reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
licytuje cos takiego, co by sie przydalo w podrozy tam na miejscu by mały mogl spac sobie w tym a nie z nami w łuzku, a co za tym idzie trzeba bylo by go pilnowac. ale do rzeczy czy niby co tam jest materac to jaki on moze byc i czy da sie go jakos zapakowac, i czy wogole ten sprzet jest ok?
KOJEC HAUCK SKŁADANY TURYSTYCZNY ŚLICZNY NOWY (1454338036) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
My mamy taki ale z innej firmy. Tez ma niby materac w komplecie ale to takie cieniutkie coś składane na trzy, więc jak w czasie malowania schodów musieliśmy się przeprowadzić i z tego korzystać to wkładaliśmy tam ten normalny materac gryka-kokos z łóżeczka małej. Plusem tego łóżeczka jest to, że zajmuje bardzo mało miejsca, spakowane jest w torbę na ramię. Na wyjazdy może być ale do codziennego użytku raczej nie polecam.

licytuje cos takiego, co by sie przydalo w podrozy tam na miejscu by mały mogl spac sobie w tym a nie z nami w łuzku, a co za tym idzie trzeba bylo by go pilnowac. ale do rzeczy czy niby co tam jest materac to jaki on moze byc i czy da sie go jakos zapakowac, i czy wogole ten sprzet jest ok?
KOJEC HAUCK SKŁADANY TURYSTYCZNY ŚLICZNY NOWY (1454338036) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

dokładnie taki sam mamy teraz w hotelu dla M. z tej samej firmy w dodatku więc mogę ci powiedzieć że ten "materac" to taka podkładka usztywniająca (jak w każdym łóżeczku turystycznym) i spokojnie się sklada w czworobok.

czytalam, ze rozmawialyscie na innym watku na temat lumpkow. Powiedzcie mi prosze jak u Was ceny za kg sobie licza i czy wolicie kupowac na kg czy szt?

Jak bywam w wawie to tam 68 za kg ale mam taki jeden gdzie same super rzeczy sa takie przebrane . więc czasem i tam kupuje . U mnie taki jeden duzy 45 zł na dostawie i potem spada aż do 15 zł . jeden mam też koło siebie gdzie sa wycenione to tam np sukienka 10 zł spódniczka 5 spodnie koło 7. jak sa bardzo ladne rzeczy takie przebrane a nie szmaty to mogę kupować wycenione nie przeszkadza mi , w granicach rozsądku te ceny oczywiście ,
A co masz w planach otwarcie takiego he he ? bo ja nad tym myślę intensywnie

A co masz w planach otwarcie takiego he he ? bo ja nad tym myślę intensywnie

hehe, tez o tym myślałam, z nastawieniem na dzieciaki :-)

salamandra, tam gdzie ja chodzę jest tak jak u Aniam - w dniu dostawy koło 50, co dzień mniej, a w przed kolejną już po 5. Ale i wtedy daje się czasem coś znaleźć. Ostatnio kupiłam kurtkę dla Anielki, płaszczyk dla Mani, chyba 2 spódniczki, 4 koszulki i 2 pary spodni dla starszej i dałam 30 zł (równo kg był). Do wycenowych lumpków nie mam szczęścia, bo na same drogie trafiam - koszulka za 10 zł już nie jest tak atrakcyjna.

ja powiem szczerze ze lumpy to dla mnie cos okropnego, moze mialam pecha albo co, bo bylam kiedys juz dawno temu i tak smierdzialo ze myslalam ze upadne, tam gdzie moi rodzice mieszkaja jest jeden i nawet jak kolo niego przechodze to czuje ten smrod... taki specyficzny.. brr, a te ceny ciuchow to za nowe tyle moge zaplacic jak wy placicie w lumpkach, aniam piszesz ze 10 zl za spodniczke czy 7 za leginsy -toz to na wyprzedazach w h&m kupisz taniej...i nowe

reklama
w moich do których zagladam nie ma ciuchów dzieicęcyh na wagę; tak więc tylko cena za sztukę, a ceny różne różniaste,

Do góry