wkładaliśmy tam ten normalny materac gryka-kokos z łóżeczka małej. Plusem tego łóżeczka jest to, że zajmuje bardzo mało miejsca, spakowane jest w torbę na ramię. Na wyjazdy może być ale do codziennego użytku raczej nie polecam.licytuje cos takiego, co by sie przydalo w podrozy tam na miejscu by mały mogl spac sobie w tym a nie z nami w łuzku, a co za tym idzie trzeba bylo by go pilnowac. ale do rzeczy czy niby co tam jest materac to jaki on moze byc i czy da sie go jakos zapakowac, i czy wogole ten sprzet jest ok?
KOJEC HAUCK SKŁADANY TURYSTYCZNY ŚLICZNY NOWY (1454338036) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
licytuje cos takiego, co by sie przydalo w podrozy tam na miejscu by mały mogl spac sobie w tym a nie z nami w łuzku, a co za tym idzie trzeba bylo by go pilnowac. ale do rzeczy czy niby co tam jest materac to jaki on moze byc i czy da sie go jakos zapakowac, i czy wogole ten sprzet jest ok?
KOJEC HAUCK SKŁADANY TURYSTYCZNY ŚLICZNY NOWY (1454338036) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
czytalam, ze rozmawialyscie na innym watku na temat lumpkow. Powiedzcie mi prosze jak u Was ceny za kg sobie licza i czy wolicie kupowac na kg czy szt?
A co masz w planach otwarcie takiego he he ? bo ja nad tym myślę intensywnie